jak wygrali w Mtv za ten pocałunek.Ten już się nachyla do ,,pokazu'' a ta ,,thank you very much'' i ta jego mina.Jak myślicie czemu K tak zrobiła? chyba przez to ze media przypisuja im romans...na yt fanki roba się wsciekaja za to na kris pff xD
Mnie się to tak podobało! Brawo dla K.S, choć generalnie za nią nie przepadam.
A co do samego zajścia... Myślę, że Ona po prostu jest wierna swojemu facetowi i po co ma się całować z Pattinsonem jak nie musi:P
A tak btw to mam też wrażenie, że Pattinson to...ekhem...ciota;];/ załamało mnie to troszku, bo wcześniej się śliniłam na niego, ale jak tak patrzę jak On chodzi, ogólnie jak się porusza, wypowiada...łooo jeeejaaaa;/ zresztą samo to jak się zabierał do pocałowania Kristen, jakby to był jego pierwszy w życiu pocałunek:|
Jako Edek jest boski( przynajmniej w Zmierzchu), ale na codzień dziwny... Choć na zdjęciach 'konsumpcyjny':P
Ej - nie zauważyliście, że to było specjalnie ;) No w każdym razie ja mam takie odczucie ;) Popatrzcie na nich - nie wydaje mi się, żeby to było "na spontanie" ;]A poza tym to MTV Awards więc tam zazwyczaj ludzie nie zachowują się całkiem poważnie. A te fanki to kretynki napalone na Roberta - założę się, że szykują jakąś demonstrację lub będą bojkotować film Kris jako akt zemsty (żartuję ofc) - ale czasami ludzie (czyt. napaleni fani/fanki) powinni przystopować ze swoją psychozą - serio.
http://www.youtube.com/watch?v=iwNqDJKRmeY
jak wynika z tej rozmowy scenka była ustawiona i oboje dobrze wiedzieli jak bedzie wyglądać...jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości :]
Smiesznie było dość. Przynajmniej nietuzinkowo, więc jeszcze przez jakiś czas ten 'indycent' bedzie na językach...a przecież o to chodzi :>