Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Szkoda, że nie mogę go spotkać i poznać... Jest bardzo interesujący i sympatyczny.
Widziałam go tylko w jednej z części Harrego Potter'a. W ogóle nie zwróciłam na niego uwagi. Dopiero jakoś teraz widziałam z nim wywiad i się w nim zauroczyłam. Super sympatyczny koleś. :) mam nadzieję, że nie odbije mu woda sodowa do głowy... robi się coraz bardziej znany.

camelflo

Aktorom i aktorkom, która nie uderzyła woda sodowa do głowy przypisuje się złośliwość do fanów, wręcz nienawiść. Ale spokojnie, to tylko w Polsce.
Ja jak go zobaczylam w Harrym Potterze to się nim zainteresowałam, niestety w grafice google było jedno zdjęcie tego aktora (good times:P). Po ekranizacji "Zmierzchu" większość gościa znienawidziła, zupełnie wg mnie błędnie. No ale przynajmniej jest teraz się z czego śmiać po parodiach Zmierzchu itp.:)
Chcesz to możemy się wybrać do Anglii;] Zrobimy mu najazd na chatę... Uwielbiam Brytyjczyków <3

camelflo

Gdy przeczytałam Twojego posta pierwszy raz- pomyślałam sobie-To sobie laska strzeliła samobója...Jednak za drugim razem dotarło do mnie,że dla mnie Edłord jest jak wrzód na tyłku, a dla Ciebie to super koleś...Niech i tak będzie...Muszą istnieć jakieś anomalie w przyrodzie...