Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Mam pytanie: dlaczego Pattinson na wiekszości zdjęć wygląda jak bezdomny albo jakiś lump? Nawet na uroczystych galach nie stara sie wyglądać jak człowiek: kilku dniowy zarost, który u niego wygląda wprost nie estetycznie, wiecznie przetłuszczone i potargane włosy. Raz Heidi Klum zapytała się go jaki jest jego sekret takej fryzury - on odpowiedział że poprostu nie myje włosów O_O. A może stara się zapoczątkować jakiś nowy styl w modzie "Na niechluja" I to ma być ideał tysięcy nastolatek? Ich bóg seksu?

Gosiakaa

Moze mu tak wygodniej?Mozxe nie lubi sie podporzadkowywac i chwala mu za to...:)Kazdy zyje jak chce i jak mu sie podoba...a Ty chyba masz malo zajec skoro interesuje Cie jak kto wyglada....Pokaz swoja fotke to ocenimy jak TY wygladasz i jaki styl reprezentujesz:)))))))))))))))

Lianna

Tak,"chwała mu" za to że się nie myje XP Mówisz że mu tak wygodniej, że nie lubi się podporządkowywać. Dla mnie to nie jest manifestacja swojego stylu albo poglądów ale poprostu niedbalstwo.

Lianna

No cóż to pytanie chyba raczej nie do nas powinno być skierowane.. Bo skąd mamy wiedzieć dlaczego Rob o siebie nie dba? A może właśnie dba, tylko tak, żeby tego nie było widać ? :) Nie wiem. Chłopak fajnie gra, lubię jego postacie, ale tłuste włosy i bujna broda też mi się u niego nie podobają.. Może to jakiś bunt, żeby właśnie nie było, że on jest taki słodki? Kto wie ;)

pietrusia

Kobieto puknij sie w swoja glowke dwa razy zanim cos napiszesz:))Czy Ty jestes naprawde taka ograniczona czy tylko udajesz?Skad wiesz ze chlopak sie nie myje?Bo tak wyglada?Hahahaha.a.....nie smiesz ludzi....oceniasz po wygladzie ludzi ktorych nawet na zywo nie wiedzialas i nie zobaczysz...:((Zal bo sie dziecko naogladalo kilku fotek i juz wie ze ktos jest brudasem...to takie polskie prawda?Nie sadzisz ze to troche krzywdzace?Ja widzac Ciebie rowniez moglabym stwiwerdzic ze z Toba cos nie tak bo np zwiazujesz wlosy w konski ogon....:)Litosci....Naprawde myslenie nie boli wiec zachecam:)A i nie oceniaj ksiazki po okladce bo sie mozesz bardzo zawiesc...:)

Lianna

Tak, coś jest ze mną nie tak bo nie podoba mi się jego "styl". Czy to takie dziwne? Jeśli Tobie tak to trudno. Zwykle jestem tolerancyjna i nie oceniam ludzi po tym jak sie ubierają ale czy naprawdę styl "na niechluja" jest taki genialny, że go bronisz?? Bo gdy widze faceta który wygląda jakby nie czesał się od tygodnia mam mieszane uczucia. Rozumiam ze Tobie to nie przeszkadza?

użytkownik usunięty
Gosiakaa

;D - to starczy za komentarz do tematu

Gosiakaa

Gosiakaa, musisz się pogodzić z tym, że jesteś ograniczona i żadna siła na tym świecide tego nie zmieni. Fanki Pattinsona tak rzekły i stało się to prawdą! Teraz w ramach pokuty przyjmiesz 30 batów i 3 seanse "Zmierzchu" pod rząd.

A tak serio: fajny facet wygląda jak kloszard - smutne. Może w ramach pomocy humanitarnej wysłać mu kilogram mydła?

Gosiakaa

Jezeli ZNAM taka sobe - widze w zyciu codziennym ze nie dba o siebie- czuje....to oczywiste jest to ze tego nie popieram....ale w przypadku Pattinsona dalej twierdze ze nie masz podstaw by sadzic ze jest brudasem i o siebie nie dba - a dlaczego?VBo go nie znasz....wyciagnelas takie wnioski na podstawie kilku fotek?Dla mnie to absurdalne i tyle....

Nikogo nie bronie tylko wyrazam swoja opinie na temat....:)Tam jest poprostu taka moda- Johny Deep- jego czapki , koszule bez guzikow.....czy uwazasz ze on takze jest brudasem?Tam sie poprostu tak nosi i tyle....U nas raczej nie ma takich zwyczajow i stad te Twoje wnioski....Pozatym uwierz ze Pattinson na zywo wyglada naprawde korzystnie i za nic w swiecie nie wyglada jak brudas:)))

Lianna

Kate V - nie jestem fanka Pattinsona:))Pozatym jestem juz troche za stara na takie milostki do aktorow:))Poprstu nie lubie ludzi ktorzy na podstawie jakis metnych informacji wyciagaja pochopne wnioski i ogolnie bardzo krzywdzace i wiesz naprawde dla mnie mozecie uwazac Pattinsona , Prezydenta nawet za bezdomnych .....Mnie to nie rusza bo te osoby sa mi obojetne - chce Wam tylko uswiadomic jak plytko myslicie...I tak jest wlasnie w Polsce - ludzie oceniaja poprzez pryzmat tego ze np ktos wyszedl dzisiaj z domu bez makijazu albo w rozciagnietym dresie....No chore....Sama pamietam jak przyjechala do mnie kolezanka z malej miesinki i zobaczyla dziewczyne z zielonymi wlosami , ubarna jak dziecko kwiat...stanela jak wryta i gapila sie jakby zobaczyla UFO....zenada:(Ludzie troche wiecerj tolerancji ....Swiat schodzi na psy:(

Lianna

Tak, tak, Polska jest be, rozstrzelajmy 1/3 mieszkańców bo nie są tolerancyjni i płytcy. Co ma nietolerancyjność do uwagi na temat tłustych włosów i kilkudniowego zarostu?

"ludzie oceniaja poprzez pryzmat tego ze np ktos wyszedl dzisiaj z domu bez makijazu albo w rozciagnietym dresie...."
Chyba oceniamy tu jego wygląd, nie wnętrze. No nie wiem jak ty, ale jak ja widze kogoś wyglądajacego jak bezdomny, to automatycznie uważam go za niechluja. Że niby mam się godzinę zastanawiać nad tym, czy wyraża tym intelektualny prostest przeciwko konsumpcyjnemu stylowi życia albo mu wodę za niepłacenie rachunków wyłączyli?

A co do wieku: radziłabym używać cześciej spacji, bo czyta się cię jak gimnazjalistę z ADHD. Aż oczy bolą XD.

Kate_V

Hhehehe....Mysle ze dlasza dyskusja z Toba nie ma sensu.....Tak typowy POlaczek ktory jak nie ma nic do powiedzenia to....wytyka bledy:)Powodzenia w dalszym zyciu....Obys trafila na takich Twojego pokroju:)Ale lubie Cie za Twoja naiwnosc:)Pozdrawiam ja piszaca jak gimnazjalista z ADHD- A swoja droga do ludzi cieprpiacych na ta chorobe takze "cos masz"?

Lianna

Pozatym czego mozna sie spodziewac od osoby ktora oglada SERIALE:)Moglam odrazu "zajrzec" i nie tracic czasu:)Pozdro.

Lianna

Ależ to nie było wytknięcie błedu a serdeczna porada. Mało kto bierze poważnie ludzi nadużywajacych wielokropków i stawiajacych po każdym zdaniu emotikonkę, szczególnie w wątkach związanych z Twilight. Życzę tobie i twojej klawiaturze jak najlepiej.
Pozdrawiam, naiwny Polaczek.

(Kurde, ale tego Polaczka to się nie spodziewałam. Zaraz się okaże, że jestem jeszcze rasistką i homofobem. Muszę drastycznie zmienić swój światopogląd. O całe 180 stopni! A może od razu o 360?)

Kate_V

Czy mogłabyś się odstosunkować od moich gustów filmowych? Nie widzę niczego złego w oglądaniu seriali.
Widziała True Blood? Carnivale? Czy chociażby starą jak świat "Czarną Żmiję"? Nie jeden serial bije na głowę teraźniejszą filmową sieczkę.

Kate_V

Widzialam:)Zdania nie zmieniam.Pozdrawiam

Lianna

"Raz Heidi Klum zapytała się go jaki jest jego sekret takej fryzury - on odpowiedział że poprostu nie myje włosów" to chyba mówi samo za siebie - JEST niechlujem i jak widać sam się do tego przyznał. Więc uważam że Gosiaka ma podstawę do uznania go za brudasa. O ile mi wiadomo to wolny kraj i każdy ma prawo do własnego zdania, więc nie wyrażaj się o innych ludziach, że ktoś "ograniczony".

I nie bardzo rozumiem co masz do osoby oglądającej seriale? Wiele z nich niesie ze sobą dużo większe przesłanie niż Twój ulubiony film "Twilight". A skoro widziałaś wymienione przez Kate seriale to znaczy że Ty też je oglądasz. No tak, ale "czego mozna sie spodziewac od osoby ktora oglada SERIALE" xD

pure_evil

Masz problemy ze zrozumieniem czytanego tesktu?GDZIE ja napisalam ze Twilight jest MOIM ULUBIONYM FILMEM??:)Nie oceniaj ludzi swoja miara to po pierwsze a po drugie seriale ogladane przez internautke Kate ogladalam wywiórczo i zaprzestalam bo dla mnie to najzwyczajniej w swiecie STRATA CZASU:)

Tak wiec nie udala Ci sie....mysl dalej:)Ono naprawde nie boli:)Tak czy inaczej pozdrawiam:)

pure_evil

Masz problemy ze zrozumieniem czytanego tesktu?GDZIE ja napisalam ze Twilight jest MOIM ULUBIONYM FILMEM??:)Nie oceniaj ludzi swoja miara to po pierwsze a po drugie seriale ogladane przez internautke Kate ogladalam wywiórczo i zaprzestalam bo dla mnie to najzwyczajniej w swiecie STRATA CZASU:)

Tak wiec nie udalo Ci sie....mysl dalej:)Ono naprawde nie boli:)Tak czy inaczej pozdrawiam:)

Lianna

Widzisz, w przeciwieństwie do Ciebie nie mam żadnych problemów, a już zwłaszcza z czytaniem ze zrozumieniem. Oto dowód że to Twój problem:
Gosiaka: "Raz Heidi Klum zapytała się go jaki jest jego sekret takiej fryzury - on odpowiedział że po prostu nie myje włosów"
Lianna: "Skad wiesz ze chlopak sie nie myje?Bo tak wyglada?"
Aj, jakie to przykre.. <hahaha>

A co do tego że lubisz "Twilight" - wystarczy popatrzeć w Twój profil. Jak na razie to Twój jedyny ulubiony film. Nie dziwne że zamiast mózgu masz sieczkę w głowie.
Pozdr.

PS. Rzeczywiście, myślenie nie boli więc może kiedyś spróbujesz i dopiero wypowiesz się na forum?

Lianna

W Twoim profilu ulubione filmy masz zaznaczony Zmierzch. To wystarcza, nie musiałaś się tym chwalić. Masz rację - myślenie nie boli powinnaś stosować się do swoich rad.

Gosiakaa

I co z tego ze mam zaznaczone w ulubionych Twilight?Czy to naprawde wyznacznik?Ludzie nie zalamujcie mnie:( Strasznie ubodzy jestescie..Ja osobiscie polecam wiecej lektury a mniej filmow:)Mnie Gosiu myslenie nie boli a wrecz przeciwnie bardzo lubie to robic i bardzo lubie napawac sie tym ze nie kazdemu jest dane tego doswiadczyc - o czym sie dzisiaj przekonalam czytajac niektorych wypowiedzi:)Pozdrawiam

Lianna

Wierz mi, czytam sporo nie musisz mnie do tego zachęcać. Tak, dla mnie to że dałaś Twilight 10\10 jest wyznacznikiem tego, że masz beznadziejny gust. 10 oznacza że ten film był wybitny a to ścierwo zasługuje najwyżej na 3. Mówisz że nie oglądasz seriali bo to strata czasu - to po co dawałaś Grey's Anatomy 10? Bo mówią że fajne to pomyślałaś że będziesz zajebista? Nie udało Ci się. Nie pozdrawiam bo nie zasługujesz.

Lianna

No dobra, no to powiedz mi o mądrości wcielona czym innym niż wyznacznikiem naszej sympatii do filmów jest "Ulubione"? Czyżby coś mnie ominęło?

No i, wybacz, ale to ty mnie załamujesz tym swoim "seriale - och bleh i fuj!". Tak, pożerają czas, ale czym różni się to od obejrzenia filmu? Tym, że fabuła dłuższa?
Usilnie starsz się wykazać swoją wyższość przekonując Gosiakęę do czytania (czyżby "Zmierzchu?) i pokazać, że skoro nie kochamy Pattinsona to jesteśmy płytkie. Dobrze, w takim razie jestem płytka i bardzo mi z tym dobrze. Jak to dobrze, że nadal na świecie są ludzie tak głebocy jak ty! Inaczej rodzaj ludzki byłby zgubiony!

Kate_V

Mialam nie odpisywac bo w sumie po co ale jednak:)NIE OGLADAM SERIALI:)Twilight nie jest moim ulubionym filemm ...a INTELIGENTA mlodziezy nie prrszylo Wam do glowek to ze moze konto jest uzytkowane przez nie jedna a dwie a moze nawet 3 osoby?:)A to co o tym myslicie guzik mnie obchodzi a wrecz przeciwnie BAWI:)Fajnie sie czyta Wasze NAPOMPOWANE wypociny:)
Nie chce ukazac swojej wyzszosci bo to bez sesnu- po co kogos dolowac?:)

Pozatym takie slowa jak scierwo do mnie nie przemawiaja ....Tak zwracali sie do Ciebie rodzice?Tak sie nauczyli?No to pieknie teraz juz wiem z kim mam do czynienia:)Nie pozdrawiasz bo ja na to nie zasluguje?Przykro mi ale Ciebie naprawde nie wychowali tak jak powinni...zywym przykladem bylo to ze wyczytalas jakas PLOTKE ze niby ktos powiedzial ze nie myje wlosow i juz zaczynasz przyczepiac latke BRUDASA...No naprawder zal....Ja dzisiaj wnioskuje(chociaz Cie nie znam) ale idac Twoim sladem ...ze jestes NIEWYCHOWANA, KRABRNA I BARDZO PRZECIETNA NASTOLATKA LUB MLODA KOBIETA...Pozatym zle znosisz krytyke i nie potrafisz przyznac sie do bledu(pociesze Cie..wielu ma z tym problem)Moglabym tak pisac i pisac ale po co - nie mnie dane jest z Toba obcowac i niech sie martwia Ci ktorzy beda do tego zmuszeni:))A ja Ciebie POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA BO BEDZIE CI POTRZEBNE:))

Lianna

Pozatym koncze dyskusje poniewaz dalsze wywody nie maja na celu nic pozatym ze pewne rozloszczone towarzystwo bedzie chcialo sobie pouzywac i sie wyzyc bo im w zyciu nie wychodzi:)P-O-Z-D-R-A-W-I-A-M:)

Lianna

O zgrozo! Skoro osoba mająca 29 lat podnieca się filmem takim jak "Twilight" i jeszcze twierdzi że inni nie myślą to już niedługo nastąpi koniec świata! Masz za wysokie mniemanie o sobie, bo to co tu piszesz zdecydowanie ukazuje brak tej Twojej "wyższości" o której wspomniałaś.
Patrzcie, znalazła się wychowana! No naprawdę, śmiechu warte!
Dziecko w skórze 29-latki. Żałosne.

A, na przyszłość, patrz jak się pisze. Słowniki ortograficzne są w zasięgu ręki.

Lianna

"prrszylo Wam do glowek to ze moze konto jest uzytkowane przez nie jedna a dwie a moze nawet 3 osoby?"
Yyy... Nie?
Akurat konto na filmwebie to raczej prywatna rzecz, ale najwyrazniej ty jestes tak otwartą, dobroduszną i <Nieprzecietną> osobą, że dzielisz się nim z bliskimi. Prawdziwa filantropka.
To przykre, że wymyślasz juz takie kosmiczne odpowiedzi zamiast po prostu powiedzieć, że nie mamy za grosz smaku a "Twilight" jest dziełem na miarę "Ojca Chrzestnego".

Kate_V

Konto na jakimkolwiek portalu powinno być prywatną sprawą. Ale jak widać, są ludzie którzy nie umieją sami posługiwać się kontem i muszą korzystać z pomocy innych. Przykre.

pure_evil

Robert zagral dobrze w filmie 'zmierzch'stal sie jak dla mnie gwiazda jednego filmu.Teraz malolaty podniecaja sie jego osoba ,ale zaraz wyjdzie inny film[romantyczny] w ktorym inny przecietny aktor stanie sie chwilowa gwiazda.Jak Robert gral w harrym potterze to nikt o nim nic nie mowil,byl poprostu niezaauwarzalny.A co do wygladu niechluja poprostu ma taki styl.Widocznie nie zalezy mu na wizerunku. Wydaje mi sie ze ma juz dosc mylenia go z Edwardem ,ktorym nie jest.Niekiedy zamiast mowic do niego robert mowia edward.Nie mozemy mieszac zycia z ekranem.

Gosiakaa

a ja nie rozumiem zakładania takich bezsensownych tematów na tym portalu, na kozaczku bądz pudelku może byłby to jakis lans ale nie tu :)

;)

mosqa

Abstrahując od kont, użytkowników, i innych poruszanych tu rzeczy, wracam do Pattisona. Mój kumpel mający długie pióra mył włosy raz na tydzień, i tylko wtedy, gdy wracała dziewczyna. Pattison może sobie je myć nawet raz na dwa tygodnie. Jego sprawa, zwłaszcza, że fryzura z tego filmu nawet mu pasuje. Ha, on może mieć nawet szita na głowie, a jego fani i tak będą go kochać. To tak jakby czepiać się Deppa, że ma brudny buty na czerwonym dywanie i wygląda jak lump. Jak dla mnie luzacki styl nie kojarzy się z brudasem. A nie widziałam, aż tak rażących zdjęć Roberta, które by łamały ten schemat.

Gosiakaa

Ja też tego nie rozumiem. Widziałam różne fotki (i wywiady) i jakoś nie zauważyłam, żeby Robert wyglądał niechlujnie. Z tym nie myciem włosów on żartował, a od razu wszyscy potraktowali to na poważnie. Robert ma bardzo oryginalny zwariowany styl i to jest jego plusem. Ale ostatnio mocno skrócił włosy, przez zrobił się taki....zwykły.

xena_4

A ja rozumiem. Nastolatkom można wcisnąć dowolną głupotę (czytaj niedbanie o higiene) a one i tak będą zachwycone nowym trendem :/

memyselfandi

Uśmiałam się z wypowiedzi tej Lianny czy jak jej tam;P Szkoda, że już tu nie zagląda...:P A co do tych brudnych włosów chodziło o to, że miał dość jak fanki się na niego rzucały, dotykały go itp. więc przez 1,5 miesiąca nie mył włosów i chodził w czapkach xD Gdzieś na youtube był filmik o tym;P

Gosiakaa

eee tam mi się to podoba .
a co do idola seksu .. co widziałam wywiad gdzie mówi, że nie rozumie
właśnie tych wszystkich dziewczyn ..
`Patrzecie wygląda jakby się nie mył ` - SUPER! ` ..
rzeczywiście to trochę chore .. no ale cóż poradzić .. ;D

Gosiakaa

ja nie rozumiem co Cię tak dziwi w jego zachowanie at wyglądzie...
a nie pomyślałaś może ze wygląda tak z najbanalniejszego powodu jakim jest "normalność", skromność?
takie to dziwne ze moze istnieć człowiek w "szołbiznesie" który jest człowiekiem najnormalniejszym w swiecie niczym sie nie wyróznia od normalnych pozamedialnych osob.
Jest naturalny, jest sobą Był taki zanim stał się sławny jest taki dalej.
Zmieni się?, może tak może nie.
Jego sprawa.

Gosiakaa

Zgadzam się z autorem tematu! On wygląda tak jakby nigdy nie miał grzebienia w ręku! I to wygląda obrzydliwie!

Gosiakaa

Szerze nie zafajnie wyglada z tym tłuszczem na głowie może chce zaoszczędzić na smalcu?.:D a ten zarost...ble

Gosiakaa

Tłuszcz na głowie? Potargane włosy? To widzę, że jeszcze nie zauważyłyście, że on już dawno mocno skrócił włosy.