Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

http://www.twifans.com/profiles/blogs/coincidence-or-soulmates
moze to w Stanach normalne ale...jak można nosić ciuchy faceta

IKnowWhatYouAre

ooo jakie to słodkie .. ;d
przeciez nic w tym złego .. bez przesady .. ;D
to tylko koszulki . gorzej gdyby nosila jego majtki .. ;D

Misery_

nie jego, tylko takie same jak jego ;]
smiesznie trochę :>

IKnowWhatYouAre

Tytuł artykułu, do którego link podałaś to: "Zbieg okoliczności czy bratnie dusze?" I nie znaczy to: "Czy ona nosi jego ciuchy?" Chodzi o to, że w wywiadach można ich było przyłapać, jak wykonują podobne ruchy, robią podobne miny, albo ubierają się PODOBNIE. Poza tym, to z ubiorem może być wynikiem jakiejkolwiek błahostki, na przykład wspólnych zakupów albo czegoś w ten deseń. Ludzie, nie wyciągajcie pochopnych wniosków.

IKnowWhatYouAre

właśnie, co w tym złego? to fajne :p
a co do "jak można nosić ciuchy faceta" to ja noszę flanelowe koszule mojego taty. fajnie wyglądają w różnych połączeniach, taki old school.

avocado_

Smiesznie :>
Choc mnie tez akurat dziwi, ze w tak wielu przypadkach mają dokładnie takie same ciuchy ^^
ale do samego noszenia takich 'niby-męskich' rzeczy to oczywiscie tez nie widzę w tym nic złego. Kristen lubi przeciez taki luzny styl, a co jak co, ale takie rzeczy akurat dobrze się w ten styl 'wpasowują' ;]

ja wiecznie chodzę w bluzach mojego brata, młodszego o 3 lata, ale o jednak znacznie większym rozmiarze :p...bo są cholernie wygodne ;>
nie każdy chodzi non stop w rurkach, balerinkach i bluzkach z dekoltem do kolan :>

Shelby1603

ja też wolę szerokie bluzki, bluzy i trampy;)
a co do tematu, to nasuwa mi sie na myśl tylko jeden wniosek - że ze sobą sypiają:) zresztą, dla mnie to nie byłoby nic dziwnego, zawsze wedziałam że cos między nimi jest;p

pacyfkax

że ze sobą sypiają
haha no chyba żarujesz ! nie wierze w to

IKnowWhatYouAre

Ja też nie wierzę w to, że ze sobą sypiają chociaż ostatnio trafiłam na fotkę na której prywatnie się przytulali... Jak znajdę link to wam podam.
A co do noszenia męskich rzeczy? Ja zwinęłam koszulę mojemu tacie, bo jak mówiły moje poprzedniczki męskie rzeczy są bardzo wygodne... Oczywiście nie pokazuję się w tym publicznie ale paraduję sobie w domu :D
A te ich ruchy to może oznaka znerwicowanych aktorów?

sikorka94

czy chodzi o to zdjęcie jak sie przytulaja ?
http://images2.fanpop.com/images/photos/6500000/Rob-Kristen-manip-twilight-serie s-6542893-468-831.jpg
niestety musze sie rozczarowac nie jest ono prawdziwe :)

Misery_

Właśnie o to zdjęcie. Szkoda, że nieprawdziwe... Wygląda tak... realnie. Photoshop idzie w ruch!

sikorka94

widać tylko w 2 częściach, że to photoshop
na jego dłoni i na jego butach...no chyba ze ma krzywe nózki ;)
(pattinsonlove3)

IKnowWhatYouAre

A jak facet wychodzi gdzieś, ze swoją dziewczyną i jej jest zimno, więc daje jej swoją kurtkę to jest też oburzające? Po za tym T-shirt to tylko T-shirt... O co tyle hałasu?

Carollline

o to tyle hałasu...
...że...zawsze ktoś do czegoś lubi sie przywalać. :/
dalibyście im spokój już.

męczące strasznie.

izula93

ja na przykład chodze w t-shirtach moich 'niektórych' kolegów ;d;d
tych co znam ich już baaardzo długo i co??.
normalne ;d
a jeszcze ze K. nosi tylko takie same koszulki co Rb. a nie jego ;d;d

Kolorowa412

Na pierwszy rzut oka widać że te koszulki nie są takie same!
-na pierwszym zdjęciu koszulka(szara) Kristen jest jaśniejsza
-czarne mają inne naklejki
-białe mają inny napis
Koszulki są podobne,ale nie takie same.Więc Kristen nie pożyczyła ich od Roba,a skoda:)

abi20091

a awet jesli by pozyczyla to nie przestępstwo ;d
to takie cute ze ktos pozycza komus koszulki xd

Kolorowa412

Zgadzam się z Tobą.Ja też pożyczam koszuli i nie ma w tym nic złego.Ale ten szum wokół Kristen i Roberta już trochę wkurza.Gazety wymyślają kompletne bzdury na ich temat...o mają takie same koszulki pewnie są ze sobą,albo się przespali!Za dużo tego!Oni nie mają już swojego życia.

abi20091

no masz rację
kurde jak ja się ciesze, że nie jestem sławna ;d
i nawet nie będę nigdy próbowała być sławna
bo co to za życie jak wszyscy wiedzą nawet jakie gacie nosisz i kto z tobą śpi beznadziejnie

na prawde współczuje i Robowi i Kriten
chociaż bardzo lubie czytać te bzdury o robie ale tylko ze względu na zdięcia i na to , że moge zawsze coś poprawiać i mówić
'nie to nie jest możliwe'
'o to tak na prawde?'
xd

pozdro

Kolorowa412

Ryzyko zawodowe:)Ale jestem ciekawa czy wiedzieli jaką popularność przyniesie im zmierzch?Bo według mnie ich samych to przerosło.Szalone fanki Roba na ulicach rzucające się na niego i gotowe mu się oddać,rzekomy gorący roman z Kristen.Ach...ta wyobraźnia niektórych gazet.Ale szczerze:) to czasami lubię poczytać te głupoty.

abi20091

Ja uważam że to śmieszne a nie słodkie - chociaż może...

Agafka

może lubi męskie koszulki ;>
nic w tym traagicznego , chyba ?

eve_eve

no nic tragicznego ;d

ja też noszę męskie koszulki xD

IKnowWhatYouAre

mi też się zdarzaa ;D
i powieem , że nawet czasem je wolę ;p

eve_eve

no jasne, znaczy dżasne (cytat z BrzydUli) xd

super są koszulki meskie :D

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

Bo tylko Ona się nie brzydzi hehe a na serio to pewnie robią razem zakupy albo lubi luźne ciuchy..