Nie wiem dlaczego niektórzy ludzie, w tym czasem o dziwo dorośli, na siłę stawiają mu jedynki. Bezpodstawny idiotyzm. To samo tyczy się ostatnio popularnego Justina Biebera. Nie rozumiem tego zjawiska jakim jest antypatia na siłę. Ja mam Justina w nosie i nie obchodzi mnie co on tam sobie robi, w co się ubiera i z kim się spotyka, ale nie rozumiem dlaczego niektórzy na siłę go gnoją. Ktoś nie lubi takiej muzyki, niech nie słucha. Mnie nie przeszkadza. Jeżeli Robert zagrał w Zmierzchu, również nie powinien być oceniany z góry. Wiele ludzi nie przeczytawszy i nie zobaczywszy Zmierzchu wystawia ocenę temu filmowi jak i również aktorom tam grającym. Ja nie widziałem i nie oceniam, a nie zwracam na siebie uwagi jak jakiś idiota, wypisując durne komentarze Zac Efron, Kristen Steward, Vanessa, Ashley... oni wszyscy od czegoś musieli zacząć. Nie każdy jest Anną Paquin, czy Haley`em Osment. Dajmy im szansę.
Bo taka nastała teraz moda na gnojenie gwiazdek Disney'a, nastoletnich wokalistów, gwiazd Zmierzchu. Chcesz być trendy - koniecznie napisz na forum którejś z wymienionych przez Ciebie osób że jest brzydka, ma wszawice, nie myję włosów, ma zeza, okradła bank, rozlała zupę podczas wizyty u cioci. Koniecznie też dodaj że nie ma za grosz talentu aktorskiego/ muzycznego/ kulinarnego/ garncarskiego itp. Na koniec mile widziana wzmianka o tym że kiedyś też byłeś fanem tego kogoś ale obecnie po dorośnięciu ( co w praktyce oznacza pół roku ) już nie jarasz się tym beznadziejnym idiotą/ idiotką i jest Ci żal wszystkich jego fanów. Tak to mniej więcej wygląda.
PS. Jeśli sprawa tyczy się Kristen S. to jako szanujący się anty - fan musisz napomknąć o jej szeroko otwartych ustach i bobrzych zębach. Bez tego twój post przepada w gąszczu innych. Pozdrawiam.
Hejterzy są wśród nas, byli i będą. Ci, którzy nie potrafią wyrazić własnego zdania mają nadzieję, że krytycy wiedzą lepiej, dlatego ich naśladują. To, że 70% użytkowników fw nie ma własnego zdania... dokończ sobie sam.
Zgadzam się w 100 %.Boję się niestety ,że niedługo będzie najważniejsze to zdanie głupich ludzi chcących być trendy.Bo naprawdę wkurzająca jest ta nienawiść na siłę.
80% osób, które dało jedynki zrobiło to dlatego, bo są owieczkami i podążają za pasterzami. Dzisiaj modne jest negatywne ocenianie wszystkiego, krytykowanie. Każdy chce być wyjątkowy dlatego naśladuje innych. Taki paradoks.
Dla mnie 5/10.
Dobrze zagrał Cedrika w HP i tyle. Ten Zmierzch to nieciekawy film według mnie, a on gra słabiutko.
też nie wiem po co te jedynki...ja sam mu dałem dwójkę...obejrzałem z nim tylko Zmierzch i uważam, że nic tam nie pokazał, z drugiej strony rola mu na to nie pozwalała...a co do książki to jej to juz w ogóle nie da sie czytac, no chyba, ze jestes dziewicą i czekasz na tego jedynego ;)
raczej niezaradność życiowa ;)...i mnóstwo innych czynników ale nie przywilej....ciekawe czy Pattison jest prawiczkiem, moim zdaniem tak, tylko lubi kokietować...zresztą nie da sie tego robić patisonem ;)....swoją drogą lubie kiszone patisony,chyba za to podniosę mu ocenę do 3
tak, lepiej być dziewicą
nieee, nie jestem, niestety
a szkoda, bo wtedy faceci nie uważali by każdej jednej za szmatę dającą komu popadnie
niezaradność...ne każdy chce "się oddac" byle komu, ot tak by mozna było powiedziec tak zrobłam to, jak dla mne to jest piękne gdy można byc z tą jedyna osobą, a ne puszczac sie na prawo lewo, i pozniej dziwic sie ze ma opine dziwki
eee troszke przesadzasz, ja nie uważam każdej jednej nie dziewicy za szmatę i wiem, ze moi znajomi tez ....czyli w Twoim przypadku można powiedzieć, że hmmm...jakby to ująć...chciałabyś być dziewicą albo móc tracić ją kilka razy...ej, nie rozumiem, czemu uważasz, że bycie dziewicą to przywilej skoro nią nie jesteś
kiedys trzeba stracic wiec po co zalowac:-) vhyba ze to była zbyt pochopna decyzja, na to by wygladalo ze wszystkie nie dzewice maja opinie szmaty