O ile można nazwac to co on robi aktorstwem to daremnie wykonuje swój zawód. NAJBARDZIEJ ROZWALAJĄCY FAKT: PATTIKUTAFON -TOP (aktorzy): #289 A TAKI WEŹMY CHRISTIAN BALE TOP (aktorzy): #336.
http://www.filmweb.pl/topic/1156521/Nie+no+nie+moge+Nie+no+nie+wytrzymie+No%C5%B C+trzymajcie+mnie+bo+kogo%C5%9B+zaj***e%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%2 1.html rozumiem, że ktoś ma inne zdanie, ale jak się wypowiada to może by tak ładnie uzasadnić i jakoś inteligentniej napisać.
heh całkiem nieźle mi się temat rozwinął:). A uzasadnienie jest proste:
1. Ma za wysoką ocene na FILMWEBIE i w ogóle
2. Ma niskie iq
3. Może to z zazdrości (haha wiem że sie przyczepisz) ale gościu wygląda jak ciota a może miec każdą panienkę (chyba chcą sie nim zaopiekowac bo wątpię by umiał zrobi sobie kanapkę)
4. Dla zasady
5. Temu że napiszesz pod dołem że mu zazdroszczę talentu, urody itp.
6. Temu że inni o wiele bardziej utalentowani aktorzy jak np. Christian Bale są ignorowani i mieszani z błotem i niedoceniani a w tym samym taki ktoś podrywa jakieś panny
7. Nie muszę się przed tobą spowiadac. Chcesz pogadac o filmach to pisz śmiało ale o kimś TAKIM nie mam zamiaru z tobą dyskutowac
POZDRAWIAM
hahaha od kiedy Christian Bale jest ignorowany czy mieszany z błotem? To już naginasz fakty bez przesady Pattinson przeciez nie dorównuje Bale'owi on jest świetny i to pokazał w niejednym filmie i ma mnóstwo propozycji przecież wyprzedza lata świetlne Pattinsona. Ale co z tego...to nie znaczy że nie moge doceniać i lubić jednego a drugiego jak na razie tylko lubić bo nic nie pokazał jak na razie. Wolny kraj mam do tego prawo i każdy może uważać tak jak chce.
gupi człowieczku jesteś :]
a przynajmniej piszesz glupie posty.
Uzasadnienie z dupy za przeproszeniem wielki milosniku kina! który budując swoją opinię o aktorze poslugując się argumentem, ze wygląda jak ciota.
1. i w ogole? Bo ze ocena za wysoka to sie zgadzam, choc z drugiej strony mam to daleko gdzies, bo dla mnie ten ranking jest niemiarodajny nie od dzis i trzeba byc slepym zeby tego nie widziec.
2. skąd ta mysl? Ogladales z nim jakikolwiek wywiad w ktorym mowiłby o swoim zyciu, planach zawowodych i nie tylko? Bo tak sie składa, ze ja widzialam wieeeeele, a na ich podstawie nie moge okreslic jakie ma iq. Moge co najwyzej stw. ze w porównaniu do wielu 'gwiazd' jego pokroju ma bardzo poukladane w głowce...tak ze zazdroszcze bo sam masz chyba jakis miernik w oczach i widzac go w roli wampira przeswietlasz jego zdolnosci intelektualne. No zazdroszcze ;]
3. To jak jest oceniany jako mezczyzna jest kwestia indywidualna. W moich oczach jest wyjątkowo seksowny, choc wcale nie jest dobrze zbudowany itd. Nie wiem ile masz lat i jak pojmujesz sprawę 'oddziaływania miedzyplciowego',a le jesli dla Ciebie umiejetnosc zrobienia kanapki miałaby pzreswiadczyc o tym czy chlopak robi wrazenie na dziewczynoe to wez idz i dorosnij...;]
4. dziwne masz zasady ;]
5. talentu nie zazdroscisz bo poki co nie pokazał go zbyt wiele, urody pewnie tez nie, bo w oczach mezczyzn, którzy maja czasem wyjątkowo stępione umiejętnosci postrzegania róznych rzeczy, jest on zapewne wyjątkowo nieatrakcyjny... ale ogolnie pewnie szlag Cię trafia ;]
6. Przesadziles, przeinterpretowales wszystko co sie tylko dało. Gratuluje ;]
7. Oczywiscie ze nie musisz. Choc akurat jesli chodzi o jego umiejetnosci aktorskie moje poglady w duzym stopniu pojrywają sie pewnie z Twoimi. Ale tylko w tym zakresie.
Jesli nie chcesz dysktuwac o KIMS TAKIM to po coz piszesz tutaj? Po co zakladasz nowy temat?
A biorac pod uwagę poziom w jaki argumentujesz tu swoje zdanie, do zcego sie odwolujesz itd nie wydaje mi się, zebyś dla wielu <wbrew pozorom> osób wypowiadających się tutaj byl partnerem do dyskusji.
Na przyszłosc polecam lepsze rozejrzenie w temacie zanim zabierzesz głos.
równiez POZDRAWIAM
;]