Czy pamiętacie tego najseksowniejszego wapira ,którego zagrał w Twilight ?
Nie mogę pojąć co oni z nim zrobili w dalszych częściach .
Wystarczy spojrzeć na zdjecia ze Zmierzchu i na np. Księżyc w Nowiu .
Myślę ,ze to ''Co Wy w nim widzicie?'' zaczeło się rozprzestrzeniać po premierze właśnie
powyższego filmu , a Ci którzy go ubóstwiają pamiętają go jako Edwarda Cullena z
Twilight . Wtedy to przyznawano mu nominacje nie z tego świata , na ideał !
Ja poprostu nie moge uwierzyć jak mogli ,aż tak bardzo postarać sie spieprzyć tą
charakteryzacje .
Ogólnie pierwsza część była najlepsza ze wszystkich moim zdaniem .
Był nastrój , przecudowna muzyka , romantyzm i akcja . Nie wspominając o aktorach i
reżyserce .
Dlaczego ta durna wytwórnia nie pozwoliła Catherine nakręcić dalszych części ? -.-
Bo chciała chwile dłużej nad nim popracować ,zeby był jeszcze lepszy niż Twilight . !
A teraz ? Mamy najcudowniejszy film Księżyc w Nowiu gdzie nijak się nic nie dzieje ,
aktorzy robią się smętni i znudzeni , nie ma nastroju , charakteryzacja?<boisię> , jedyne
co mi się podobało w tym filmie to była ścieżka dzwiękowa , Alexandre Desplat troche
podratował ten film . Moim zdaniem mogły wyjść cudowne filmy ze świetną fabułą i
aktorami , a co wyszło ? No właśnie .
Zaćmienie Davidowi wyszło , ale szczerze mówiąc oczekiwałam czegoś lepszego .
Musimy więc tylko pokładać nadzieje w Billu Condonie , ktory ma wyreżyserować 2
nastepne części . Łaaaał , dobrze ,ze na drugą część nie zatrudnili jeszcze innego
reżysera ! -.- ''
Więc czekamy .
Ale mnie poniosło . Miało być tylko o Robercie , a wyszło wszystko . xD
Sorry za ortografie .
Aha i zapomniałam dodać , ze Robert Pattinson moim zdaniem to b.dobry aktor , ktory dzięki sadze się pokazał .
A na potwierdzenie mozna zobaczyć filmy takie jak : Zmierzch (tylko ta część !), Remember Me , How to Be czy Little Ashes .
masz racje Zmierzch był najfajniejszy bo tam coś się działo i racja że tylko w pierwszej części był ładny a potem taki sobie.... >_<
potem to już w zaćmieniu może nie był taki zły ale lepszy niż w Zmierzch Księżyc w nowiu
witam ,
faktycznie tylko pierwsza czesc jest taka ... magiczna , wciagajaca , tajemnicza , pozostale czesci to typowe amerykanskie kino dla nastolatek , jezeli chodzi o roberta podoba mi sie rowniez w innych kreacjach , oczywiscie jak kazdy inny aktor ma swoje charakterystyczne gesty jak przeczesywanie wlosow , (stewart przygryza warge) , jest specyficzny i dlatego dostaje takie role a nie inne , ale tak samo bruce willis gra glownie w filmach akcji, w sumie nie rozumiem calej tej fali krytyki .... aktor jak kazdy inny , calkiem dobry bym rzekla //pozdrawiam
Zgadzam się w 100 procentach! W Zaćmieniu wyglądał fatalnie... jakoś apatycznie. Nie mam pojęcia gdzie podział się ten boski Edward ze Zmierzchu.
Szczerze mówiąc nie rozumiem was.
Lubicie Edwarda, a nie Roberta to jest różnica.
Edward jest osobą fikcyjną i musi wyglądać tak jak jest napisane, a Robert ma swój styl i klasę dlatego lubię Roberta, a nie Edwarda.
hehe jakim wampirem?? ten gość( chodzi mi o filmową postac ) jakby spotkał na swojej drodze prawdziwego wampira to by narobił w gacie,to zwykły emo pedałek a nie wampir z KRWI i kości.
I część czyli zmierzch reżyserowała kobieta dlatego był taki magiczny resztę faceci i podobno stawiali na akcję.....
a co do pattinsona to w każdej części jest inny (tzn niby mniej ładny) gdyż mężniał w czasie filmu, przyjrzyjcie się jego twarzy (ta żuchwa!!!!)...dlatego też charakteryzacja była inna (anglicy trochę zarośnięci są taki ich urok)...........poza tym i tak jest uroczy i czeka z niecierpliwością na dwie ostatnie części!