Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

bo jest wszędzie (już nawet do lodówki boję się zajrzeć). Do tego wszystkiego Edward miał być przystojny, a o nim bym tego nie powiedziała :P Ale trzeba przyznać, że aktorem jest nie najgorszym...

użytkownik usunięty
Verde

O mój Boże. To strasznie! Twój temat zmienił cały Zmierzch! Teraz Edwardem będzie Zac Efron. Bójcie się.

Ja bym nie miala nic przeciwko.......zagladam do lodowki ......a tam Robert......

użytkownik usunięty
Oleska1990

mi też by to nie przeszkadzało. :)

Ja to bym nawet chciała :D

Niee! To jeszcze gorsze jest xD Już wolę Pattisona ^^

Verde

Ja tez miałam mieszane uczucia jak go pierwszy raz zobaczylam w filmie.
Moja pierwsza mysl " yyy, ale on mial byc przystojny"
coz według mnie nie jest , ale przyzyczailam sie
do lodówki nie boje sie zajrzec jeszcze xd

Verde

Jak go umyją i ogolą to jest o.k, bo ogólnie troche zaniedbany facet.

Verde

Jezu. On nie mial byc przystojny, tylko mial wygladac jak grecki bog, a to jest roznica, poza tym mial byc inny niz reszta i oryginalny, a Pattison jako Edward wlasnie taki jest, czy wy naprawde tego nie zauwazacie?
Oczywiscie, ze nie jest piekny, ale ma w sobie to cos co przyciaga, jako Edward ofc.

_Agnes_

Mnie tam nic w nim nie przyciąga do niego, jak grecki bóg też nie wygląda... Innymi słowy nadal nie widzę powodu, dla którego producenci wybrali jego do tej roli, a nie kogoś innego^^ Oryginalny może i jest. Ogólnie dla mnie Edzio w tym filmie to lekki niewypał jest. Z resztą, w ogóle ten film jest niewypałem xD Podobał mi się, owszem, a do tego z części na część wszystko jest... lepsze, ale i tak uważam, że jest tragiczny ^^

Verde

Nie wiem po co rozgłaszasz, że masz kiepski gust i nie rozumiesz oczywistych rzeczy.

Franche Bete

To, że nie podoba mi się Zmierzch i szanowny pan Edzio to znaczy, że mam kiepski gust? Pff! Proszę cię...