bo jest wszędzie (już nawet do lodówki boję się zajrzeć). Do tego wszystkiego Edward miał być przystojny, a o nim bym tego nie powiedziała :P Ale trzeba przyznać, że aktorem jest nie najgorszym...
O mój Boże. To strasznie! Twój temat zmienił cały Zmierzch! Teraz Edwardem będzie Zac Efron. Bójcie się.
Ja tez miałam mieszane uczucia jak go pierwszy raz zobaczylam w filmie.
Moja pierwsza mysl " yyy, ale on mial byc przystojny"
coz według mnie nie jest , ale przyzyczailam sie
do lodówki nie boje sie zajrzec jeszcze xd
Jezu. On nie mial byc przystojny, tylko mial wygladac jak grecki bog, a to jest roznica, poza tym mial byc inny niz reszta i oryginalny, a Pattison jako Edward wlasnie taki jest, czy wy naprawde tego nie zauwazacie?
Oczywiscie, ze nie jest piekny, ale ma w sobie to cos co przyciaga, jako Edward ofc.
Mnie tam nic w nim nie przyciąga do niego, jak grecki bóg też nie wygląda... Innymi słowy nadal nie widzę powodu, dla którego producenci wybrali jego do tej roli, a nie kogoś innego^^ Oryginalny może i jest. Ogólnie dla mnie Edzio w tym filmie to lekki niewypał jest. Z resztą, w ogóle ten film jest niewypałem xD Podobał mi się, owszem, a do tego z części na część wszystko jest... lepsze, ale i tak uważam, że jest tragiczny ^^