Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Nienawidzę go! To najgorszy aktor wszech czasów (według mnie)! Niektóre nastolatki kochają go, ale ja nie wiem za co :/

Zafinka

Dobrze , że dodałaś według mnie , bo jak widać nie każdy ma tekie zdanie na jego temat. Pattinsona jest bardzo utalentowany . Gdyby tak nie było nie osiągnął by tak wielkiego sukcesu. Zawsze łatwo jest krytykować innych . Co byś powiedziała jakby ktoś ciebie tak oczerniał ? Było by ci miło ? Nie sądzę.

Zafinka

Ja mam w nosie to co inni o mnie myślą. A ten Pattison nie nadaje się na wampira! Zmierzch to parodia wampirów! (to wszystko też według mnie)

Zafinka

Zgadzam się, ale nienawidzić to nie nienawidzę, bez przesady. Parodia? A jak! Od kiedy wampiry świecą w słońcu i są takimi kochasiami? Strasznie to żałosne. Utalentowany, też nie jest. Ale cóż, są różne gusta i guściki :) Tylko dlaczego przez ten "Zmierzch" mnożą się tego typu książki i seriale? Plaga jakaś. Całe półki tym zawalone. A ja ubolewam.

LoonyBuffoon

przecież grał nie tylko w Zmierzchu...
Zagrał w 14 innych filmach i nie był tam wampirem... ; )

LoonyBuffoon

Ktoś wcześniej wymyślił że wampiry spala słońce, autorka zmierzchu wymyśliła, że się świecą i są kochasiami i kropka. Nie musi być zawsze tak jak w Draculi czy Wywiadzie z wampirem

gabi123

no... może chciała, żeby to była też taka młodzieżowa książka (i film), a takie dzieciaki to by się bały takich historii ; p
nie wiem zresztą... ludzie mają dużo fantazji i dużą wyobraźnię, tak sobie wymyśliła i już ; d

Zafinka

Pewnie za cechy, ktore osobiscie ci sie nie podobaja.

platyna_2

No to fajnie...