Nienawidzę go! To najgorszy aktor wszech czasów (według mnie)! Niektóre nastolatki kochają go, ale ja nie wiem za co :/
Dobrze , że dodałaś według mnie , bo jak widać nie każdy ma tekie zdanie na jego temat. Pattinsona jest bardzo utalentowany . Gdyby tak nie było nie osiągnął by tak wielkiego sukcesu. Zawsze łatwo jest krytykować innych . Co byś powiedziała jakby ktoś ciebie tak oczerniał ? Było by ci miło ? Nie sądzę.
Ja mam w nosie to co inni o mnie myślą. A ten Pattison nie nadaje się na wampira! Zmierzch to parodia wampirów! (to wszystko też według mnie)
Zgadzam się, ale nienawidzić to nie nienawidzę, bez przesady. Parodia? A jak! Od kiedy wampiry świecą w słońcu i są takimi kochasiami? Strasznie to żałosne. Utalentowany, też nie jest. Ale cóż, są różne gusta i guściki :) Tylko dlaczego przez ten "Zmierzch" mnożą się tego typu książki i seriale? Plaga jakaś. Całe półki tym zawalone. A ja ubolewam.
Ktoś wcześniej wymyślił że wampiry spala słońce, autorka zmierzchu wymyśliła, że się świecą i są kochasiami i kropka. Nie musi być zawsze tak jak w Draculi czy Wywiadzie z wampirem
no... może chciała, żeby to była też taka młodzieżowa książka (i film), a takie dzieciaki to by się bały takich historii ; p
nie wiem zresztą... ludzie mają dużo fantazji i dużą wyobraźnię, tak sobie wymyśliła i już ; d