Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Piorun w rabarbar! wchodzę, a tu bach! aż się przestraszyłam :D

lusia_personal

To jest powód do zakładania tematu? Włosy jak włosy, artystyczny nieład, całkiem fajne :)

smarkula

Bardzo fajnie, na poprzednim zdjęciu był bardziej ulizany hehe, teraz świetnie:)))

martyna1117_88

Uh... powiem tak... nie liczy się to co NA głowie, a to W głowie. Sądząc po treści i temacie założonego posta, śmiem twierdzić, że autorka nie ma w głowie nic poza bezkresną próżnią. Dziękuję, do widzenia.

masquerade__

"Sądząc po treści i temacie założonego posta, śmiem twierdzić, że autorka nie ma w głowie nic poza bezkresną próżnią. Dziękuję, do widzenia."

uuu xD dowaliłaś;)

arisa_

czy na tym zacnym portalu istnieje instytucja bana? ;]
Bo ja rozumiem, że czasem różne dziwne myśli przychodzą do głowy i trzeba je z siebie wyrzucić :P, ale można poszukać odpowiedniego tematu do tego, a nie tworzyć 151 o tej samej sprawie i to jeszcze w taki durny sposób.

dramat.

smarkula

Moim zdaniem super wygląda w tych włosach :)

mnich141091

Włosy ma fajne.
Czego wy chcecie od niego?
Patrzcie się wszyscy na siebie.
Jaj mu tak pasuje to niech takie nosi.
Nikt komu się on i jego włosy nie podobają to niech nie patrzy.
Większość z was to tylko krytykuje. :(

lusia_personal

W srosunku do Ciebie, on ma na głowie włosy.

lusia_personal

ahh teraz jego wierne fanki stanely w obronie jego slodkich wloskow, szkoda ze poczucie humoru to u was nie kroluje

mysl_o_vitz

'szkoda ze poczucie humoru to u was nie kroluje' To nie miał być żart tylko ironia.

'ahh teraz jego wierne fanki stanely w obronie jego slodkich wloskow' Włoski nie sa słodkie, wierną fanką też nie jestem, nie staje w obronie tylko nabijam się z człowieka kto to napisał.

Coś jeszcze ?

rattyMonster_

"człowieka kto to napisał"? ponabijaj sie lepiej z siebie

mysl_o_vitz

Ale gafa. A miałam na myśli 'który', a nie 'kto', no cóż głupota ludzka i tego zmienic się nie da.
Nie będę sie nabijać, ponieważ nie widze w tym nic śmiesznego. Czasem się zdarza źle napisać. ;]
Przeanalizowałeś swoją wypowiedź ? Jak nie to zrób to proszę, a później zacznij wytykać człowiekowi małe błędy, które nijak mają się do tego co napisałam.

rattyMonster_

zastanawiam sie z jakiego powodu nabijasz sie z autora tematu

mysl_o_vitz

W moim pierwszym poście była ukazana ironia. Trudno,że zroumiałeś to jako żart.
Śmiać mi się chce z takich ludzi, którzy najpierw mówią o niezaśmiecaniu forum, a jednak to robią. Jakby napisała to w temacie o zdjęciu, który jest poniżej, nie nabijałabym się.

rattyMonster_

No dobra, może i mój błąd, nie zauważyłam żadnego tematu o zdjęciu, teraz zresztą też nie widzę, może się poprzestawiały. I może nie wkładam tyle poważnej myśli przed zamieszczeniem postu na forum, gdy to ma być tylko niewinna ironia...
Ale jakbym sobie skomentowała mniej lub bardziej udaną stylizację jakiegoś nie tak znanego aktora, to pewnie nikt by mnie z błotem nie mieszał za nic. Czemu tu się wszyscy zaraz kłócą? Dla mnie tabu jest raczej życie prywatne aktorów, o którym tu, nie wątpię, często się różni inni użytkownicy rozpisują, a nie jakieś tam zdjęcie.
pozdr

lusia_personal

To już się pośmiać nie można?! No fakt, następnym razem nie napiszę tego co mi do głowy przyszło pierwsze, taki rozładowujący komentarz... ale jakoś nie myślałam, że Robert Pattinson to taki poważny temat!

Strasznie nieżyczliwi ludzie na tym forum są :( Komentarz był na temat stylizacji, a nie na temat osoby, więc czego się tu obrażać, a raczej mnie obrażać. Ale spoko, ja sobie tego do serca nie biorę. Pozdrawiam wojowników FORUM i papa x

lusia_personal

Kolejny uzytkowinik, który nie umie czytać \o/
Te posty, w ktorych część osób skrytykowała załozony przez Ciebie temat, nie odnoszą się w żaden sposób do tego, że mogłaś w nim w jakiś sposób obrazic Pattinsona, czytając go nawet za bardzo nie można tego stwierdzić...przynajmniej w moim odczuciu^^ Chodzi o to, ze najpierw pasowałoby przejrzeć choć trochę forum, bo istnieja co najmniej 2 tematy dotyczace jego 'stylizacji'. Więc następny jest zbędny, nie sądzisz?
Gdyby każdy zakładał tak bezmyślnie tematy to rzeczywiscie znalezienie tu czegokolwiek byłoby niemożliwe, póki co jeszcze takie nie jest ;]