Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Top 100 ludzie

użytkownik usunięty

Co on robi w pierwszej setce najlepszych aktorów. Widziałam z nim tylko dwa filmy- "Harry'ego Potter'a" i "Zmierzch"- ale i te filmy, i jego role mnie nie powaliły (książki także były beznadziejne), a jest mnóstwo dużo lepszych aktorów. Straszne co się dzieje ze współczesną kinematografią...

Zawsze oceniasz tylko na podstawie jednego czy dwóch filmów? Bo ja widziałam większośc jego ról (zanim o Zmierzchu ktokolwiek słyszał) i choć nie oceniłam go na 10, to uważam, że jest bardzo utalentowanym, młodym aktorem, który nie zasługuje na taką krytykę. Warto się nim zainteresować troszkę bardziej zanim mu się walnie jakąs głupią ocenę.

Daja

Tu każdy głosuję na swoje ulubione a tu tak jest , zawsze było i będzie

użytkownik usunięty
Daja

Hmmm, zapomniałam napisać (no cóż- Sylwester), że widziałam z RP jeszcze "Pierścień Nibelungów" i "Vanity Fair", a w tych filmach także mnie nie powalił, dlatego dałam mu ocenę 3. Nigdy nie oceniam aktorów po dwóch filmach ( w przypadku niego są to 4+ "Zakon Feniksa", którego nie uwzględniam, bo niespecjalnie się tam nagrał), a on zagrał raptem w chyba 7 filmach (plus te, które dopiero się ukażą) więc ocenę swą wystawiłam z spokojną głową.

Zwracam honor w takim razie. No cóż, gustami się nie dyskutuje. Wg mnie jest dobrze zapowiadającym się aktorem, który ma za sobą kilka ról, w których mógł wykazać się - jak dla mnie - niewątpliwym talentem. A rola w Zmierzchu wymagała od niego nie lada umiejętności.

Daja

Ałtsajderko...a moze skusisz sie na filmy "The bad mother's handbook" i "The hauted airman" i zmienisz zdanie? Kto wie? :) Moim zdaniem w obu tych filmach Robert stworzyl niesamowite kreacje. Filmy dosc przecietne, ale on...rewelacja. I mowie to z calym przekonaniem. Warto obejrzec. Podaje linki:

http://video.google.com/videoplay?docid=-572388095405623234

http://video.google.pl/videoplay?docid=-1957545404382049382&ei=42hbSf23N5-QiQL_8 eTdCA&q=hauted+airman&hl=pl

Poza tym..."Little ashes" i "How to be" zapowiadaja sie naprawde dobrze.

użytkownik usunięty
sandy1989

Hmmm, nawet bym zobaczyła te filmy, ale niestety żaden z nich mi nie działa (mam pewne problemy z komputerem)...
I zgodzę się, że "Little ashes" zapowiada się nieźle.

mozesz sprobowac tez na youtube. Oba filmy w czesciach. Tam nawet jest jedna wersja "The bad mother's handbook" z angielskimi napisami, a to naprawde ulatwia sprawe. XD

juz nie jest w pierwszej setce;)

Obecnie daleko mu do pierwszej setki :p
Teraz pewnie będzie takie "skakanie" w rankingu. "Fanki" po obejrzeniu "Zmierzchu" będą dawać +10, zbulwersowaniu antyfani 1. Ucichnie to za jakiś czas i znowu ożyje przy okazji "new Moon" ;]
Tak tu chyba bywa.

użytkownik usunięty
Immortal_

Hmmm, zapewne tak będzie.

no raczej tak i ta zabawa jest niezwykle nudna.............postanowiłam dać mu 10 bo uważam że jest młodym utalentowanym aktorem,który w najblizszym czsie sie rozwinie.......nie mam zamiaru tworzyć nowych kont po to by dawać mu 10 i odnosić frekwancje,bo to naprawde dziecinne a zresztą czy to czy bedzie w 100 czy nie jakoś nie wydaje mi się by zmieniło jego nastwienie aktorskie ani żeby ktos miał od tego umrzeć..więc jak dla mnie bez sensu jest bójka między nienawidzącymi bo(którzy s ą okropnie wściekli że ktoś go polubił)i zakochanymi w
ICH KOCHANYM edwardem..............jak dla mnie trzea umiec rozróżnić edwarda i roberta,alr uwielbiam tego aktora i mam nadziejże jego karyjera rozbłyśnie i przytrafi mu się Oscar:)))))))))

eff03

zanim keira knightley bya znana i jak mówiłam jej nazwisko to nikt nie iedziłą o co kaman strasznie ją lubiłam.............a teraz jest strasznie sławna i szanowana jako aktorka..............mam nadzieje że będzie tak też z robem choć to troche inna historia.........

Oceniają na podstawie jednej roli.
Jak myslisz, ludzie (czyt. dziewczynki) z jakiego przedzialu wiekowego na niego glosuja?
12-15, gora 16.
Takie klody bez zadnych zdolnosci aktorskich dzisiaj 'rulezzz, rzadza'.
Wypieraja prawdziwych aktorow.

rohirrimka

I co jest takiego dobrego w jego roli w The Bad mothers handbook? Przez cały film tylko przechyla pochyloną głowę w lewą stronę, mówi niepewnie, nadmiernie gestykuluje i podryguje jak gdyby podłączyli go pod 220volt. Do tego brzydkie ciuchy+ niemodna fryzura+ grube okulary i wychodzi rola stulecia! Albo Edward Cullen w przebraniu. Dobra charakteryzacja to nie wszystko- nie zmieniam zdania.

Zaraz się na mnie rzucicie, ale naprawdę nie ma tam nic nadzwyczajnego. Po prostu zagrał kogoś. Musi się nadal szkolić chłopak...

I_am_a_Bad_Girl

hmmmm tegofilmu nie oglądałm więc nie będe się sprzeczać......postaram się obejrzeć to pogadamy;)