Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Ponieważ większość antyfanów Zmierzchu wkurza się za jakieś wielkie zachwyty nad Zmierzchem więc tu możecie pisać jaki Pattinson jest wspaniały. Przesłodzenia dozwolone. Ja zacznę: Edward jest boski!!!

kasia3788

Nie powiem, ten facet ma w sobie "to coś" co przyciąga kobiety:) Ma nietypową urodę co wg mnie jest fajne, przynajmniej wyróżnia się spośród tysięcy wypacykowanych lalusiów hehe:D Jest świetny i niech się nie zmienia!!!:P

synthia

jak tam anty-fanem zdecydowanie nie jestem, ale muszę skrytykować dziwną nieskładność pierwszego posta w odniesieniu do tytułu topiku^^
'Tu możecie chwalić Pattinsona', a Ty już na wstępie zaczynasz od Edwarda.
A to przecież zupelnie rózne osoby, nie? :P
Koleżanka z drugiego posta już odniosła się do samego Roberta...bo kto jak kto, ale on nie jest wypacykowanym ( fajne słowo swoją drogą^^), ale sama postac Edwarda jak najbardziej imo. Jest idealny a przy tym nierealny. Nie ma za co go krytykowac nawet jakby sie chciało ;/
Dlatego proponuje skupić się na samym Pattinsonie :]

Ja go mogę pochwalić za jego 'luzne' usposobienie... a przynajmniej za takie, jakie kreuje w mediach :) Nie wiem jak mam chwalić urodę... xD Talentu za bardzo nie moge pochwalić, choć mam szczerą nadzieje, ze kiedyś będę mogła^^
W ogole muszę mieć wenę, żeby się zebrać na jakieś 'słodkości' w odniesieniu do jego osoby :<

kasia3788

A ja skończe: Tak Edward jest super słitaśnym koleżką! Wogule jest tak ekxtra zajebiaszczy że normalnie jak go widze to mi normalnie słabo! hihi, jest świetnym aktorem... ach ten Edward! I na dodatek grał w tylu filmach... Edzio Edzio Edzio, mam Edziowy pokój a wszędzie jego zdjęcia z zielonego dywanu!

Uzalezniona

Uzaleznionej jak zwykle humor dopisuje...
Zgadzam się z poprzedniczkami,albo Robe albo Edward...Trzeba umieć rozdzielać te dwie osoby...

Anua

no no xD
ja nie mówię że Edward był zły, ale
on był ideałem ( a ja nie jestem dziewczyna na którą ideały patrzą :))
nie istnieje(ah tego się nie da podwarzyć)
poza tym był fajny tylko w 1 i 4 części( w reszcie ciepła, zakochana klucha imoł )

a Robert istnieje(50 % sukcesu!!!) xD
nie jest ideałem (ufff może jest jakaś szansa)
nie jest ciepłą kluchą( nie wiem ale mam nadzieję xD)

tak czy siak.
Drogie Panie.
pszem na froum Robert Pattinsona! a nie Edwarda Cullena
(teraz zrobię coś głupiego:)
HELOOOOOŁŁŁ

Anua

Jasne że mi dopisuje, bo kiedyś takie tematy mnie załamywały teraz nauczona dystansu próbuje się z nich śmiać.

No a sam temat, nie wymaga chyba komentarza, bo to co się dzieje z związku z Robertem Pattisonem i tak przechodzi ludzkie pojęcie, dlatego pisanie tematów typu - Podniecajmy się Edziem - Bo prawda jest taka, że o to tutaj chodzi, jest tak głupia i bez sensu że naprawdę na poprawę humoru świetny specyfik.

Uzalezniona

Próbujesz?:D
To ja byłam strasznie zła na prowokację jednego typka na forum Radcliffe'a :D
teraz to się kładę ze śmiechu xD a to co o Pattinsonie piszą to masakra:D on sam jakby umiał Polski to zawału by dostał:P

kasia3788

Ja zauroczyłam się w jego spojrZeniu dawno nikt nie przykuł mojej uwagi w ten sposob żebym teraz pisala na tej stronie ktora lubie. Co do aktora te oczy chodzą za mnia w dzien w dzien wymiekam szkoda tlko ze On tego nie przeczyta.....

0oNiNuLa0o

ja nawet lubie pattinsona, moze nie jest jakiś piękny, ale ma w sobie to "coś". Mówiąc szczerze, jeśli chodzi o Edzia, to wole go w książce niż w filmie, bo wiadomo w filmie jest ładny i w ogóle, ale w książce jest tak opisany, że wydaje mi się nadzwyczaj piękny (chodzi mi akurat o postać z książki a nie o aktora)

simpsonka18

a wiecie co jest najśmieszniejsze? wszyscy się Pattinsonem podniecają że niby taki piękny itd. A spójrzmy prawdzie w oczy.Jeśli by chodził do Polskiej szkoły i był zwykłym szaraczkiem to 80 % tych ludzi co dzisiaj się nim podnieca nie zwróciłoby na niego uwagi xD

arwena16

Nie gadaj ;o Serio!? No żeś teraz pojechała... Dziewczynki Cię zaraz pogryzą.

Uzalezniona

Ależ się boję xD no tak xD zapomniałąm że już sobie zęby wyhodowały :P żeby z Edkiem poflirtować :D
buahaha