Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Do internetu właśnie trafił filmik z bardzo natrętnymi paparazzi i chcę tylko powiedzieć, że jestem pod ogromnym wrażeniem jego zachowania... mało kto zachowałby się w takiej sytuacji tak jak on, uważam, że takie zachowanie jest godne podziwu.

http://www.youtube.com/watch?v=m8NKEY54hbY&feature=player_embedded

kamoaa

Ciekawe czemu nie pokazali wszystkiego ? Mam na mysli te przepychanke ...

Oleska1990

Przepychankę? Nic mi o tym nie wiadomo, masz może link z tym..?

kamoaa

Sorry odeszlam na troche. Wiesz w tytule jest Hits (uderza) ,a potem Robert mowi ze go sledza...w ogole niewyraznie gadaja czy ja glucha jestem.....
To chyba w Londynie , jak myslisz ?

Oleska1990

A no racja jest taki tytuł.. może specjalnie ktoś tak napisał by wiecej ludzi obejrzało nie wiem ;/
I tak gadają niewyraźnie... z tego co wyczytałam to było w Malibu.
I pod koniec jak podszedł do policji to poprosił ich by mu pomogli, a policja na to, że nic nie mogą zrobić...

użytkownik usunięty
kamoaa

Bo to złoty chłopak jest. Taki anglik amerykański... Polak to by zaraz z baniaka;-)

Zebys wiedziala ,jakby na mnie trafilo .......porywcza bylam w tym wieku .
Naprawde go podziwiam .
To co , ochroniarz na urlopie , kurcze ?

Oleska1990

Hehe co prawda to prawda.
No właśnie też mnie zdziwiło to, że bez ochroniarza... dobrze, że nie dopadły go jego "fanki".

kamoaa

Ojej, ten filmik jest straszny... Pattinson wygląda jakby chciał się pod ziemie zapaść... Zresztą, nie ma się co dziwić!!! Jak jakieś zaszczute zwierzątko - sorrki za niezbyt wyrafinowane porównanie;P

MinnIe27

Ale z drugiej strony , jakby go nerwy poniosly i dalby "z baniaka " ,to 1 fotograf by ucierpial ,a pozostali by naprztykali fotek ze ho ho , materialu mieliby na miesiac. Policja , zeznania swiadkow i poszkodowanego....byloby o czym pisac .Sadze , ze chetnie by sie ktorys poswiecil. A Robert , biedny nie ma wyjscia , niestety .Wspolczuje mu . A filmik , masz racje , straszny . Jednak mysle , ze wolalby fanki -wysciskalyby go , wycalowaly i pozwolily odjechac. A te swinie caly dzien go sledzily .

Oleska1990

Ale to zależy jakie fanki... bo są takie, które swoim zachowaniem ossstro przekraczają normę...
W tv pokazywali ostatnio, jak Robert sobie szedł z ochroniarzami i pełno dziewczyn na niego się rzuciło i szarpało go gdzie się da...
No tak czy siak współczuje mu. Sława- fajnie, ale jaką cenę idzie za to zapłacić..

kamoaa

Widzialam jeszcze kilka zdjec ,pstryknietych razem z tym filmikiem -masakra , az przykro patrzec .

A z innej beczki : corka oglada wlasnie "Wampiry i swiry" , zajrzalam troche i poplakalam sie ze smiechu . Musze obejrzec calosc .

Oleska1990

No właśnie i ja chcę ten film obejrzeć :D Zastanawiam się tylko czy czekać na premierę w kinie... czy na komputerze obejrzeć :) Bo po obejrzeniu trailera uważam, że nieźle się zapowiada :D

kamoaa

Boże... to jest jakiś horror... Ok rozumiem jest znanym aktorem ale trzeba mu dać żyć. On też potrzebuje normalności, a ci uwieszą się na nim i nie rozumieją jego próśb.... Mówi jak do ściany, eh... szkoda Go.

Anellll

kurcze... współczuje mu. Jak można tak strasznie się naprzykrzać ludziom? Gratuluje opanowania...