Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Ciągle zastanawia mnie pewien fakt,a mianowicie to, że Robert dostaje masę nagród a wcale nie powala grą aktorską. Ludzie głosują ze względu na to, że zagrał w tym całym Zmierzchu. Nie wiem może to jest tylko moja opinia, ale nie powinien wygrać na tegorocznym MTV Movie Awards za "Najlepszy pocałunek", bo to był zwykły pocałunek! Natalie Portman całowała się z dziewczyną i to było coś! Moja opinia ;)

Falter

zwracam uwagę, że 3 nominacje były do Złotej Maliny- zdziwiło mnie, że nie wygrał! ponadto zauważ, że te 'pozytywne' nagrody są na prawdę wątpliwej jakości (teen choice?!). pozdrawiam.

Falter

Tak,żeby było się z czego pośmiać.

elena3

RosieMader - no fakt, ale jednak są ;/

Falter

Po prostu widać, jak upada ranga takich nagród...

WhiteDemon

jak te nagrody są przyznawane za pośrednictwem internetowego głosowania to nie ma się czemu dziwić.

użytkownik usunięty
Falter

Owszem, też mnie uraziło, że Saga Zmierzch po raz kolejny zgarnęła większość nagród na MTV zwłaszcza, że konkurowali z naprawdę dobrymi produkcjami. Ale zauważmy, że w głosowaniu biorą udział przeważnie nastolatki, których średnia wieku to -15.

Falter

Największą nagrodą dla mnie jest miłość Belli. Mam nadzieję, że ona mą miłość również za ową uważa... Och Bello...

Falter

Jak dla mnie Pattinson jest dobrym aktorem. Oglądałam filmy z nim zanim jeszcze wcielił się w rolę Edwarda , ale rzeczywiście zgodzę się , że niektórych nagród nie powinien otrzymać.