Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

... zamówcie rysunek od pewnej bardzo uzdolnionej panny... Zamiast 150 złotych wyda się troszkę mniej a efekt będzie bardziej spektakularny;) Oto link http://www.ilojleen.bulwaria.info/gallery.php?img=468 ;)

Niezła jest .

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Niezła to mało powiedziane. Jej rysunki wyglądają jak czarno-białe zdjęcia.

Nie wszystkie, ale większość.

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Ona ma je poukładane rocznikowo... W porównaniu do niej to ja nie mam żadnego talentu:P A zazdrość mnie zżera, oj zżera...:)

Wiem, widać że z czasem talent jej się rozwiną, ja tam nigdy nie robiłam w portretach.

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Ja od 6 roku życia... Wtedy objawił się mój "talent". W wieku 10 lat już potrafiłam oddawać twarze tak jak je widziałam. Niestety nacisk ze strony matki wszystko zepsuł i przestałam rysować. Czasami teraz jak czuję wenę to coś skrobnę, ale rzadko...

No to teraz ja się pochwalę, jak miałam 3,5 roku to moja praca była na konkursie międzynarodowym, jak byłam trochę starsza to moje rysunki wygrywały na konkursach typu "Moje Boże Narodzenie" czy "Lublin XXI wieku" organizowane przez władze miasta i nagrody były a potem się rozleniwiłam :(

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Ja wygrałam w konkursie zatytułowanym "Jan Paweł II"... Niestety nic na ten temat więcej Ci nie powiem, bo gdzieś zawieruszyłam dyplom. Wiem, że wtedy byłam chyba w 4 podstawówki...

Oj rysowało się kiedyś............

Mega talent! Sama bym coś od niej zamówiła...zastanowię się;]

użytkownik usunięty
keshia21

Odkryłam ją jakieś 2 lata temu;) Wtedy prowadziła bloga:D