najlepiej przez okno, to takie w stylu Edwarda
więc Pattinson też powinien się ucieszyć
(mam nadzieję, że to prowokacja)
A ja mam już dosyć jego gęby. Jest w każdym kiosku na okładce każdej gazety. Dżizas, ludzie, ile można??
ojoj :P
proszę bardzo szybki i łatwy dostęp :P
http://www.allegro.pl/item610612466_zmierzch_poduszka_poduszki_twilight_prezent. html
Niektórzy wymyślając tego typu tematy pokazują swój jakże wysoki poziom inteligencji, nie ma co hehe...
Zacznij od psychologa potem do psychiatry potem idź do psychiatryka i powinno byc dobrze jeżeli nie to powtórz to jeszcze z 5 razy wystarczy jeśli jednak nie idź się zabiJj ;** SeeUnara .^^
wyluzujcie wyluzujcie. dziewczyna pewnie robi sobie jaja i tyle a wy od razu panika. a co do Roba to lubię go i oo... ;p język wam mogę pokazać :PP
no spinają się ludziska nie wiem czemu :<
Ktora o tym nie marzy? A tylko jedna miała odwagę by to napisać...:P
przecież to swietny temat do spamowania, prowokacja dla mnie żadna, więc o-co-cho? :<
Nie wiem jak, ale znając życie będziesz musiała nieźle zabulić, bo zamienicie się na chwilkę rolami, i to on będzie męską dziwką... ech, ten Pattison to ma dobrze.
a tak na serio, zawsze byłam za - stop prowokacji! :D
prowokacja czy nie- to nigdy jeszcze nie dostałam tylu odpowiedzi na post:P żarcik:P ludzie nie spinajcie się tak, trochę luzu.XD
Nie... ale mam pomysł jak możesz dostać się do mojej:D
Hehehe, żartuję oczywiście, parę osób się tu na żartach niestety nie zna, a dziewczyna po prostu sobie robi jaja, nie? A wy tu jej o psychiatrykach - ciecie;D pozdro Bladyna;))
Żeby nie byłOo to też napisałam dla jaj. Po prostu to jest portal z filmami [ o filmach itp.] a Ludzie tutaj wyskakują z tym że chcą się z nim przespac to trochę żałosne bo nie możliwe. I nie wiem co to za szum z Pattinsonem ja tam go nie lubje zwyczajny denny gburowaty aktor który zasłynął dlatego że zagrał na poziomie amatora w dobrym filmie ;|| To jest dziwne ;DD
ale masakra :D śmiesznie tutaj
:D
do założycielki! Podobno się z kimś umawia :D więc raczej nie dasz rady spełnić swojego marzenia :D
luz, jak się zapewne zorientowałaś ja też napisałem dla jaj:D ale czego kolesia krytykujesz? Nie podoba Ci sie? Nie mów, przecież wszystkie za nim lejecie po nogach (łącznie z moją byłą) ;DDDDDDDDDDDDD
proszę was.. jak na niego patrzę to ciągle mi się przypomina jak Kristen w którymś tam wywiadzie powiedziała, że nie mogła wytrzymać na planie bo śmierdziało od niego.
więc jak przeczytałam ten temat to mało pawia nie puściłam o.O
Santino dziękuję za miłe przyjęcie!:D
ale tak zauważyłam że coś się zmniejsza rzesza psychofanek Roberta!
rany czy muszę odwalić czarną robotę znowu? (zawsze jaaa:/ xD)
OCH SŁOTKI ROBERCIK!!! AAACH A JA CHce ŻeBy mI dał BÓzi!!!
no.... xD
No co Ty :) Jak on na rl to taki bazyliszek, że szkoda gadać... w filmie jest dobrze zrobiony. Gdyby nie ksiażka którą czytałem, i wiem , że ten Cały Edek jest opisany w samych superlatywach, to Robert nie był by taki piękny...
Glupoty piszesz, choc w pewnym stopniu prawdziwe :>
Edward z ksiązki to ideał^^ jesli chodzi o samą postac.
Edward z filmu jest 'upiękniony' do granic możliwości, ale nie aż tak ciekawy, żeby wzbudzac zainteresowanie przez dłuzszy czas. Taka typowa laleczka^^
Robert nie jest idealny. I na szczęscie nie wygląda cały czas tak jak w Zmierzchu. Dla jednych to zaleta, dla drugich wada.
no i tu się zgadzam :) ale nawet jak się wczytujesz w książkę to Edward jest dalej przesłodzony. Nic nie rozumie. Martwi się o byle co. Laska jest szczęśliwa to się pyta co zrobił nie tak...bleah
Ja już nawet omijam te opisy w stylu" On mnie pocałował, była wilgotna, a on mnie odepchnął" itp... Wole opisy walk, lub wymiany słow miedzy Edem a tym indianinem ;p
laska też jest przesłodzona. nigdy nie tyje, nie beka i nie ma pryszczy, w dodatku jest antypatyczna dla kolegów w szkole i jakoś nikt jej jeszcze nie zgnoił, za to wszyscy jakoś się w niej zakochują. w rzeczywistosci miałaby juz dawno łeb w kiblu.
Lorinna jestes wielka! Twój komentarz bardzo poprawil mi humor :) Ostatnie zdanie mistrzowskie! :D
Mnie Bella wkurza zwłaszcza na początku drugiej części sagi. Tez nie wiem dlaczego wszyscy ją adorują ;)
bo prawda jest taka, że zarówno ksiazka, jak i film to jedno wielkie g*wno za przeproszeniem...^^ Nie chce nikogo urazic, no ale trzeba spojrzec prawdzie w oczy :>
a jedyne co jest godne uwagi w tym wszystkim to:
1. z ksiązki:sam pomysl historii...dosc nietypowy przeciez, ale sposób w jaki ją rozpisano, bohaterowie itd już nie bardzo
2. z filmu: muzyka, drzewa :p i działająca na wyobraznie uroda Pattinsona.
Tyle w tym temacie :]
Dziecko :) Ale musi ci sie strasznie nudzić :)
Pewnie chciałaś chodź raz w życiu wzbudzić zainteresowanie swoja osobą :) No i chyba ci sie udało wnioskując po ilości komentarzy...
moim zdaniem Pattinson wygląda jak małpa.... w filmie przynajmniej go "umyli" ale w rzeczywistości.... szkoda gadać.... (jedyne co w nim może się wg. mnie podobać są jego oczy ale to już inna bajka ;p) dziewczyny same przyznajcie ile z was mijając go na ulicy uznałoby "o matko, ale przystojniak?? gdyby nie fakt, że w filmie ma odpowiednią stylizacje i odgrywa role "mężczyzny idealnego" o którym większość dziewczyn marzy, pewnie by nie było nawet tego forum...
Przyznaje, ze zwróciłam na niego uwagę po roli w Zmierzchu, wlasnie ze względu na jego wygląd, bo co jak co,ale ładnie go tam zrobili, podkreślili zalety, ukryli wady ;p
ale teraz wolę go w 'normalnej wersji'. Choc pewnie mijając go na ulicy nie zwróciłby w jednej chwili mojej uwagi, co nie zmienia faktu, że jednak jest w nim coś ciekawego jesli chodzi w wyglad.
A z tym mężczyzną idealnym to fakt, ale na dłuższą metę taka postać jest trochę nudna. Przynajmniej w moim odczuciu.
Pozwole sobie wyrazić swoja opinie...nie jestem już nastolatką i nie ubóstwiam Pattinsona jakoś szczególnie gdyż właściwie nic nam jeszcze ze swojego talentu tak naprawde nie pokazał czekam i patrze z ciekawością na dalszy rozwój jego kariery. Jedno tylko musze przyznać koleś ma coś w sobie to tajemnicze "coś". Zwróciłam na niego uwage juz przed zmierzchem i na niego nie niego-Edwarda, widizałam zdjęcia na jakims portalu plotkarskim z video music awards z tamtego roku, i mnie zaintrygował juz wtedy. Te włosy, oczy, uśmiech i zęby:D, zęby to jedna z pierwszych rzeczy na które zwracam uwage mam na ich punkcie obsesje-dlatego studiuje stomatologie:P .Kończąc swój wywód chce zmierzyć do tego że najpierw spodobał mi sie potem przeczytałam cała sage a na końcu dopiero obejrzałam film i zdecydowanie charakteryzatorzy wydobyli z niego boskiego Edwarda. To że na co dzień wyglada jak "kloszard" jest ok to jego styl i napewno lepszy niż "lalusiowaty" Zaca Efrona. To tyllko potwierdza to że pozostał jeszce sobą i jest normalnym człowiekiem i są zdjęcia na których wygląda bosko i są na których szpetnie i git! Nie lubie ideałów bo one nie istnieją!
Stomatologia hmmm.... :) jeżeli ja bym miała wybrać rzecz w Robercie na punkcie której mogłabym mieć "obsesje" zdecydowanie byłyby to oczy i dłonie.... :) niestety wciąż twierdze, że wygląda jak małpa... jest wielu mężczyzn-aktorów, którzy swoim "szorstkim" wyglądem chcą wyglądać bardziej męsko i sexy (i rzeczywiście w większości tak jest) ale u niego to nie do końca zadziałało (czego efektem są moje komentarze)... ja również nie jestem już nastolatką (a szkoda), wiem, że ideały nie istnieją... baaa... ja nawet wole prawdziwych facetów a nie takich "lalusiowatych"... nie twierdze że on nie ma tego "czegoś" wręcz przeciwnie (zwłaszcza w spojrzeniu), ale naprawdę mógłby coś ze sobą zrobić żeby wyglądać odrobinkę bardziej "cywilizowanie" ;P
tu sie zdecydowanie z Tobą zgodzę że mógłby coś z sobą zrobić żeby wyglądać bardziej "cywilizowanie" ale z drugiej strony taka jest teraz moda że chłopaki i dziewczyny tak sie ubieraja w Krakowie gdzie mieszkam na rynku często spotykam angoli przyjeżdzają imprezować i robić "bydło" i te chłoptasie w większości mają taki właśnie styl ubiernia sie jak Robert więc cóż...mnie to nie odpowiada ale skoro tak lubi. Moim ideałem też nie jest :P moim jest mój chłopak oczywiście:D ale jeśli chodzi o aktorów to kiedyś uwielbiałam (jak byłam nastolatką) Josha Harttneta, potem Wentwortha Millera. A tak naprawde, choć jest prawie w wieku mojego ojca, ubóstwiam Hugh Jackmana za to jaki jest że utalentowany-tańczy, śpiewa i w ogóle dobrze zbudowany no i oczywiście wygląda na to że jest oprócz tego wspaniałym ojcem i mężem to się ceni:)