Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

j.w. ma ktoś pomysł jak dostać się do jego sypialni??:P

Bladyna

OMG!!! :P

Bladyna

najlepiej przez okno, to takie w stylu Edwarda
więc Pattinson też powinien się ucieszyć

(mam nadzieję, że to prowokacja)

użytkownik usunięty
Bladyna

A ja mam już dosyć jego gęby. Jest w każdym kiosku na okładce każdej gazety. Dżizas, ludzie, ile można??

no co Ty gadasz, ze w każdej? W wyborczej go jeszcze nie było.

Shelby1603

był...

Bladyna

ojoj :P

proszę bardzo szybki i łatwy dostęp :P

http://www.allegro.pl/item610612466_zmierzch_poduszka_poduszki_twilight_prezent. html

Bladyna

Niektórzy wymyślając tego typu tematy pokazują swój jakże wysoki poziom inteligencji, nie ma co hehe...

synthia

36 zł?!

skandal jak nic.

Shelby1603

dziecko uspokój się
Ją trzeba do psychiatry
O niebiosa niektórym to całkowicie odwala

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
szczepan600

Pierwszy raz muszę zgodzić się ze szczepanem!!!
Ludzie cuda!!!

Anka7

To chyba przez jego ava!!!

Anka7

Możliwe. On ponoć potrafił czynic cuda.

Bladyna

Zacznij od psychologa potem do psychiatry potem idź do psychiatryka i powinno byc dobrze jeżeli nie to powtórz to jeszcze z 5 razy wystarczy jeśli jednak nie idź się zabiJj ;** SeeUnara .^^

Bladyna

wyluzujcie wyluzujcie. dziewczyna pewnie robi sobie jaja i tyle a wy od razu panika. a co do Roba to lubię go i oo... ;p język wam mogę pokazać :PP

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sarimatian

Spokojnie. ^^ Może melisę? ;D

9ewa_s

no spinają się ludziska nie wiem czemu :<
Ktora o tym nie marzy? A tylko jedna miała odwagę by to napisać...:P

przecież to swietny temat do spamowania, prowokacja dla mnie żadna, więc o-co-cho? :<

Bladyna

Nie wiem jak, ale znając życie będziesz musiała nieźle zabulić, bo zamienicie się na chwilkę rolami, i to on będzie męską dziwką... ech, ten Pattison to ma dobrze.

a tak na serio, zawsze byłam za - stop prowokacji! :D

Uzalezniona

prowokacja czy nie- to nigdy jeszcze nie dostałam tylu odpowiedzi na post:P żarcik:P ludzie nie spinajcie się tak, trochę luzu.XD

Bladyna

Nie... ale mam pomysł jak możesz dostać się do mojej:D

Hehehe, żartuję oczywiście, parę osób się tu na żartach niestety nie zna, a dziewczyna po prostu sobie robi jaja, nie? A wy tu jej o psychiatrykach - ciecie;D pozdro Bladyna;))

Bladyna

Żeby nie byłOo to też napisałam dla jaj. Po prostu to jest portal z filmami [ o filmach itp.] a Ludzie tutaj wyskakują z tym że chcą się z nim przespac to trochę żałosne bo nie możliwe. I nie wiem co to za szum z Pattinsonem ja tam go nie lubje zwyczajny denny gburowaty aktor który zasłynął dlatego że zagrał na poziomie amatora w dobrym filmie ;|| To jest dziwne ;DD

Hollywoodemia

ale masakra :D śmiesznie tutaj
:D
do założycielki! Podobno się z kimś umawia :D więc raczej nie dasz rady spełnić swojego marzenia :D

arwena16

no ostatnio z Nikki R. sie prowadza ;]

Hollywoodemia

luz, jak się zapewne zorientowałaś ja też napisałem dla jaj:D ale czego kolesia krytykujesz? Nie podoba Ci sie? Nie mów, przecież wszystkie za nim lejecie po nogach (łącznie z moją byłą) ;DDDDDDDDDDDDD

Bladyna

proszę was.. jak na niego patrzę to ciągle mi się przypomina jak Kristen w którymś tam wywiadzie powiedziała, że nie mogła wytrzymać na planie bo śmierdziało od niego.
więc jak przeczytałam ten temat to mało pawia nie puściłam o.O

Malwina_

ale glupoty piszecie.
i poczucia humoru nie macie :<

Shelby1603

fajnie, że Ty masz 'poczucie humoru'..

Malwina_

oj oj oj.

no bardzo fajnie, że mam.

Bladyna

Ooo...! Dobry temat! xDee
też chce się z nim przespać! Mmmm...

landryna963

Santino dziękuję za miłe przyjęcie!:D
ale tak zauważyłam że coś się zmniejsza rzesza psychofanek Roberta!
rany czy muszę odwalić czarną robotę znowu? (zawsze jaaa:/ xD)

OCH SŁOTKI ROBERCIK!!! AAACH A JA CHce ŻeBy mI dał BÓzi!!!

no.... xD

arwena16

... taa ja też chcę. Buhahahahahahahhahha

Santino11

XD xD xD xD XD

Bladyna

Nie tylko Ty chcesz sie z nim przespac...:)

wiolencjabest

No co Ty :) Jak on na rl to taki bazyliszek, że szkoda gadać... w filmie jest dobrze zrobiony. Gdyby nie ksiażka którą czytałem, i wiem , że ten Cały Edek jest opisany w samych superlatywach, to Robert nie był by taki piękny...

Emmett94

Glupoty piszesz, choc w pewnym stopniu prawdziwe :>
Edward z ksiązki to ideał^^ jesli chodzi o samą postac.
Edward z filmu jest 'upiękniony' do granic możliwości, ale nie aż tak ciekawy, żeby wzbudzac zainteresowanie przez dłuzszy czas. Taka typowa laleczka^^
Robert nie jest idealny. I na szczęscie nie wygląda cały czas tak jak w Zmierzchu. Dla jednych to zaleta, dla drugich wada.

Shelby1603

Cała prawda :)

Emmett94

no i tu się zgadzam :) ale nawet jak się wczytujesz w książkę to Edward jest dalej przesłodzony. Nic nie rozumie. Martwi się o byle co. Laska jest szczęśliwa to się pyta co zrobił nie tak...bleah

arwena16

Ja już nawet omijam te opisy w stylu" On mnie pocałował, była wilgotna, a on mnie odepchnął" itp... Wole opisy walk, lub wymiany słow miedzy Edem a tym indianinem ;p

użytkownik usunięty
Emmett94

laska też jest przesłodzona. nigdy nie tyje, nie beka i nie ma pryszczy, w dodatku jest antypatyczna dla kolegów w szkole i jakoś nikt jej jeszcze nie zgnoił, za to wszyscy jakoś się w niej zakochują. w rzeczywistosci miałaby juz dawno łeb w kiblu.

Lorinna jestes wielka! Twój komentarz bardzo poprawil mi humor :) Ostatnie zdanie mistrzowskie! :D
Mnie Bella wkurza zwłaszcza na początku drugiej części sagi. Tez nie wiem dlaczego wszyscy ją adorują ;)

arwena16

bo prawda jest taka, że zarówno ksiazka, jak i film to jedno wielkie g*wno za przeproszeniem...^^ Nie chce nikogo urazic, no ale trzeba spojrzec prawdzie w oczy :>
a jedyne co jest godne uwagi w tym wszystkim to:
1. z ksiązki:sam pomysl historii...dosc nietypowy przeciez, ale sposób w jaki ją rozpisano, bohaterowie itd już nie bardzo
2. z filmu: muzyka, drzewa :p i działająca na wyobraznie uroda Pattinsona.

Tyle w tym temacie :]

Bladyna

Dziecko :) Ale musi ci sie strasznie nudzić :)
Pewnie chciałaś chodź raz w życiu wzbudzić zainteresowanie swoja osobą :) No i chyba ci sie udało wnioskując po ilości komentarzy...

Bladyna

gratuluje rozumu ahahhaha. no chyba ze to prowokacja

goracaczekolada

fajne tematy macie na tym forum .! xXDdd

Lilka_a

moim zdaniem Pattinson wygląda jak małpa.... w filmie przynajmniej go "umyli" ale w rzeczywistości.... szkoda gadać.... (jedyne co w nim może się wg. mnie podobać są jego oczy ale to już inna bajka ;p) dziewczyny same przyznajcie ile z was mijając go na ulicy uznałoby "o matko, ale przystojniak?? gdyby nie fakt, że w filmie ma odpowiednią stylizacje i odgrywa role "mężczyzny idealnego" o którym większość dziewczyn marzy, pewnie by nie było nawet tego forum...

sisi421

Przyznaje, ze zwróciłam na niego uwagę po roli w Zmierzchu, wlasnie ze względu na jego wygląd, bo co jak co,ale ładnie go tam zrobili, podkreślili zalety, ukryli wady ;p
ale teraz wolę go w 'normalnej wersji'. Choc pewnie mijając go na ulicy nie zwróciłby w jednej chwili mojej uwagi, co nie zmienia faktu, że jednak jest w nim coś ciekawego jesli chodzi w wyglad.
A z tym mężczyzną idealnym to fakt, ale na dłuższą metę taka postać jest trochę nudna. Przynajmniej w moim odczuciu.

Shelby1603

Pozwole sobie wyrazić swoja opinie...nie jestem już nastolatką i nie ubóstwiam Pattinsona jakoś szczególnie gdyż właściwie nic nam jeszcze ze swojego talentu tak naprawde nie pokazał czekam i patrze z ciekawością na dalszy rozwój jego kariery. Jedno tylko musze przyznać koleś ma coś w sobie to tajemnicze "coś". Zwróciłam na niego uwage juz przed zmierzchem i na niego nie niego-Edwarda, widizałam zdjęcia na jakims portalu plotkarskim z video music awards z tamtego roku, i mnie zaintrygował juz wtedy. Te włosy, oczy, uśmiech i zęby:D, zęby to jedna z pierwszych rzeczy na które zwracam uwage mam na ich punkcie obsesje-dlatego studiuje stomatologie:P .Kończąc swój wywód chce zmierzyć do tego że najpierw spodobał mi sie potem przeczytałam cała sage a na końcu dopiero obejrzałam film i zdecydowanie charakteryzatorzy wydobyli z niego boskiego Edwarda. To że na co dzień wyglada jak "kloszard" jest ok to jego styl i napewno lepszy niż "lalusiowaty" Zaca Efrona. To tyllko potwierdza to że pozostał jeszce sobą i jest normalnym człowiekiem i są zdjęcia na których wygląda bosko i są na których szpetnie i git! Nie lubie ideałów bo one nie istnieją!

hoosy21

Stomatologia hmmm.... :) jeżeli ja bym miała wybrać rzecz w Robercie na punkcie której mogłabym mieć "obsesje" zdecydowanie byłyby to oczy i dłonie.... :) niestety wciąż twierdze, że wygląda jak małpa... jest wielu mężczyzn-aktorów, którzy swoim "szorstkim" wyglądem chcą wyglądać bardziej męsko i sexy (i rzeczywiście w większości tak jest) ale u niego to nie do końca zadziałało (czego efektem są moje komentarze)... ja również nie jestem już nastolatką (a szkoda), wiem, że ideały nie istnieją... baaa... ja nawet wole prawdziwych facetów a nie takich "lalusiowatych"... nie twierdze że on nie ma tego "czegoś" wręcz przeciwnie (zwłaszcza w spojrzeniu), ale naprawdę mógłby coś ze sobą zrobić żeby wyglądać odrobinkę bardziej "cywilizowanie" ;P

sisi421

tu sie zdecydowanie z Tobą zgodzę że mógłby coś z sobą zrobić żeby wyglądać bardziej "cywilizowanie" ale z drugiej strony taka jest teraz moda że chłopaki i dziewczyny tak sie ubieraja w Krakowie gdzie mieszkam na rynku często spotykam angoli przyjeżdzają imprezować i robić "bydło" i te chłoptasie w większości mają taki właśnie styl ubiernia sie jak Robert więc cóż...mnie to nie odpowiada ale skoro tak lubi. Moim ideałem też nie jest :P moim jest mój chłopak oczywiście:D ale jeśli chodzi o aktorów to kiedyś uwielbiałam (jak byłam nastolatką) Josha Harttneta, potem Wentwortha Millera. A tak naprawde, choć jest prawie w wieku mojego ojca, ubóstwiam Hugh Jackmana za to jaki jest że utalentowany-tańczy, śpiewa i w ogóle dobrze zbudowany no i oczywiście wygląda na to że jest oprócz tego wspaniałym ojcem i mężem to się ceni:)