witam sąsiadkę z Krk :>
z tym ucywilizowaniem to może i racja, ale to zalezy od sytuacji. Bo czasami to rzeczywiscie wygląd Pattinsona przekracza już ten luzny, niezobowiązujący styl i wygląda jak na mój gust trochę niechlujnie^^
ale jakby na to spojrzec z drugiej strony to jego sposób 'noszenia się' przeswiadcza w dużym stopniu o jego usposobieniu, które w moich oczach jest czasami nawet większą zaletą niż sam wygląd :>
tak czy inaczej sama uroda jest godna uwagi, co najlepiej widać na róznego typu galach itd. Jak się ladnie uczesze, ogoli, załozy marynarkę i szczeli na lewo i prawo tym swoim 'przymruzonym spojrzeniem' to robi wrazenie :]
heh..witam witam Shelby też jesteś z krk? Jak miło:) trafiłaś w sedno swoją wypowiedzią zgodzę się z Tobą w 100% też uważam że to że ma taki luźny styl jest na plus bo to znacy że pozostaje soba i nie przejmuje się tym co inni o nim myśla i mówią. Na galach wygląda bosko zwłaszcza jak robi ten gest-poprawia ręką włosy i robi tą swoją "sexy face"..nie dziwie się że małolaty "sikają po nogach" to działa chyba na większość kobiet:)
No to witam sąsiadeczki ;) no ok, ja może i nie jestem z samego Krakowa, ale bywam w nim niemalże codziennie :) czytając wasze wypowiedzi nasunęło mi się pewne pytanie... czy oby w 100% można być pewnym, że to jak ubiera się Rob jest jego "luźnym stylem" a nie tylko chęciom uchodzenia za takiego...? zgadzam się natomiast z tym gestem... :) a oczami to może zaczarować... ach ten błękit... ;)
tak na marginesie chciałam tylko dodać, że ja po prostu ubóstwiam jak facet łączy elegancję z luźnym stylem (czytaj: T-shirt, jeansy a do tego czarna marynarka mmmm....) tak jak to robi Pattinson, co widać na niektórych wywiadach... :)
to czy to tylko taka 'poza' czy rzeczywiście taki styl ma 'we krwi' to chyba cięzko będzie nam ocenić i jakoś sensownie udowodnić, no bo jak? :>
Choć wydaje mi się, że w ostatnim czasie ten 'poziom niechlujstwa' w jego wydaniu nabrał nieco większych rozmiarów niż miało to miejsce na początku tego zamieszania ze Zmierzchem^^
mimo wszystko do twarzy mu z tym :>
takie wydanie Pattinsona sprzed paru miesiący jak w linku nizej jest baaaardzo trafione w moim odczuciu ;p :
http://www.youtube.com/watch?v=-Rrot9ALvsI
i ta fryzura i ten uśmiech, i to spojrzenie z 3:45 ^^
naprawdę nie dziwię się, ze tyle dziewczyn mlodszych i starszych za nim tak szaleje :>
Zgadzam się z Tobą w 100% jeżeli chodzi oto jak wyglądał kilka miesięcy tamu.... zwłaszcza w tym wywiadzie... a to spojrzenie.... bezcenne ;) co do tego czy z "niechlujstwem" mu do twarzy mogła bym z Tobą polemizować, ale jak wiadomo każdy postrzega wszystko na swój sposób... :> ja osobiście bym tego tak nie ujęła... :) ciekawi mnie jak zagra w "księżyc w nowiu".... mam nadzieję, że sława mu nie strzeliła niczym szampan do głowy i zagra równie dobrze jak w "Zmierzchu"... kto wie może się jeszcze rozwinie i zagra lepiej... :)
ja mam nadzieję, że zagra NIECO lepiej :p
własnie zabieram sie do 'How to be', tutaj nie ma chyba aż tak rewelacyjnej charakteryzacji jak w 'Zmierzchu'^^, więc nic mnie nie będzie rozpraszać i skupię się na samej grze...chyba :>
a jeszcze wracając do tego wywiadu, bo to dobry przykład^^
Jak tak go oglądam w nim, ale też w wielu innych wywiadach i widzę jak się tam pręży z tymi spojrzeniami, uśmiechami i innymi czarami to jakoś potem nie chce mi się wierzyć, że on taki skromny i że nie wie czemu tak wszystkie panny za nim szaleją.
Nie mówię, że robi to specjalnie^^, może ma taki 'dar od Boga' :P, ale wydaje mi się, że jest tego całkowicie świadomy i co jak co, ale takie gadanie to chwyt marketingowy :]
choc nadal utrzymuje, że jego usposobienie i sposób w jaki kreuje swoją osobę w mediach bardzo mi się podoba :)
oho, w New Moon będzie pomykał w marynarkach^^
http://www.mtv.com/photos/freeze-frames-new-moon-trailer-preview/1612429/3943590 /photo.jhtml
\o/
wow.... nie dość, że się uczesał to jeszcze będzie "pomykał" (naprawdę świetne określenie :)) tak jak lubię najbardziej... :) nie powiem miodzio :*
wracając do tego "daru od Boga" to kto wie.... może i tak jest :) btw. ja naprawdę nie pojmuję dlaczegoż on taki niesamowicie skromy jest ;D
czytając Wasze wieczorne wypowiedzi drogie sąsiadki z Krakowa i okolic:) musze sie z Wami zgodzić i mnie również nachodzą czasem watpliwości czy ten cały jego wizerunek to czy to on prawdziwy w 100% czy jego kreacja sposób na siebie w tym showbiznesie. Bo jakby nie było kreacje idealnego pieknisia na którego sie patrzy i sie zastanawia czy ma manicure na stopach już mamy - Efron. Więc czemu nie zrobić jego przeciwieństwa chłopaka który z pozoru nie dba o swój wygląd ma luźny styl ale nie do końca niechlujny:P. Już sama nie wiem ale takie myśli mnie nachodzą....Widziałam ten wywiad co podałaś Shelby i inne z tego okresu czyli sprzed paru miesięcy i takiego Roba lubię i mam nadzieje że był on w nich prawdziwy a nie że to jego pomysł na siebie. I też uwielbiam u faceta połaczenie T-shirtu z marynarka ahhxD
jak tu się wszyscy ze sobą fajnie zgadzają ;p
nowa, bardziej surowa...'zarośnięta' czasami i z nieco krótszą fryzurką wersją Roberta też mi się podoba :)
http://img268.imageshack.us/img268/2887/1g29sg.jpg
w takiej jest nawet bardziej seksowny niż wczesniej ;p
ale jednak wolę taką:
http://img20.imageshack.us/img20/4987/nononoq.jpg
Nie wiem jak jest z tym stylem. Moze rzeczywiscie to taka 'poza', tym bardziej, że jak wczesniej pisałam jeszcze pare miesiecy temu az tak nie było to widoczne^^
Moze to tez taka 'reakcja obronna'. Nie ma chłopak teraz najlżejszego zycia, bo jest trochę osaczony i może takim niedbałym wizerunkiem nie chce napędzać dodatkowo tego zainteresowania wokół jego osoby. No nie wiem :>
Ale co do jego skromności i innych tego pokroju cech charakteru nie mam aż takich wąpliwości, bo biorąc pod uwagę to jak się zachowuje np na róznego typu galach ( np w Cannes) widać, że coś jest na rzeczy. Aktorem jest bardzo przecietnym , więc nie wydaje mi się, zeby potrafił tak grać poza planem :]
hmm...mnie się obydwie jego wersje fryzów podobają xD w ogóle jego włosy są ahh...jak bodajże w lutym je ściał tak krótko to w ogóle nie do poznania był i nie pasował mi z tymi krótkimi całkiem włosami. Lubie takie właśnie dłuższe rozmierzwione włosy :P a wracając do mojego zamiłowania czyli ZĘBÓW ktoś napisał, nie wiem czy na tym forum, że on ma okropne zeby że w ogóle kształt jakby łopatą dostał czy drzwiami coś takiego mnie ten kształt zachwyca taki słodki jest jak sie uśmiecha i widac te ząbki:D aha i jeszcze spotkałam się z krytycznymi opiniami jego nosa że też taki jakby się ze ściana zderzył że krzywy itd. cóż mnie się ideały nie podobają i mi ten nos pasuje do niego i nie szpeci go moim zdaniem a by the way mój chłopak też nie ma pięknego bo duży ma nos a jest boski xD
hehe
ząbki są badzo ładne :>
nos róznież...ogolnie można sie doczepic do każdej czesci ciała, nikt nie jest wszakże idealny, ale wszystkie te jego nieidealne części, gdy się je połaczy w całość, robią wrażenie :]
własnie opanowałam wodę, która wylala sie z pralki w łazience. Jak myslicie kiedy mam się spodziewać wizyty sąsiadki z dołu? o.O
o jej...to nieciekawie z ta pralką dobrze że ja mieszkam w domu i mnie to niegrozi... znalazłam pierwsze zdjęcie jakie widziałam i mi sie spodobało nie wiedząc jeszce kim ten osobnik Robert pattinson do cholery jest. Pochodzi ono z gali video music awards i wszystko wygląd, uśmiech, włosy i strój na tych zdjęciach jest dla mnie na 5+ xD
http://www.lionandlamblove.org/gallery/displayimage.php?album=63&pos=150
ależ on młodo wyglądał^^
a to przecież było jeszcze stosunkowo niedawno w sumie.
Ja pierwszy raz widzialam go w Zmierzchu. I gdy ogladałam film za pierwszym razem wcale jakos szczególnie się nie zachwyciłam. Ani filmem, ani jego osobą tym bardziej. Potem z nudów chyba obejrzałam z kolezanką drugi raz i jakoś 'podłapałam' ten trend ;p
A jak zaczęłam oglądać wywiady, informacje o osobie Roberta poza planem zrobiły na mnie baaardzo pozytywne wrażenie. A im dłuzej się interesowałam nim, tym więcej zalet dostrzegałam w wyglądzie.
Mam nadzieje, że równiez w grze aktorskiej kiedys bede mogla go tak wychwalać. Teraz nie jest zbyt rewelacyjnie, ale widać tendencję zwyżkową :>
link dla osobnikow ze stomatologicznym fetyszem:
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/05/31/robert_pattinson_has_arrive d_in_la.php?img=0&gfmt=e
;p
Nie no, dziewczyny jesteście genialne ;D ach te fotki... takiego go właśnie lubię, ale to co robi z sobą od niedawna typu: a co mi tam trochę się zapuszczę.... jest odrobinkę delikatnie ujmując dziwne....
Poza tym, kto wie może Pattinson poważnie jest chłopakiem, który stawia na naturalność i luz :), ale to jak teraz wygląda jest wynikiem tego, iż dziewczyną spodobał się taki "naturalny Rob" a styliści postanowili to wykorzystać i może oni stylizują go na "niepokornego" co (jak wszystko) ma swoje wady i zalety.. ;P
ahh...Shelby!!!Wiesz jak mnie dogodzić znaczy mojej fobi i zboczeniu zawodowemu pzryszłemu mam nadziejexD ząbki boskie!!Takie równe białe i w ogóle ahh...pierwsza klasa
wydaje mi się, że zdecydowana większość jego fanek woli jednak tą 'wersję Edwardową', upięknioną i odpicowaną. Czesto spotykam sie własnie z opiniami, że w filmie wyglądał rewelacyjnie, ale normalnie jest brzydki, zle się ubiera itepe
Wydaje mi się też < biorąc pod uwagę to, że jest dość konsekwentny w kreowaniu swojej osoby, choc ostatnio z większą intensywnościa jesli chodzi o tą kwestię^^>, że rzeczywiscie odpowiada mu taki luzny styl.
Dlatego wydaje mi się, że stylisci kladą na nim rączki tylko przy okazji jakiś różnych oficjalnych wydarzen typu gale jak tak w Cannes ostatnio. To na jakiego się kreuje na co dzień w moim odczuciu jest już jego decyzją, choć cały czas wydaje mi się jakby to była w jakimś stopniu taka reakcja obronna wobec tego szału jaki go teraz otacza. Patrząc na ciągle pojawiające się w necie nowe zdjęcia Robert, z kapturem na głowie, w tych ciemnych okularach, zwykle nieogolony- i mam wrażenie :ppp- że w tych samych ciuchach jest całkowitym przeciwienstwem filmowego Edwarda.
To też może być taki jego celowy zabieg, żeby przestać być ciągle utożsamianym z tą postacią.
No mamy cięzki orzech do zgryzienia, żeby rozszyfrować jego osobę :p
Ciągle będąc po silnym wrażeniem zdjęcia które zadedykowałaś głównie moim 'zainteresowaniom' napiszę że również wpadła mi ta myśl do głowy o reakcji obronnej na ten cały szał na niego jaki jest teraz. Może specjalnie trochę przegina w drugą strone i chce pokazać tym wszystkim wrzeszczącym na jego punkcie nastolatkom że jest obleśny, źle sie ubiera, nieogolony i w ogóle bee...i dodajac do tego swoje poczucie humoru mówi w wywiadach że sie nie myje i w ogóle- ale chyba to mu niezbyt wychodzi bo fanek nie ubywa najwyżej przybywa. Moja mama zdecydowanie nie jest jego 'fanka' widzac jego zdjecie w jakimś Show czy Party, będac w trakcie czytania całej sagi, stwierziła że ten aktor jest "brzydki a wręcz szpetny" i ona nie rozumie... xP
zdjęcia wpadly mi w ręce dzisiaj popołudniu, a że pamiętałam, ze Ci sie ząbki podobają to stw. ze wkleje, bo akurat tę nieidealną część ideału ;p eksponują bardzo dobrze :>
Moja współlokatorka zieje ze mnie i mojego zachwytu nad jego urodą, twierdząc, ze jest oblesny. No cóz :p
Chociaż rzeczywiscie, gdy ktoś natknie się na jego przypadkowe zdjecia to może się nie zachwycić...tutaj potrzeba czasu i sprawnego oka, by zauważyć to 'piękno' które kryje się pod tym pozornym niechlujstwem :p
W ogóle to wstyd trochę. 20 lat na karku, a nadal nie potrafię wyrosnąć z tego zainteresowania gwizdami i gwiazdkami...:>
ale czasami miło jest się oderwać od rzeczywistosci.
Dokładnie...te zdjęcia które moja mama widziała to akurat zamieścili w tej gazecie jego najgorsze z najgorszych :P więc w sumie sie jej nie dziwie. Ale zazwyczaj mamy z nią podobny gust...to chyba pierwszy wyjątek chyba że ją przekonam jak jej pokaże kiedyś jakieś jego zdjęcie jak robi swoje "sexy face" xD Wsyt wstyd mi też jest niby taka poważna jestem, tak mi się zdaję że twardo stąpam po ziemi, a też mi nie przeszły jakieś zachwyty gwiazdami i gwiazdkami ale kurcze tłumaczę sobie że 'piękno' tylko podziwiam i nie ma w tym nic złego:P aktorki też potrafie docenić za urodę i talent, np. Ty masz w avie Angeline która jest jak do tej pory moim ideałem kobiecej urody. Teraz jest może za chuda ale 3-4 lata temu była boska...te oczy i usta i cała figura:)
aha i jeszcze zapomniałabym...chciałam dorzucić 3 grosze ze swojej strony co do tego że Edwarda w NM bardziej poważnie zaczeli ubierać. Na tym 14sek filmiku to rozumiem jest dzień jej urodzin i przyjęcia dlatego odstrzelony jest ale potem na zdjęciach z Włoch widze że ma buty eleganckie i te spodnie...nie podoba mi się to przecież Edward ma 17 lat niby ok pochodzi z czasów gdzie 17stolatkowie byli poważniejsi niż Ci nasi dzisiejsi ale to i tak przesada go tak stroić w Zmierzchu miał fajne ciuchy taki młody dobrze ubrany chłopak:)
no, no :>
Foto w moim profilu to dla wg mnie najpiękniejsze kobiece ujęcie jakie istnieje w necie ;p Poza tym Angelinę cenię nie tylko za urodę, ale za umiejętnosci aktorskie.
I chyba w tym naszym zainteresowaniu nie ma nic złego. Za duże dawki powagi na co dzień można sobie odbić czasami takimi, w opinii niektórych, infantylnymi pasjami :]
Z resztą od czegoś te publiczne osoby są, przynajmniej mamy o czym dyskutować :>
w NM w ogole chcą dodać trochę 'mroczności' jego postaci, więc może zmiana stylu ubierania służy im jako taki półśrodek...^^
Ciekawa jestem starsznie tego filmu. Nie czytałam ksiązki, bo wolę zrobic tak jak ze Zmierzchem- najpierw film , potem ksiązka.
Tym bardziej, ze teraz znając już aktorów, którzy graja poszczególne role, czytajac NM stworzyłabym sobie w głowie swój obraz wydarzen, a nie chciałabym się rozczarowac oglądając film^^
a tu jeszcze tyle czasu o.O
No...szczególnie Angie podobała mi się w filmie Gia i Przerwana lekcja muzyki pewnie było jeszcze pare filmów ale te mi pozostały w pamięci:) aha no i ostatnio Oszukana- też dobra jej kreacja:) ja się tam nie wstydzę że się interesuję filmami czy aktorami to moja pasja od dziecka właściwie (oprócz pasji medycznej i stomatologicznej:p) to taka miła odskocznia i miło z kimś własnie tak jak na tym forum powymieniać spostrzeżenia i myśli. Cieszę się ze jest tu spokój a nie walka jak na innych forach fani-antyfani :)
Mam nadzieję że NM będzie mroczniejsze i w ogóle sto razy lepsze niż Zmierzch bo on chociaż nie taki tragiczny to słabiutki film nadrabia tylko moim zdaniem właśnie Pattinson i muzyka. On może super jakoś nie zagrał ale ja osobiście tak sobie wyobrażałam Edwarda i z wyglądu i z tym zachowaniem dystansu. Może miny czasem strzelał ciępiętnicze ale mnie to nie przeszkadzało:) Mam nadzieję że nowy reżyser spiszę się lepiej niż poprzedniczka i NM wreszcie będzie bardziej horrorem niż romansem albo chociaż bardziej niż Zmierzch
Moim skromnym zdaniem, Zmierzch nie był taki zły.... zresztą w samej książce nie ma dużo elementów horroru... ona bardziej gra na emocjach związanych z pierwszą, prawdziwą miłością.... w NM można się o wiele więcej wykazać pod względem "mroczności" są tam nie tylko Volturi, ale również i wilkołaki przez co reżyser ma ułatwione zadanie.... przecież w Zmierzchu również dodano "mroczne" sceny, które miały dodać do filmu elementy grozy... Ja osobiście książkę zaczęłam czytać dopiero po obejrzeniu filmu wcześniej była mi całkowicie obca... Reasumując: film ogólnie jest dobry, oczywiście nie jakiś rewelacyjny, jednakże mam nadzieję, iż NM będzie lepszy....
Co do tych min.... cóż w NM będzie miał ku temu "strzelaniu" więcej okazji... ;)
Jak dla mnie taki Rob jest po prostu na 5 z duuużym plusem... :)
http://www.lionandlamblove.org/gallery/displayimage.php?album=63&pos=392
tak! tu już w ogóle mrau xD aż tak że jak na to patrzę na to zdjęcieczuję się jak jakaś "podniecająca się" małolata :P tak tak tak i jeszce raz tak zdecydowanie takiego Roba lubimy :)
a ja to zdjęcie z ponizszego linka mam od wczoraj na tapecie i aż mi się przyjemnie przyswaja wiedzę, widząc go spoglądającego w moim kierunku takim pociesznym wzrokiem :p
http://img20.imageshack.us/img20/3244/2ly0izm.jpg
<wlosy moze juz nie tak bujne^^ jak dawniej, ale w takich tez mu do twarzy>
Dobra. Ide sie uczyc, bo bedzie dramat nie egzamin /o\
a kiedy masz agzam? Ehh...ja do wczoraj miałam na tapecie to zdjęcie
http://fresnobeehive.com/archives/assets_c/2009/03/gallery_main-robert-pattinson -gq-magazine2-thumb-375x375-18311.jpg
ale już nie mam wkurzało mnie że chłopak mi właził na kompa i zmieniał na jakichs kulturystów-na złość bo twierdził że "co za geja mam na tapecie" więc teraz mam kwiatki. W ogóle lubie cała tą sesje z GQ i te czarno-białe zdjęcia:)
Jeżeli to was jakoś pocieszy to ja też mam Edzia z Bella na tapecie ;/ (niezły ze mnie "popapraniec ehhh... ;))
które foto? Któreś z sesji Vanity fair? Ja lubie to
http://www.oceanup.com/2008/11/11/robert-pattinson-kristen-stewart-vanity-fair.j pg fajnie razem wyglądają no i cała sesja jest ekstra fajnie ich poubierali super zdjęcia:)
Z reszta chyba źle Cie zrozumiałam bo napisałaś "Edzia z Bella" a ja podałam link do sesji aktorów ze Zmierzchu ale stylizowanej nie na film tylko jako ich młodych i niepokornych:)
egzamin juz jutro, a ja w lesie ciemnym o.O
ta sesja z vanity fair dala fajny efekt, chociaż najbardziej i tak lubie te z cala ekipa z filmu niz z samą parą Roberta i Kristen. W ogole byłam fanką^^ tej filmowej pary tylko przez jakies 2 tygodnie od obejrzenia filmu, bo byłam wtedy chyba jeszcze pod wpływem tej 'magii' filmu ;D.
potem to już tylko Pattinson, Pattinson i Pattinson :p
tak mam scenę z filmu, ale ten link przedstawia sesje na "pustyni" (nie jestem pewna bo nie mogę tego otworzyć :()
też uwielbiam tą sesje i praktycznie kazde zdjęcie zniej i całej ekipy i Roba i Kristen razem:) ja tam od początku nie byłam jakoś 'fanka' ich pary tylko jego od początku a to może dlatego że jak już mówiłam ja najpierw przeczytałam książki a potem film mi wpadł w ręce Wy macie fajnie w sumie możecie film oglądać i nie porównujecie i przez to nie jesteście takie krytyczne:)
Zobaczymy jak sobie poradził nowy reżyser.... po zwiastunie myślę, że chyba całkiem nieźle... ale na zwiastun zwykle wybierają najciekawsze i najlepiej zagrane sceny.... :>
ale już widać zmiany i to na lepsze:) widać że nowy rezyser zabrał sie do tego i że jest lepiej niż Zmierzch takie świeże spojrzenie mnie się lepiej oglądało ten trailer niż cały Zmierzch:P - nie no może przesadzam ale trailer super. Edward taki jakiś dojrzalszy wyglada na to że bedzie w NM nie taki dzieciak jak w Zmierzchu albo takie sceny tylko pokazali ale wydaje mi się że jest inaczej wystylizowany.
Dokładnie.... jak by to powiedzieć.... :) Stylizacja pierwsza klasa.... to jest mój ukochany styl :*
Ja co prawda najpierw obejrzałam film i dzięki temu w ogolę dowiedziałam się o powieści.... :), ale książkę a raczej całą sagę również przeczytałam i to nie jeden raz... :)