j.w... To straszne, że ktoś tak brzydki jest uznawany za jednego z najprzystojniejszych aktorów. Czy wszyscy są ślepi czy jak................?
Robert Pattinson nie jest brzydki, ale nie jest tez zabojczo przystojny... W zasadzie to, prawdopodobnie zostal uznany za jednego z najprzystojniejszych jedynie dlatego, ze grał Edwarda Cullena, ta rola jednoglosnie dała mu wielka sławę.
Ale nie przecze, ze on ma w sobie to cos, jego wyglad... na poczatku tez uwazalam go za przecietnego, bo w sumie niczym szczegolnym sie nie wyroznia... ale teraz uwazam, ze jest przystojny. Bardzo go lubie.
Jednak tak jak napisala kolezanka wyzej, kazdy ma inny gust. ;)
jak zobaczyłam ze Robert ma grać tego megaprzystojnego, idealnego wampire to załamka, jakos mi niepasował, ale szybko zmieniłam zdanie:-) ma coś w sobie, nie jest kolejnym wystylizowanym facetem, ktory wiecej spedza czasu przed lustrem niz kobieta, ubiera sie od niechcenia, niedbale a jednak modnie:-)
Chyba się dziecko bajek naczytałaś. Powiedz mi, ilu znasz "facetów", którzy więcej czasu spędzają przed lustrem niż kobieta? Bo wydawałoby się, że jakieś krocie, skoro patison to wyjątek.
Co do samego "aktora". Drewno. Na dodatek jakieś niedomyte.
Niedomyta to może jesteś Ty. Teraz pokazałaś swój poziom, gratulacje. :)
I nie znam żadnego ' Patisona ' . Jak już to ' Pattinson ' .
Ja uważam tak samo przecież to jest jakaś porażka ale co się dziwić jak ktoś zagra jakąś główną role w jakimś sławnym filmie i robi się w koło niego duży szum to zaraz jest najprzystojniejszy ,najpiękniejsza itd także nie dziwię się że i o Robercie tak piszą.I przez to że on gra rolę Edwarda nie przyjemnie mi się ogląda zmierzch ale nie ma się tego co się chce tylko to co się ma wiec muszę to jakoś przetrawić.
a ja myślę, że ludzie boją się wypowiadać własne zdanie i dlatego ulegają presji mediów, które lansują agresywnie osoby, które tak naprawdę mało sobą reprezentują. Nie mówię o wszystkich przypadkach, ale w większości tak niestety jest...
Ta, to kto waszym zdaniem jest przystojnym aktorem? Podajcie choć dwa przykłady. ;)
Rozwalają mnie takie opinie....Dla Ciebie brzydki, dla kogoś innego piękny! Tak trudno zrozumieć, że każdemu podoba się co innego!
On nie ma urody typowego przystojniaka, jednym się może podobać, innym nie. Piękno jest subiektywne. Mi się nie podoba.