jest bardzo osobisty.Moja siostrzenica śmiertelnie obraziła się na mnie jak jej powiedziałem,że Robercik oprócz szczerzenia ząbków niczego więcej nie potrafi.Czekam więc z niecierpliwością na jego kolejną rólkę ponieważ mój autorytet jako wujka został mocno nadszarpnięty.Czy ktoś wie,czy Robert ma zamiar zagrać w jakimś NORMALNYM filmie?Czy kryzys w mojej rodzinie będzie permanentnie narastał wraz z powstającymi nowymi odcinkami "Zmierzchu"?Ile tych odcinków mają zamiar nakręcić?Tylko nie mówcie mi,że zrobią z tego telenowelę!Przez tego gościa rodzina mi gotowa się rozpaść!Ratunku!
Myślę, że wiedza o normalnych filmach w których zagrał i tak Ci nie pomoże w naprawie rodzinnych stosunków :P małolaty zniewagi ich ukochanego Edwarda nie wybaczają :P
Do końca Zmierzchu to jeszcze daleko, daleko, szaleństwo się dopiero rozkręca, bo do kin wchodzi jutro 3 z 5 części.
jak to 5? przecież książka ma cztery? rozdzielili to na pięć części w filmie? to ciekawe jak się będą nazywały??
4 część została podzielona na dwie.. bo jest zbyt długa.
Robert zagra w filmie `Water for elephants` gdzie podobno ma być dobry, ponieważ z tego co wiem książka jest świetna.. a film jest właśnie na podstawie książki o takiej samej nazwie.
ciekawe czy wejdzie do naszych kin ale pewnie tak skoro gra polskiego pochodzenia weterynarza:-) w DDTVN powiedział podniesc noge heh