Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

mój stosunek do Roberta

użytkownik usunięty

jest bardzo osobisty.Moja siostrzenica śmiertelnie obraziła się na mnie jak jej powiedziałem,że Robercik oprócz szczerzenia ząbków niczego więcej nie potrafi.Czekam więc z niecierpliwością na jego kolejną rólkę ponieważ mój autorytet jako wujka został mocno nadszarpnięty.Czy ktoś wie,czy Robert ma zamiar zagrać w jakimś NORMALNYM filmie?Czy kryzys w mojej rodzinie będzie permanentnie narastał wraz z powstającymi nowymi odcinkami "Zmierzchu"?Ile tych odcinków mają zamiar nakręcić?Tylko nie mówcie mi,że zrobią z tego telenowelę!Przez tego gościa rodzina mi gotowa się rozpaść!Ratunku!

Wiesz, w Zmierzchu jego gra to porażka, ale np w Remember Me był dla mnie rewelacyjny ;)

Myślę, że wiedza o normalnych filmach w których zagrał i tak Ci nie pomoże w naprawie rodzinnych stosunków :P małolaty zniewagi ich ukochanego Edwarda nie wybaczają :P
Do końca Zmierzchu to jeszcze daleko, daleko, szaleństwo się dopiero rozkręca, bo do kin wchodzi jutro 3 z 5 części.

nivia

jak to 5? przecież książka ma cztery? rozdzielili to na pięć części w filmie? to ciekawe jak się będą nazywały??

qarolajna

4 część została podzielona na dwie.. bo jest zbyt długa.
Robert zagra w filmie `Water for elephants` gdzie podobno ma być dobry, ponieważ z tego co wiem książka jest świetna.. a film jest właśnie na podstawie książki o takiej samej nazwie.

kamoaa

No i tam ma mowic po polsku do sloni :) slyszalam ze sie uczy nawet w dzien dobry TVN byl wywiad

domis3

ciekawe czy wejdzie do naszych kin ale pewnie tak skoro gra polskiego pochodzenia weterynarza:-) w DDTVN powiedział podniesc noge heh

sonnenEW

fajnie to powiedził :P jako brytyjczyk ma świetny akcent, gdy mówi po polsku :D