wiecie ze rob wygral ranking
There’s no surprise here that Rob Pattinson, the male lead in Twilight that just hit theaters this weekend, has been voted the hottest movie vampire. By the way we saw the girls react to seeing him on the red carpet of Twilight, it’s a no-brainer.
Rob’s so hot right now that he trumped Brad Pitt, Tom Cruise, and Antonio Banderas for the top honors. Moviefone did this poll, and included female vampires in a separate list.
-Male Vampires-
1. Rob Pattinson - Twilight
2. Brad Pitt - Interview With the Vampire
3. Cam Gigandet - Twilight
4. Antonio Banderas - Interview With the Vampire
5. Stuart Townsend - Queen of the Damned
6. Jason Patric - The Lost Boys
7. Gerard Butler - Dracula 2000
8. Tom Cruise - Interview With the Vampire
9. Dominic Purcell - Town Creek
10. Kiefer Sutherland - The Lost Boys
-Female Vampires-
1. Salma Hayek - From Dusk Till Dawn
2. Kate Beckinsale - Underworld
3. Angie Everhart - Bordello of Blood
4. Aaliyah - Queen of the Damned
5. Monica Bellucci - Bram Stoker's Dracula
6. Nikki Reed - Twilight
7. Olga Kurylenko - Quartier de la Madeleine
8. Sharon Tate - The Fearless Vampire Killers
9. Kristanna Loken - BloodRayne
10. Traci Lords - Blade
Czytałam gdzieś włąśnie o tym :D
i zastanawiałam się z siostrą ile w ogóle jest filmów o wampirach,ze stworzono taki ranking ;))
nie wiedziałam gdzie wrzucić ten filmik, ale ten temat chyba się nadaje.
'Nadfilm youtube'owy' :P
<no może poza tym gejowskim ujęciem 'opartym o scianę', którego nie cierpię^^>
http://www.youtube.com/watch?v=g7-r1vZuUxI
rzeczywiscie najseksowniejszy wampir ;]
osobiście zamieniłabym miejscami Salmę Hayek i Aaliyah. Chyba, że pod uwagę bierzemy to, czy film był dobry. Jeśli o to chodzi, to 'Od zmierzchu do świtu' było lepsze, ale z drugiej strony nie wiem czy można tak mówić o dwóch, zupełnie różnych filmach. Bo mimo, że oba były o wampirach, to jednak były różne. Chciaż... wtedy Salma była jeszcze młodziutka ;)
a co do filmiku to jeeeest... UH! Hot! :D
własnie spostrzegłam, ze w rankingu znajduje się Dominik Purcell vel. Lincoln Burrows xDDD
Co do Salmy to jak najbardziej zasłużyła na 1 miejsce, ta scena z jej 'tańcem'z tego filmu jest niemalże kultowa. Brak słów naprawdę.
Z mężczyzn wg mnie G. Butler powinnien znaleźć się nieco wyzej ;]
a film oglądam w kółko^^
swietnie zrobiony ;] Autor/-ka miała niezła koncepcję. Muzyka genialna i bardzo klimatyczna. Szkoda, że nigdzie nie mogę znaleźć tego kawałka.
Hmmm... Z tego co pamiętam to Purcell grał w Blade: Trinity :D ahhh wtedy mną zawładnął :D taki głos mu zrobili w filmie, że nic tylko ślinić się do ekranu :D A Butler? On grał gdzieś wampira?:D Bo ja to go bardziej z 'Upiora w operze' i z '300' kojarzę :D
Mnie tam Salma aż tak nie urzekła. Może dlatego, że nie pałam do niej zbyt wielką sympatią ;)
zawładnął? co masz na mysli? podoba Ci się? O_o
ja żadnego filmu z nim jako wampirem nie widziałam, wiec może nie jestem uprawniona do wypowiadania się na jego temat, ale moje skojarzenie z nim jako Lincolnem z Prison Break powoduje, ze ekhm...jestem w szoku, ze znalazł sie w tym rankingu. Mimo wszystko xD
ja też za Salma nie przepadam, ani za jej aktorskimi kreacjami, ani za nią samą, ale scena z tego filmu byla na serio genialna. I ta muzykaaaaa^^
Podobała mi się jego rola :D Aktora dobrali I-DE-AL-NIE :D Wiesz, ja najpierw widziałam Blade'a 3, a potem PB, więc tego aktora utożsamiałam właśnie z Draculą, a nie z Lincolnem :D Jego kreacja baaaardzo mi się podobała :D Coś w nim jest takiego, co przyciąga. A, że PB oglądałam tylko kilka odcinków, toteż nie zdążyłam zmienić o nim zdania i wygląda na to, że dobrze wybrałam ;)
moze to i dobrze hehe ;P
nie widziałam tego 'Wywiadu z wampirem'- chyba się skuszę...
ale Pitt jako wampir? ^^
Twilight'owy James tez wysoko-w sumie zasłużenie ;]