Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Jego spojrzenie w ''Twilight'' zabija :) Nie wiem dlaczego, ale patrząc na niego w tym filmie, przechodziły mnie dreszcze. Dawno żaden aktor mnie tak nie oczarował. Brawo!

katrina1230

skutki u mnie>> juz mnie pojebało za przeproszeniem.Mam obsesss....ciagle tylko robcio-skrobcio mi we lbie siedzi , ogladamfilmy na yt i tylko wzdycham czy to cedric czy edward czy ktokolwiek ,to boski....;/ przeginam ostatnio na jego punkcie

IKnowWhatYouAre

Haha xD Robcio-skrobcio mówisz? Hihi xD Mi się Robcio nie podobał w HP ale w Twilight jest bossski. A te jego oczka xD Jak tak patrzy to z jednej strony dostaję gęsiej skórki bo jakoś tak dziwnie i nawet trochę strasznie a z drugiej to strasznie mnie to kręci xD Taki wampirek to mógłby mnie kąsać w szyję codziennie ;D

RozwrzeszczanaFanka

A jeżeli chodzi o grę aktorską to mi się bardzo podobało ale nie wiem jak jego gra odnosi się do książek bo dopiero zamówiłam :(. Książki po filmie idą jak świeże bułeczki. Mówiłam już że kocham Edwarda? (Rob bez charakteryzacji nie jest taki śliczny)

katrina1230

Ehhh...
Kiedy to bylo:)
Fajnie dziewczyn:)

katrina1230

mam dokładnie to samo :) Robert nadaje się do tej roli idealnie :) same jego oczy i spojrzenie zrobiły na mnie nieziemskie wrażenie :)

katrina1230

Robert jest ok, ale to jak zagrał i jak tam wygląda... zabójczo :)śliczny wampirek, rewelacyjny do tej roli :D masz racje i to jego spojrzenie ach :)

katrina1230

Taaaaaak, ma zabójcze spojrzenie, aż ciarki przechodzą (rozmarzona)