ten robert to wygląda jak porośniety mchem włóczykij jego talent aktorski sięga do wysokości majtek calineczki a jest w rankingach przed takimi aktorami jak clooney itd...wszystko przez takie głupie,napalone,niedojrzałe małolaty jak wy tępe dzidy!!!
Teraz to właśnie przez te głupie nastolatki itp osoby tacy aktorzy jak on są "znani" a nie wiem za co. Jego wygląd to wygląda "jak porośnięty mchem włóczykij jego talent aktorski sięga do wysokości majtek Calineczki"- dobrze powiedziane- jego gra jako aktora jest kiepska delikatnie mówiąc.
Wasze słowa to muzyka dla moich uszu.Uwielbiam jak ktoś obsmarowuje Edłorda i spółkę...Tak trzymać...
Moje zycie bez Edłorda nie ma sęsu! xD
Nie no, w filmie "ksiezyc w nowiu" to on sie nie popisal, a jego bijaca po oczach tapeta doprowadziła mnie do łez(wywolanych przez śmiech oczywiscie), ale wyjatkowo w "remember me" nie byl taki zly ;p
Jak dla mnie to on sredniawka jest. Czekam az te slonie sie w necie pojawia, zobaczymy jak sobie poradził...
szczerze powiedziawszy to moj pierwszy post był małą prowokacją(sadzilam ze zaraz zacznie sie tu burzyc gromada napalonych nastolatek) i nie do konca pisany przeze mnie. To tak w gwoli scislosci gdyby ktos przegladal moj profil i zobaczyl ze "zmierzchowe" filmy tak czy siak mam w ulubionych. ;D
Zgadzam sie z Platyna, aktor średni, dla mnie ani rewelacyjny, ale az tak beznadziejny tez nie jest. A z wygladu kiedys mi sie podobal, przyznam. ;D No ale racja, z nim juz zawsze bedzie kojarzyc sie rola Edłorda, ale jestem bardzo ciekawa "wody dla sloni", to moze byc ciekawe.
Możesz spróbować na forum Avatara i napisać, że Avatar to najlepszy film wszech czasów. Tam banda trolli będzie głośno krzyczeć:D
Hahaha, przy kolejnym przypływie nudy tak właśnie uczynię, czasami te internetowe trolle potrafią rozbawić do łez. :D
Robert " Edward Przeboski " Pattinson rzeczywiście jest zarośnięty a do tego ostatnio ma rude włosy :/
Roberto why?
A masz jakies zdjecie gdzie moglabym go zobaczyc w rudej wersji?
Wybacz lenistwo ale zaraz spadam spac i nie chce mi sie nawet wujka google odpalac. :D
http://www.pudelek.pl/artykul/32266/rudy_robert_pattinson_sexy/
Bleee....Wcale nie sexy(on nigdy nie był i nie będzie sexy!)
on nie jest rudy... ma kasztanowe włosy teraz. kuźwa, nie rozróżniają nawet kolorów, pudelek to jedno wielkie badziewie, które sprawia, że mi się nóż w kieszeni sam otwiera. To typowy portal dla wszystkich polskich hejterów, zauważcie, że nie ma tam praktycznie ŻADNYCH zdjęc gdzie Pattinson, Stewart czy ktokolwiek mniej lubiany przez nastoletnie mokre szpary wygląda choćby DOBRZE. Wszędzie wsadzane tylko fotki z zaskoczenia gdy ktoś otworzy usta, zagryzie wargę, uniesie brwi (bo tak! ma być temat do wyśmiewania dla tysięcy hejterów na pudelku!). Jestem hejterem, nienawidze pudelka. Dziekuje, dobranoc.
Pudelek to zuo, się zgodzę. Nie no, rudy to to nie jest, taki kasztan, mnie sie podoba taki kolor wlosow, sama mam troche podobny haha. :D
Nie no, ja kiedyś miałam fazę na Pattinsona i bardzo mi sie podobal. Gust mi sie az tak bardzo nie zmienil, i nie twierdze ze jest brzydki, po prostu teraz z Pattinsona przeszlam na Damona z pamiętników wampirow :P.
Ja osobiscie nie zaczytuje sie w pudelka. Od czasu gdy przeczytalam kiedys ze nasz słitaśny Zac Efron ma zastapic Deppa w 4 czesci PzK co pozniej okazalo sie zwyczajna wyssana z palca plotką, calkiem przestalam wchodzic na tę "zacna strone" gdzie ludzie zazwyczaj tylko wstawiaja najmniej korzystne zdjecia i wypisują denne komentarze choć same artykuły też zbytnio inteligencją nie grzeszą. ;D
Szczerze mówiąc to ja tam wchodziłam tylko i wyłącznie gdy ktoś podawał linka... Mi się jakoś nigdy Pattinson nie podobał, zawsze miałam misję na bad boyów, ale jeśli chodzi o Damona to nie jest w ogóle w moim guście. Za to Elajża, albo Spike z Buffy jak najbardziej;]
Tylko sobie nie myślcie,że jak podałam pudelkowy link to jestem od razu nie wiadomo jaką wielką tegoż portalu.Trochę jednak w głowie mam poukładane...
To ci się chwali, wcale tak nie myślimy;p Po prostu wkuwia nas pudelek, bo kolorów nie rozróżniają, poza tym artykuły zamieszczają jedynie hejterzy. Zero profesjonalizmu, wydaje się jakby te wszystkie artykuły były pisane przez 13 latkę.
Nie nie, nikt tu nie miał na celu obrazenia Ciebie.. ;)
Mnie juz mania na Pattinsona przeszla, ani nie twierdze ze jest brzydki, ani jakos wybitnie pociagajacy.
W kazdym razie jak dla mnie cos w sobie ma, wole takiego PAttinsona niż Zaca Efrona np..
Haha, dla mnie natomiast Damon to istny ideał.. Albo Tylor mi sie ostatnio zaczal podobac. :D Kwestia gustu.
Ja tez na pudelka wejdę jak mi ktoś podeśle linka, sama z siebie na to nie wchodze i nie czytam.
Badz co badz, czasem smieszne rzeczy tam wrzucaja, konkretnie mam na mysli jeden filmik ktory kiedys zobaczylam na pudelku wlasnie. Z PAttinsonem i innymi aktorami ze zmierzchu, jak jakas dziennikarka poplakala sie na widok Edłorda a pozniej zwymiotowala, hahah :D to było piekne! ;D
łuuu, a po czym tak sugeruje? :D
hahah, wybacz że tak na forum zupełnie nie na temat w tym momencie, ale totalnie rozwalił mnie tekst pod Twoim avkiem.. "bez pier&&& panie wiesiu" :D:D:D
Bez pierdoIenia ;]
A nie wiem, broni człowieka, który ma alkohol w nicku (na forum Zmierzchu). Podejrzewam, że oni są razem... Wiesz, partnerzy... Może po ślubie juz.