...zostanie wydana już w kwietniu tego roku!
Będzie to tłumaczenie tej książki:
http://www.amazon.com/Robert-Redford-Michael-Feeney-Callan/dp/0679450556/ref=sr_ 1_1?ie=UTF8&qid=1359048510&sr=8-1&keywords=robert+redford+biography
Nie mogę się doczekać, kto jeszcze?
Ta książka wyjdzie u nas w bardzo fajnej serii biograficznej, z której czytałem już biografię Clinta Eastwooda. Ostatnio "wyszedł" Paul Newman. Niebawem ją sobie sprawię, będzie co poczytać w oczekiwaniu na Redforda :-)
Ja już mam Audrey Hepburn, Grace Kelly, jestem w połowie Newmana (patrz jego forum) i czekam na Redforda. Na przyszły rok zapowiada się Brigitte Bardot, Marilyn Monroe i może... James Dean!
Ooooooooo! No to ja się muszę za tego Newmana szybciej zabierać :-) Zanim wyjdzie Redford. James Dean to też by była pozycja obowiązkowa. Muszę jeszcze nadrobić Louisa Armstronga, którego słucham od kilkunastu już lat i nadzwyczaj go lubię.
Też bym chciał Deana, bo i jego biografii dotąd nie doczekaliśmy się po polsku, ale nic nie jest pewne...
Ja się zastanawiam nad autobiografią Agathy Christie, bo ponoć ta książka jest lepsza niż jej powieści, a jak wiadomo strasznie wciągają!