Robert SheehanII

Robert Michael Sheehan

8,3
12 184 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Sheehan

Chłopak dosłownie wymiata w Misfits :) bardzo dobra rola, świetne teksty :)

RealGaze

Może i postać dobra, ale sam Robert grą aktorską się nie popisuje. Widać, że ma problem z mimiką twarzy, co staje się już irytujące.

użytkownik usunięty
martu23

Mnie właśnie jego mimika się podoba, dzięki temu jest bardziej zabawny. Ma w sobie taki urok słodkiego drania. ;]

ja też uważam że jest świetny,stworzył najlepsza postać w serialu:)

użytkownik usunięty
lulami

haha nie wiem jak wy ale uwielbiam właśnie tego jego słodkiego drania, ja tam nic nie mam do jego gry aktorskiej, dorabia wyglądem

całkowicie się z Tobą zgadzam :) to najlepsza postać w serialu

SenChihiro

dla mnie właśnie aktorsko miażdży, szkoda że nie można go oceniać na bazie większej ilości produkcji ale tu jak i w Cherrybomb gra genialnie. Co do mimiki to zdaje się że świetnie sobie radzi, wywołując uśmiech. Teksty, wizualizacja i sposób bycia (zachowanie) perfect. Nie mogę wyjść z podziwu

jason_bourne

to co robi w misfits to jest mistrzostwo

martu23

Problemy z mimiką? Coś Ty ślepa?
Najśmieszniejsze jest to, że oglądając na yt wywiady z Robertem i resztą obsady Misfits, miałam wrażenie, że jest taki zakręcony i zabawny także w realnym życiu. Uroczy jest, słodki taki.

RealGaze

Zgadzam się... Świetnie spisuję się jako Nathan. Radzi sobie w scenach komicznych, jak i bardziej poważnych. ;) Mam nadzieję, że Jego roli nie usuną w 3 serii (słyszałam takie plotki), bo serial by dużooo stracił.