"Dziecko Holocaustu"... Tak nazwał Polańskiego Tomasz Nałęcz (doradca prezydenta). Wynika mu z tego, że prokurator amerykański wnioskując o zatrzymanie Polańskiego wykazał się "absolutną ignorancją":
http://www.tvn24.pl/nalecz-nie-bylo-zadnych-negocjacji-ws-polanskiego-absolutna- ignorancja-usa,484357,s.html
Czyli wszystko jasne! "Dziecku Holocaustu" wolno wszystko. Polańskiemu wolno się dopuszczać pedofilii i ma pozostać bezkarny. Inne "dzieci Holocaustu" w Izraelu mogą kraść i zabijać i też nic nie wolno im powiedzieć, a do tego trzeba się użalać nad ich losem, czcić Holocaust i im za niego w nieskończoność bulić...
Dobra, mamy dwa odmienne zdania w tym (i pewnie nie tylko tym) temacie i chyba żadne argumenty tego nie zmienią. Nie mam zamiaru zabiegać o Twoją aprobatę. Wiem tylko, że antysemityzm jest jednym z najcięższych balastów, które niosą Polacy po II Wojnie Światowej i powinniśmy go z siebie zrzucić. Jako naród musimy mieć swój honor i godność, a antysemityzm na pewno nie przynosi nam ani jednego ani drugiego. Można mieć różne zdania na temat państwa Izrael i jego przywódców, ale wrzucanie wszystkich Żydów do jednego wora jest niedopuszczalne. Jezus Chrystus też był Żydem, z tego co pamiętam. Twoja nienawiść do Żydów tak naprawdę ich ani nie obchodzi ani nie dotyka. Przez swoje podejście tylko siebie niszczysz, bo musisz żyć ze swoimi uprzedzeniami i złymi emocjami, czego szczerze Ci współczuję. Musisz być naprawdę nieszczęśliwym człowiekiem. Pewnie jeszcze nie masz oporów, żeby nazwać się chrześcijaninem, czy katolikiem, co jest już totalną abstrakcją przynajmniej w moim rozumieniu religii katolickiej. No cóż. Musisz sobie z tym jakoś radzić. To nie jest ani problem Żydów, ani problem Polańskiego, ani mój problem - to jest tylko i wyłącznie Twój problem.
A ja wiem, że "antysemityzm" mnie gówno obchodzi. Nie zatkają ust krytykom swoich zbrodni, wyłudzania pieniędzy. Nie będą żadnymi świętymi krowami z powodu Holocaustu i tego całego zasranego "antysemityzmu".
Wzruszające co do tego "wrzucania do jednego wora"... Jakoś nie słyszałem, żeby Żydzi chcieli wyłudzić majątek bezspadkowy od pojedynczych szmalcowników. Oni nie mają oporów, by wyłudzić go od WSZYSTKICH POLAKÓW.
Cała ta twoja pisanina to zwyczajne propagandowe popłuczyny. Mówisz, reagujesz, myślisz tak, jak syjonistyczna propaganda w ciebie wpoiła. Widać to jak na dłoni.
Wszystko, co musisz zrobić to uwierzyć w siebie i swój naród - więcej wiary, kolego, więcej wiary! Naprawdę nie musisz się nikogo bać! Postaraj się walczyć ze swoimi kompleksami i poczuciem niższości - będzie Ci w życiu łatwiej. Na szczęście tacy, jak Ty to jedynie margines społeczny w obecnej Polsce.
PS Naucz się poprawnie pisać w ojczystym języku, bo w tym wieku już wypada. Zwłaszcza przy tak narodowych poglądach.
Jak zwykle brednie. Pieśń wysmażoną gdzie indziej uważa za własną... I pieje ją buńczucznie i pewnie jak ten kogut...
Na szczęście tacy pożyteczni idioci jak ty są neutralizowani przez takich jak ja, więc nie uda się żadne wyłudzenie ani exodus do Polski, jak Arabowie się w końcu Żydom dobiorą do... za ich zbrodnie na narodzie palestyńskim.
Rady sobie wsadź, obojętnie gdzie, bo to, skąd ci się głos wydobywa, niczym nie różni się od tego, co masz po przeciwległej stronie...
Podejrzewam, że jesteś tak zaszczuty i przestraszony, że boisz się wyjechać poza granice swojej gminy - tu Żydzi, tam Niemcy, dalej Rosjanie. Sami wrogowie Twojego narodu;-) Wszyscy się na Ciebie uwzięli. Siedź lepiej w domu i pilnuj swojej ojcowizny, żeby Ci nikt niczego nie zabrał, hehe. Na szczęście Polska się już jakiś czas temu obudziła i nasze społeczeństwo staje się coraz normalniejsze i otwarte - wystarczy spojrzeć, jak Polacy głosują w demokratycznych wyborach i jakiej przyszłości chcą dla naszego kraju. Twój głos nic nie znaczy. Ja sam pierwszy raz się spotykam z takim przypadkiem. Może dlatego, że obracam się w towarzystwie ludzi rozsądnych, inteligentnych, wykształconych i obytych w świecie.
1. Już ci pisałem, co mnie twoje zasrane rady obchodzą.
2. Na szczęście (dla Polaków), że pożyteczni idioci tacy jak ty są neutralizowani (na nieszczęście dla Żydów).
3. Wiem, wiem. Mój głos nic nie znaczy. Twój znaczy...
4. Obracasz się w towarzystwie pożytecznych idiotów.
"Na szczęście Polska się już jakiś czas temu obudziła i nasze społeczeństwo staje się coraz normalniejsze i otwarte"...
Durnowaty lekkoduch, któremu się wydaje, że historia już się skończyła, nie ma interesów, nie mówiąc o konflikcie interesów, wszyscy ludzie są braćmi, Unia Europejska, globalizacja... i tańczy w kółeczku goły i wesoły nawet nie zauważając, jak szlachta jerozolimska tu sobie urządza gniazdko według wiekowej zasady "Nasi kamienicy, wasi ulicy"...
Nie mam nic przeciwko!:-) Jeśli Żydzi są sprytniejsi, inteligentniejsi i bardziej przedsiębiorczy od Polaków to niech tu mieszkają, niech żyją i pracują. Niech otwierają firmy, przejmują korporacje, banki, wykupują ziemię. Mi to nie przeszkadza - wręcz przeciwnie! Chce mieć takich ludzi wokół siebie!:-) Podobne zdanie mam w sprawie Niemców, Rosjan, Francuzów, czy Amerykanów. Najlepiej kolorowych, żeby zakompleksione polaczki dostały w kość:-)
No, niestety, jesteś skończonym durniem. Nie ma dla ciebie ratunku. Chyba że ostry detoks od propagandy...
A Ty jesteś skończonym prowokatorem. Nie wierzę, że można mieć takie poglądy. Widziałem inne Twoje wpisy na forach - między innymi pod filmem "Pokłosie". Można Cię określić mianem zwykłego trolla. Może to nie za dobrze o mnie świadczy, że się dałem nabrać.
Wiem, nie wierzysz, że można mieć "takie" poglądy, bo ty masz takie, o których nawet nie wiesz, że masz je za sprawą odpowiednich propagandystów...
"Jeśli Żydzi są sprytniejsi, inteligentniejsi i bardziej przedsiębiorczy od Polaków to niech tu mieszkają, niech żyją i pracują. Niech otwierają firmy, przejmują korporacje, banki, wykupują ziemię. Mi to nie przeszkadza - wręcz przeciwnie! Chce mieć takich ludzi wokół siebie!"
Żydzi też chcą mieć takich ludzi jak ty wokół siebie... Tzn. wytresowanych przez ich propagandę ciemnych gojów, którzy będą im służyć.
Nie widzę w tym żadnego problemu, bo ja chce im służyć i również chce mieć ich wokół siebie. Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Dla Ciebie to upadek, bo masz kompleksy i jesteś zaszczuty, co czyni Cię śmiesznym. Nie wszyscy myślą tak, jak Ty. Ja nie mam powodu czuć się gorszy od Żyda, w przeciwieństwie do Ciebie. Ty byś pewnie nie podszedł do Żyda bez kija, bo masz poczucie niższości i strachu.
I jak tam, Kolego, jesteś dumny z Tobie podobnego ścierwa, które niszczy dzisiaj naszą stolicę? Pewnie mi teraz powiesz, że ci, którzy dewastują Warszawę, wyrywają płyty chodnikowe, niszczą drzewa, rozwalają infrastrukturę, rzucają kamieniami, leją się po mordach i podpalają małą architekturę to PRAWDZIWI POLACY i PATRIOCI?:-D Zwykli zdrajcy, pomioty i ścieki społeczne. Takich należy wybić co do jednego - policja za bardzo się z nimi patyczkuje. Wolałbym, żeby nasze służby reagowały tak, jak te w USA, czy Francji - czyli siłowo, brutalnie i bez taryfy ulgowej dla chuliganów i zamaskowanych bandziorów.
Cichutko, uspokój się - wszystko będzie dobrze... ciiiii, spokojnie. Nie masz się czego bać, cichutko już.
To Brokeback. Patrz post wyżej. Załatwił mnie jak Bear jew tego blond nazistę w Bękartach. Jestem przybity.
a to kow-goj. lepiej stąd wiać, zanim jego bareback, nagie ostrogi zaczną ci żłobić tetragram w kości czołowej, yo
Mam żydowskie korzenie i jestem z tego dumny, jak nikt inny na świecie. W przeciwieństwie do Polaków, Żydzi są wspaniałym, wielkim i solidarnym narodem, który nie jest skonfliktowany wewnętrznie, jak to ma miejsce w Polsce. Jesteśmy dumni i autentyczni. Polacy są niestety słabiutkim narodem, który daje się łatwo manipulować i prowokować - nie trzeba nic robić, żeby Polsce zaszkodzić. Wystarczy się nie wtrącać, a Polacy wykończą się sami. Dodam tylko, że jako Żydzi jesteśmy najinteligentniejszym i najbardziej przedsiębiorczym narodem na świecie. Tylko czekać aż Polska będzie prosić nas o pomoc.
Mnie gówno obchodzi, jakie ty masz korzenie i jak oceniasz swoje plemię. Ale oczywiście nie ujdzie niczyjej uwadze wasza buta, arogancja, niespotykany nigdzie indziej szowinizm i nieustępliwość i dlatego nie uda się wam to, co tutaj zasuflowałeś.
Za to ty, piesku, nie zamykaj pyska, szczekaj więcej. Daj jeszcze jakiś popis waszej żydowskiej arogancji, która jest doskonale znana od wieków, przez którą zewsząd byliście przepędzani, a którą teraz próbujecie załgać szantażem holocaustowym...
To prędzej polski antysemicki prowokator niż Żyd. W razie wątpliwości odsyłam do jego postów na forach Bitwy Warszawskiej czy
Bitwy pod Wiedniem...
WALLY WALTER - wow - święta prawda - w Polsce jak się komuś narazisz to automatycznie z urzedu jesteś kim?ŻYDEM - ja jak nie podobała mi się nagonka na Rosję zostałam...... dziwką Putina!!! natomiast zdecydowania ŻYDZI wydali światu najwięcej talentów i umysłów - technologii i dzieł - mają tez najwyższy poziom inteligencji z wszystkich narodów - proponuję rasowym antysemitom zrezygnować z wszystkich osiagniec stworzonych przez ŻYDÓW - i to będzie najlepszy wyraz nienawiści - i strzelać z jajek:)
Polacy sie już tak wykpili - że gorzej nie można - z szabelką na Rosję (nie ma nas w 24 godziny!) - z batem na Żydów (nie ma nas w 48 godzin!) - :)