Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr! Dziewczyna wybaczyła, jest w porządku to wszystko. A my się wstawmy za Polańskim, bo naprawdę tego potrzebuje!
no właśnie... może niech nam już sądy przestaną mydlić oczy prawami tej kobiety, bo jak sama powiedziała GDY PROSIŁA O UMORZENIE SPRAWY, ciągnięcie procesu tylko przysparza jej i jemu problemów.
ja jak najbardziej z Polańskim trzymam... zaczęłam na naprawdę dużą skalę dokształcać się z jego filmografii i jedyne co mogę powiedzieć, że zamkniecie tego "pedofila, degenerata, gwałciciela, żyda, a w ogóle to masona" (hm, nagle Polański stał się tym wszystkim, czego w Polsce nie lubimy XD) byłoby idiotyzmem i olbrzymią stratą...
thumbs up for Roman :)
no właśnie... może niech nam już sądy przestaną mydlić oczy prawami tej kobiety, bo jak sama powiedziała GDY PROSIŁA O UMORZENIE SPRAWY, ciągnięcie procesu tylko przysparza jej i jemu problemów.
ja jak najbardziej z Polańskim trzymam... zaczęłam na naprawdę dużą skalę dokształcać się z jego filmografii i jedyne co mogę powiedzieć, to że zamkniecie tego "pedofila, degenerata, gwałciciela, żyda, a w ogóle to masona" (hm, nagle Polański stał się tym wszystkim, czego w Polsce nie lubimy XD) byłoby idiotyzmem i olbrzymią stratą...
thumbs up for Roman :)
"A my się wstawmy za Polańskim, bo naprawdę tego potrzebuje!"
Dokładnie, trzeba było by pokazać tym z Ameryki ile jest ludzi za tym aby uwolnić Polańskiego.Może to by wreszcie do nich doszło !!