Roman PolańskiI

Raymond Roman Thierry Liebling

8,3
15 630 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Roman Polański

Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr! Dziewczyna wybaczyła, jest w porządku to wszystko. A my się wstawmy za Polańskim, bo naprawdę tego potrzebuje!

Przemek

no właśnie... może niech nam już sądy przestaną mydlić oczy prawami tej kobiety, bo jak sama powiedziała GDY PROSIŁA O UMORZENIE SPRAWY, ciągnięcie procesu tylko przysparza jej i jemu problemów.

ja jak najbardziej z Polańskim trzymam... zaczęłam na naprawdę dużą skalę dokształcać się z jego filmografii i jedyne co mogę powiedzieć, że zamkniecie tego "pedofila, degenerata, gwałciciela, żyda, a w ogóle to masona" (hm, nagle Polański stał się tym wszystkim, czego w Polsce nie lubimy XD) byłoby idiotyzmem i olbrzymią stratą...

thumbs up for Roman :)

Przemek

no właśnie... może niech nam już sądy przestaną mydlić oczy prawami tej kobiety, bo jak sama powiedziała GDY PROSIŁA O UMORZENIE SPRAWY, ciągnięcie procesu tylko przysparza jej i jemu problemów.

ja jak najbardziej z Polańskim trzymam... zaczęłam na naprawdę dużą skalę dokształcać się z jego filmografii i jedyne co mogę powiedzieć, to że zamkniecie tego "pedofila, degenerata, gwałciciela, żyda, a w ogóle to masona" (hm, nagle Polański stał się tym wszystkim, czego w Polsce nie lubimy XD) byłoby idiotyzmem i olbrzymią stratą...

thumbs up for Roman :)

Przemek

"A my się wstawmy za Polańskim, bo naprawdę tego potrzebuje!"

Dokładnie, trzeba było by pokazać tym z Ameryki ile jest ludzi za tym aby uwolnić Polańskiego.Może to by wreszcie do nich doszło !!

Przemek

"A my się wstawmy za Polańskim, bo naprawdę tego potrzebuje!"

Dokładnie, może wtedy Ameryka by wiedziała ile osób chce uwolnienie Polańskiego!!