Roman PolańskiI

Raymond Roman Thierry Liebling

8,3
15 632 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Roman Polański

Sam nie jednokrotnie widziałem 13-nastolatki, które swoim wyglądem wyglądały na minimum 15, górowały nad resztą dzieciaków nawet o 2 głowy i przez myśl mi nie przyszło że mogą być takie młode.
A jednak mogą. I po co te krzyki na temat Polańskiego, które widoczne są nawet na tym forum ?
Ten "tchórz" i "pedofil"- jeśli jeszcze ktoś nie wie po pierwsze:

1. Miał ugodę z sędzią o darowanie mu wyroku bezwzględnego więźienia, ale został ochu*any na skutek zapędów karierowych pana sędziego.

2. Mimo iż większość polaków od 30 lat dobrze wie co zrobił w willi Nicholsona to jeszcze nie dawno Romek był u nas witany jak Chopin i tak zachwalany (oskary dla Pianisty)- Hipokryci :P

3. Dziewczyna która się z nim stukała NIE BYŁA JUŻ DZIEWICĄ ! A jakoś nikt się nie zajmuje ściganiem jej "poprzedników"

4. Tak naprawdę nie wiemy czy Romek wiedział że robi to z małoletnią, która t.j. mówiłem wyglądała na starszą.

5. CO TO ZA MATKA KTÓRA PRZYPROWADZA WŁASNE DZIECKO DO WILLI JACKA NICHOLSONA, (HEH już samo nazwisko brzmi "niewinnie") Z NADZIEJĄ NA ZROBIENIE PRZEZ JEJ CÓRKĘ KARIERY FILMOWEJ U ROMKA PRZEZ ŁÓŻKO ?- Błagam nie przyznawacie się że o tym nie wiecie.

6. Polański został oskarżony o gwałt- nie współżycie (wg prawa karnego Kalifornii) co jest oczywistym nadużyciem.

7. Pedofilia – jak brzmi definicja encyklopedyczna to rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie PRZEDPOKWITANIOWYM.

Nie twierdzę że seks z małoletnią jest ok, ale na Odyna ! Ludzie trochę wiedzy, nie bezmyślnej głupoty jaką karmią was kolorowe pisemka.

Dziękuje za uwagę.