Roman PolańskiI

Raymond Roman Thierry Liebling

8,3
15 624 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Roman Polański

Dlaczego wybitny Polański jest dopiero 250 w rankingu ?

kj8888

Bo Polacy lubią plotki, a taka jedna krąży o Romanie, a że jak wiadomo plotki medialne mają istotny wpływ na poziom twórczości reżysera to jest daleko w rankingu. Daję sobie rękę uciąć, że wiele naszych rodaków umieściłaby wyżej Polańskiego (stawiam na top 10), ale gdyby zrobić ranking seryjnych gwałcicieli czy coś w ten deseń.

Kamileki

na poziom plotki nie mogą mieć wpływu . mogą mieć jedynie na ocenę tego poziomu , nie rozumiem co życie prywatne ma do ocen filmów oraz oceny talentu .

Chyba nikt po po oglądaniu programu informacyjnego w Tv nie da 1 za jakieś wydarzenia l lat 70 ?? jak tak to pomylił serwis filmweb z portalem plotkarskim

kj8888

Wielu jak widać po ocenie pomyliło.

użytkownik usunięty
kj8888

Ponieważ większość użytkowników tego portalu to ignoranci którzy nie potrafią oddzielić czyjegoś dorobku artystycznego od życia prywatnego.

Masz rację,u mnie Polański ma 10 za dorobek artystyczny i powinienem tak samo podejść do O.J.Simpsona i ocenić go z tych filmów które widziałem czyli kilku części Nagiej broni,ale nie mogłem.Facet zabił z zimną krwią żonę i jej kochanka,a morderstwo to najgorsze co można zrobić drugiemu człowiekowi,dlatego dałem mu 1 i to jest jedyna jedynka jaką dałem z pośród wszystkich których oceniłem.