Roman PolańskiI

Raymond Roman Thierry Liebling

8,3
15 630 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Roman Polański

Wkurwiają mnie tabloidy, że tak jeżdżą po tym Polańskim. Za chwile się okaże, że to obleśny pedofil, który zgwałcił nieletnią świętą (właściwie to już się tak powoli dzieje). Co za żenada.

Nie znam tej sytuacji dokładnie i nie chcę mi się w nią za bardzo zagłębiać. Z tego co słyszałem panienka, z której teraz w polskich brukowcach robi się niewinne, zgwałcone dziecko ostro pruła się już wcześniej i posługiwała sfałszowanym prawkiem, które sugerowało, że ma ukończone 18 lat. Do tego sama polazła do tej willi z Polańskim (czy nawet matka ją tam wysłała, by sławny reżyser pomógł za przeproszeniem pchnąć córeczce karierę).

Wiem tylko, że wydawanie zjebanym fastfoodożercom w ostrogach i kowbojskich kapeluszach jakiegokolwiek obywatela zjednoczonej Europy jest zwyczajnie żenujące. I gówno mnie obchodzi czy jest masowym mordercą czy gwałcicielem niewiniątek. Jeżeli ma coś na sumieniu niech go osądzi Europa, a nie ten pojebany kraj, w którym za posiadanie kilku gramów marihuany, lub nawet (to nie żart) samą obecność narkotyku w organizmie można dostać dożywocie.

I wcale mu się nie dziwię, że dał stamtąd nogę (podobno sędzia chciał go nieźle wykiwać i zrobić karierę polityczną na jego sprawie, wlepiając mu minimum 50 lat).

Nie sądzę żeby Amerykanie wydali kogokolwiek, komukolwiek. Tak samo Izrael czy Rosja. Żaden szanujący się kraj tego nie robi. Tym bardziej szwajcarska akcja z zastawieniem pułapki na Polańskiego jest dla mnie niezrozumiała (jakby działali na zlecenie obcego państwa - jak wasal wykonujący polecenie wielkiego brata).

No ale nie, prawo prerii jest prawem, które dosięgnie Cię choćby zza grobu. Trzeba złapać na lasso tego podłego francuzo-polako-żyda i zaciągnąć na szubienice. Na koń! Na stos! W imię biblii und konstytucji!

http://www.youtube.com/watch?v=Vb3IMTJjzfo&feature=player_embedded
(link z dedykacją dla prokuratury w juesej)