Jestem pewny że ta nieletnia suczi sama tego chciała, na dodatek zgarnęła pół miliona. Kasa się skończyła to trzeba znowu w łapę dostać.
i ja!
teorie spiskowe typu, jaki podałeś uważam za lekko przegięte, ale jestem pewna, ze gwałt moralny to nie był (ej, sorry, chyba trzynastoletnia dziewczyna nie idzie w 78 na imprezę do Jacka Nicholsona i Romana Polańskiego i jest przekonana, ze wyjdzie z tego czysta jak łza!).
pozostaje tylko trzymać kciuki... uciekł nazistom, uciekł komunistom, raz uciekł Amerykanom, drugi raz też się uda :)
Ja tam w sumie jeszcze zdania nie mam ale co ty piszesz człowieku?
"Jestem pewny że ta nieletnia suczi sama tego chciała, na dodatek zgarnęła pół miliona. Kasa się skończyła to trzeba znowu w łapę dostać."
Widze ze uwazasz ze całe zło które teraz spotyka Polańskiego jest przez Samanthe Geimer. Człowieku przeciez ona apelowała za umożeniem sprawy.
jak dla mnie gościu to zboczony pedofil... to co zrobił jest straszne i obrzydliwe!!! wiedział, że ona ma 13 lat!! i nie brońcie go tekstami,że ona sama chciała, a gdyby nawet tak było to nie powinien patrzeć na nią jak na kobietę tylko dziecko. Zboczony dziad i tyle, pewnie więcej dzieci tak wykorzystywał, a tylko jej sprawa wyszła na światło dzienne. Wielki mistrz... może jest dobrym reżyserem ale jako człowiek jest dla mnie zerem i tchórzem, który ucieka przed karą!!
nie popieram tego co zrobił, ale ABSOLUTNIE JESTEM ZA ułąskawieniem Romka Polańskiego i umożeniem całej tej sprawy, chociażby z dwóch powodów:
- dziewczyna dawno już mu wybaczyła,
- ta sprawa wydarzyła się wiele lat temu, teraz Polański zmienił się, jest dojrzalszym i bardziej odpowiedzialnym człowiekiem, jak sądzę.