W imieniu swoim i większości (jak sądzę) filmwebowej społeczności pragnę wystosować do ciebie krótki, acz treściwy apel:
Przestań zaśmiecać to miejsce swoimi postami na poziomie upośledzonego umysłowo neandertalczyka. Jesteś obecny na tym forum od dawna, doskonale znamy twoje zdanie i jesteśmy szczerze zmeczeni czytaniem tego gówna. Jeżeli w ten sposób wyładowujesz swoje frustracje albo zabijasz nudę, to możesz to robić w inny sposób. Znajdz sobie jakies inne, odpowiednie dla twojego intelektu zajecie, nie wiem kurwa, idz pobiegac, albo popatrz sobie w sufit. Jest naprawdę wiele alternatyw, które pomogą ci zredukować narastającą od lat seksualną frustrację, której niezbitym dowodem jest obsesyjne wręcz zainteresowanie tematem pedofilii. Znajdź sobie jakieś hobby chłopcze, zacznij kleić samoloty albo robić domki z zapałek, tylko błagam cie, nie udzielaj się więcej na tym forum, bo prawdę mówiąc, jesteś kurewsko męczący. Jeśli masz jakieś problemy z psychiką, zawsze możesz też skorzystać z pomocy specjalisty, będzie to na pewno skuteczniejsza terapia dla ciebie, niż leczenie zwichrowanej psychiki przy pomocy tego forum.
Innymi słowy,
WYPIERDALAJ!!!
Proszę wybaczyć, ze wypowiadam się w imieniu ogółu, ale myślę, ze nie jestem odosobniony w moim apelu.
Popieram w 100%. Myślę że mówisz nie tylko w umieniu pewnego ogółu, ale raczej większości (normalnych) użytkowników.
Szkoda tylko, że ten idiota swoim nickiem szarga tytuł jednego z moich ulubionych seriali !!!
A tak w ogóle to mam wielki żal do administracji FILMWEBu za to, że pozwalają na takie wybryki na tym, niezwykle popularnym, forum, które powinno w jakiś rozsądnych ramach trzymać swój poziom. Niemal codziennie (nie tylko na profilu Romana Polańskiego ale też innych ludzi kina) pojawiają się nowe wpisy, z których aż kipi chamstwem i nienawiścią, rzucaniem obelgami, wyzwiskami i niesprawdzonymi zarzutami. I nikt się tym nie przejmuje? No tak, bo przecież moderatorzy zawsze mogą odpowiedzieć, że użytkownicy sami ponoszą odpowiedzialność za treść komentarzy. Ale czy to moralne i odpowiedzialne zachowanie z ich strony to już mam wątpliwości. Ciekawe zresztą, że jak tylko pojawi się jakiś wpis odnośnie linku do kopii filmu umieszczonej w internecie, to da się go usunąć (czyli jednak moderatorzy mają takie uprawnienia - ale zaskoczenie). Pewnie jest tak dlatego, że mają nad sobą "bat" w postaci ewentualnego posądzenia o ułatwiania piractwa i już wtedy nie da się powiedzieć, że nie ponoszą odpowiedzialności. Może więc odnośnie oszczerczych komentarzy też jest potrzebny taki "bat", którego będą się bali, że zostaną posądzeni o propagowanie treści niezgodnych z prawem (fałszywe zarzuty, obraza godności osobistej itp).
No to się teraz ta nędzna kreatura ucieszy,że powstał cały topic o jego osóbce. Pewnie będzie się brandzlował godzinami analizując każdy post. Kiedyś myślałam,że to tylko jakiś zakompleksiony szczyl,ale teraz jestem przekonana,że to niebezpieczny psychopata, najprawdopodobniej kryptopedofil. Na dodatek to zwykła szowinistyczna mendoza,która nienawidzi kobiet, przytaczam jego żenujący wpis skierowany do mnie "Powiedziałem do garów. Wy tylko do tego się nadajecie. Dlatego macie krótkie stopy by wam sie wygodnie stało przy zlewie".Uważam, iż ta idiotyczna wypowiedź jest przejawem jego skrywanego fetyszu, a mianowicie, kąpania małych chłopców w zlewie i zmuszania ich do masowania jego pokurczonej moszny ich malutkimi stopami.
Chryste panie! Gdy zwizualizowałem sobie Twojego posta to prawie zwróciłem śniadanie na klawiaturę. Miej litość i miarkuj się przy pisaniu. Ale racje przyznaję. Zatem może należy się umówić by internetowych kretynów ignorować? Bo w normalnym życiu można komuś przeprojektować twarz gdy już tak przesadza, co daje ulgę i satysfakcję z dobrego uczynku. A w sieci tylko niepotrzebnie marnujecie nerwy zmagając się z pajacem do którego i tak nic nie dotrze.
"A w sieci tylko niepotrzebnie marnujecie nerwy zmagając się z pajacem do którego i tak nic nie dotrze."
Nie no, rozwijamy swoje umiejętności słowotwórcze ;-)
Oczywiście masz rację, ot taka odruchowa formuła, która jednak w wypadku tej kreatury jest niestosowna.