Roman PolańskiI

Raymond Roman Thierry Liebling

8,3
15 630 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Roman Polański

http://www.youtube.com/watch?v=i__E8YEt4us

właściwy komentarz we właściwej sprawie

bigBangTheory

PO PROSTU NIE DOJRZAŁEŚ DO JEGO FILMÓW.
SKUPIASZ SIĘ NA SZUMIE MEDIALNYM A NIE NA FILMIE W KTÓRYM REŻYSER MA COŚ DO ZAOFEROWANIA.

PEWNIE NIE OBEJRZAŁEŚ ANI JEDNEGO JEGO FILMU A O ISTNIENIENIU POLAŃSKIEGO DOWIEDZIAŁEŚ SIĘ PO ARESZTOWANIU W SZWAJCARII.

lukasz78902

obejrzałem Pianistę, Dziewiąte Wrota (żenująco nudny, a do tego satanistyczny), Tess kiedys zaczalem ogladac ale nie dalem rady dokonczyc, Dziecko Rosemaryn - miejscami tak tandetny jakby to byl teatr a nie kino - w tych czasach juz dalo sie robic lepsze efekty, Nieustraszeni pogromcy wampirów gdzie było juz widac jego zwierzece neipochamowanie do kobiet;

bigBangTheory

to bardzo mało obejrzałeś tylko 4/27 FILMÓW to koło 10-12%
NIE WSPOMNE O PONAD 50 ROLACH FILMOWYCH GRANYCH W POLSCE, FRANCJI, WIELKIEJ BRYTANII, USA, WŁOSZECH, NIEMCZECH, RFNie, TUNEZJI, HISZPANII, CZECHACH... dodatkowo jest jeszcze producentem i scenarzystą.

WIĘCEJ MASZ OPLUWAJĄCYCH GO POSTÓW NIŻ OBEJRZANYCH FILMÓW.

NIE OGLĄDAŁEŚ "AUTORA WIDMO" TO NA JAKIEJ PODSTAWIE ZGADZASZ SIĘ, ŻE JEST TANDETNY?

KSIĄŻEK POSWIĘCONYCH JEGO BIOGRAFI TEŻ NA PEWNO NIE CZYTAŁEŚ...

SPRAWA POLAŃSKIEGO CIĄGNIE SIĘ PRZEZ 32 LATA, GDZIE BYŁEŚ PRZEZ CAŁY TEN CZAS, ŻE DOPIERO TERAZ ZACZOŁEŚ GO OPLUWAĆ?

SORRY, ALE TWOJA WIEDZA NA TEMAT POLAŃSKIEGO I JEGO TWÓRCZOŚCI JEST ZNIKOMA. A RZUCASZ TYMI POSTAMI JAKBYŚ BYŁ BÓG WIE JAKIM ZNAWCĄ.

POZDRAWIAM

lukasz78902

Dlaczego używasz caps lock-a? Nie krzycz - słyszę cię.
Widocznie nie zachęcił mnie do oglądania pozostałych filmów tym przekrojem z różnego okresu jego działalności.

bigBangTheory

Roman jest the - best nigdy gniotow nie krecił. Nieustraszeni pogromcy wampirów moze był tandetny, ale bardzo przyjemny w odbiorze, a ty jakich jakich sobie cenisz rezyserow - zapewne takich z talentem Uwe Bolla - zalosny jestes nie powiem.

Chris1985

Dziewiąte Wrota nie jest gniotem? Albo ten ostatni?

bigBangTheory

zobaczcie sobie ten film, filmweb ma takie same poglądy jak ja; wiec idzcie sobie na swoj portal jesli macie inne :P