Dla mnie przede wszystkim jest cholernie meski i wiarygodnie wypada w filmach, nawet w tych gorszych...
W zasadzie nic do niego nie mam, podoba mi sie i tyle :)
Szpety? Ha! Facet ma dzis chyba urodziny,ja tam bym za takim poszla na koniec swiata,meski jest niewiarygodnie,musi miec duzo testosteronu :) Mam 28 lat,a wzielabym bez chwili wahania mino jego wieku,jest boski :)
Haha a ile masz lat ,ze gustujesz w "takich starych facetach"? A moze dysponujesz informacja skad mozna sciagnac "Siedmiu wspanialych"?A tak wogole to Ron bardziej podoba mi sie teraz niz jakbyl młody :)Pozdrawiam
A fanka R.P. jestem calym sercem! Szałowy facet,dobra rzecz pomarzyć ...:) Zyje teraz Sons of anarchy,zeby na Niego popatrzec:) Pozdrawiam czytajacych:)
1000% mężczyzna. Ma dystans do siebie, wspaniałe poczucie humoru, cudowny głos (Vincent z "Beauty and the Beast"). Świetnie się trzyma jak na swoje lata (Hellboy I i II, oraz SoA :D ). I ma najpiękniejsze niebieskie oczy :) No to posłodziłam xD
Pozdrawiam fanki prawdziwego mężczyzny \m/
A ja jako facior zaprawdę powiadam wam że gość jest świetny pod każdym względem...
aktorsko wyczesany, a dzięki swojemu charakterystycznemu wyglądowi jego role są bardziej uwydatnione.