@Pulser_X no i co z tego że liczy się gra aktorska? Czy autor tematu napisał, że jest słaby? Po prostu napisał, że jest brzydki. Sam aktor też tak o sobie mówi i chyba każdy się z tym zgodzi.
A wyzywać od idiotów to możesz swoich kolegów z trzepaka, buraku.
Nie, po prostu nie lubię takich internetowych trolli jak Ty, którzy sa zbyt głupi, żeby zrozumieć co autor tematu miał na myśli i wklepują tu swoje chore posty ziejace nienawiścią, które tylko szkodzą. Nie o to chodzi w tym serwisie. A mam nadzieję, że znajdzie się wiecej takich jak ja, którzy nie będą tolerować przygłupów, którzy mają ewidentny problem z interpretacją przeczytanego tekstu.
A parówę to możesz wyjąć z dupska jak koledzy z trzepaka przestaną się nad Tobą pastwić.
Bo zachowujesz się jak szczyl, a szczyle bawią się na trzepaku.
Kończą tą przemiłą rozgaworę, jesteś zbyt głupi, co udowodniłes kolejnym swoim komentarzem.
Bye
bez nerwów... on ma 14 lat ale ma starszego brata i dużego tatę dlatego taki odważny... i przekleństwa już zna
Aby było jasne.
To był pewien rodzaj komplementu.
Brzydki jest ale lubię go oglądać.
Tacy też są potrzebni w Holiłudzie ;)
zgadzam się, i bardzo dobrze, kto by chciał oglądać samych Bradów Pitów i boskich Leonardów DiCaprio :P A jako aktor jest git. To się liczy
Na przyszłość gdy będziesz się posługiwał swoim charakterystycznym "humorem" używaj cydzysłowu ! ... "brzydal".
Holiyłudzie ... żałosne :(
To mój wątek więc będę pisaŁA co będę chciaŁA (dopóki nie złamię regulaminu)
Jak ktoś nie zobaczył buźki na końcu mojej wypowiedzi to nie moja wina,ślepota to uciążliwa rzecz.
a czy ja coś wspomniałem, że jest złym aktorem ? uważam go za całkiem niezłego aktora ;(