Rose ByrneI

Mary Rose Byrne

7,5
27 969 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rose Byrne

Cudowna, powalająca uroda.Ale musi umiejętnie prowadzić karierę aby nie skończyło się na 2,3 dobrych występach.

bartimus

Zgadzam się;o)
Na razie dobrze jej wychodzi dobór ról,a w szczególności (mimo,że to rola w serialu) w ,,Damages''.Po prostu fenomen!
W ogóle ostatnio zauważyłam,iż co raz więcej cenionych aktorów gra w serialach.Może dlatego,że te seriale (w szczególności amerykańskie) są co raz to lepsze i nie jeden jest lepszy od kinowych filmów...-ale to tak na marginesie;p

Rose podobała mi się w ,,Sunshine''-zresztą cały ten film zrobił na mnie oszałamiające wrażenie
,a jako Madame Polignac w ,,Marii Antoninie'' była taka zabawna i sympatyczna,że aż chciało mi się oglądać jej grę bez końca!

A pierwsze moje ,,spotkanie'' z panną Burn było przypadkowe i jakiś dłuższy czas temu..w ,,Troi''!!!Poszłam do kina na ten film ze względu na historię,niesamowite efekty i Brada Pitta;p
ale gdy ujrzałam Bryzeide..byłam zachwycona;]...ta postać utkwiła mi w głowie i tak poznałam Rose Burn.

Przepraszam za taki długi esej,ale chciałam napisać o sympatii i podziwie dla tej aktorki.Pozdrawiam

tara_05

aaa

fajnie zagrała w Apartamencie z Joshem Hartnettem;)

tara_05

o jezu..ale gafę popełniłam

nie Burn tylko Byrne...

o czym ja myślałam;/ sorry!

tara_05

Ja również uwielbiam tą aktorkę, jest śliczna no i potrafi grać, podobała mi się jej gra w apartamencie, troi, adamie, i two hands.

Kamilsoen

Aha zapomniałem dodać że świetna była w Bogini roku 1967

Kamilsoen

Mi sie podobal jej wystep w Troji;) chociaz grala role drugoplanowa;]
Urody to jej nie brak;D

bartimus

Zgadzam się, w Troi jako Bryzeida była oszołamiająca. Ma bardzo subtelną urodę:)

madeleine210

Ładna. To prawda. Ale w ,,Adamie'' okropnie grała...