Rose ByrneI

Mary Rose Byrne

7,5
27 969 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rose Byrne
użytkownik usunięty
bitter_sweet_2

spokojnie. to tylko dlatego ze dopiero przeskoczyla limit 1000 głosów. jak bedzie miala troche wiecej to sie zmieni.
tak jest zawsze gdy ktos przekracza 1000 glosów, bo dopiero od tej liczby umieszczaja w rankingu ;)

bitter_sweet_2

no nerwica mnie lapie gdy jakie takie 'rodzynki' ni z gruchy i z pietruchy pojawiaja sie o zgrozo na 1 miejscu.

bitter_sweet_2

też się przeraziłam właśnie , gdyż wogóle kobiety nie kojarze a tu nagle mistrzynie przeskoczyła. heh

bazylianna

też jej nie obczajałam z nazwiska i twarzy, dopiero jak spojrzałam na jej filmy to widziałam dokładnie jeden jedyny film z nią. ;)

Repulsion

Te rankingi potrafią zestresować człowieka.

bitter_sweet_2

Mam nadzieję, że zaraz ostro spadnie w rankingu. Ładne to jest, ale nic poza tym. Nie zasługuje nawet na miejsce w pierwszej 20.

użytkownik usunięty
missblige_2

napewno niedługo spadnie ;)
jeszcze kilka dni temu na 2 miejscu była Jennifer Morrison, tez dlatego ze przekroczyla 1000 glosów, a teraz jest juz na 94.

użytkownik usunięty
bitter_sweet_2

Ho, ho, ho... kolejna wybitna aktorka się znalazła...

bitter_sweet_2

w ogóle kto to jest????? jak ona mogła przebić Blanchett??? albo Winslet czy Hepburn ????? to jakis wielki shit!!! ona nawet nie dostała ani jednej nominacji do prestiżowych a co najważniejsze międzynarodowych nagród!!!!

dich

'Te rankingi potrafią zestresować człowieka' -> pogratulować :]
Po za tym masakra to jest nie jak jakaś gwiazdka znajdzie się na I miejscu w TOP100 tylko jak się czyta Wasze debilne komenatrze : 'Jak ona mogla wyprzedzic Streep , Heburn , Blanchett'. Naprawde nie macie pojęcia na czym dziala TOP100 ?!
Ona niedlugo spadnie , wyleci z TOP100 z hukiem , takie wysokie miejsce bo przekroczyla limit 1000 glosów. Sam znam ją z jedenj roli więc nawet nie oceniam.

'ona nawet nie dostała ani jednej nominacji do prestiżowych a co najważniejsze międzynarodowych nagród!!!! ' -> to w ogole jeden z lepszych komentarzy jakie ostatnio czytalem :)

Rodder

Rodder zgadzam się. Jak nie raz wejdę na jakiś profil to zaraz czytam : A ja się pytam kim on/ona jest?!
I zaraz dyskusja na wysokim poziomie o tym kim ten nieszczęśnik jest. Ale ja już się zamknę bo jak będę odpisywała to znajdzie się kolejna osoba, która zechce odpowiedzieć i ta rozmowa nie będzie miała końca...

użytkownik usunięty
sikorka94

Rodder i sikorka94: moze nie umiecie czytac ale ja juz dawno temu napisalam, ze to tylko dlatego ze przekroczyla 1000 glosow, wiec moze sie laskawie juz zamknijcie ;)

Miałam się już zamknąć ale po prostu nie mogę jak widzę taki komentarz... Czy ty gdzieś zauważyłeś/aś, że ja napisałam coś na temat rankingu, że to niesprawiedliwe czy coś? Jakbyś dokładniej czytał/a to byś wiedział/a, że pisałam na temat bezsensownych komentarzy typu :" Kim on/a jest, że zajmuje pierwsze miejsce? "
Więc następnym razem nie udzielaj się, jeśli nie zrozumiesz co czytasz.

użytkownik usunięty
sikorka94

Rogger napisal na temat rankingu a ty go poparłaś w tym co napisał.
Moge ci zacytowac "Rodder zgadzam się."

W poprzednim poscie zwrocilam sie takze do ciebie, poniewaz oboje zaczeliscie uzalac sie nad innymi uzytkownikami,ze pytaja sie kim ona jest, ale to niewazne, bo i tak jest na top100 tylko dlatego ze przekroczyla 1000 glosow. i o tym własnie juz pisalam.
Wiec tak na przyszlosc sama lepiej zastanawiaj sie nad rozumieniem tekstu, zanim cos napiszesz. ;)

To albo faktycznie nie rozumiesz co czytasz albo jesteś ślepa , po Twoim kometarzu ponownie wyrosly wiadomości typu " Kim ona jest'' , więc zwrócilem na to uwage. Pseudo-krytycy zabieraja glównie glos jak pojawi się w TOP100 jakas nowa nieznana osoba , większość pewnie za nazwiska : Streep , Blanchett czy Winslet z rankingu na FW i prasy ale jakby na żywo zapytac się o 5 dobrych filmów z tymi aktorkami czy o ich wybitne role to pewnie bylby to nie lada problem.
Po za tym to jest forum ( wiesz na czym polega ? ) to jeśli oni mają prawo do jego zaśmiecania to ja mam prawo do tego komentowania :)

użytkownik usunięty
Rodder

No to była bardzo inteligenta wypowiedź. usmialam sie normalnie.

Zgrywasz kogos fajnego piszac o tym top100 i 1000 glosach, skoro ja juz o tym pisalam.
Jezeli twoim zdaniem ci wszyscy ludzie sa tak glupi, a po moim komentarzu nadal pisali swoje posty, to czy naprawde uwazasz ze jestes taki wspanialy, ze po twoim przestana to pisac.?

użytkownik usunięty

A i jeszcze swoje obelgi moglbys zachowac dla siebie, a nie mnie obrazać ;)

'Zgrywasz kogos fajnego piszac o tym top100 i 1000 glosach, skoro ja juz o tym pisalam. ' - pogratulować systemu wartości , skoro to dla Ciebie takie istotnie , dobrze , Ty pierwsza o tym napisalaś , podjęlaś się nawracania użytkowników Drogie Dziecię.

'No to była bardzo inteligenta wypowiedź. usmialam sie normalnie.'
Za to twoja ironia jest znacznie mniej udana niż sens mojej wypowiedzi :)

Po za tym nie obrazilem Cię , problem czytania ze zrozumieniem mozna szybko zwalczyć np czytając coś dwukrotnie lub bardzo powoli , nie zniechęcaj się , na pewno dasz radę :)

użytkownik usunięty
Rodder

"Za to twoja ironia jest znacznie mniej udana niż sens mojej wypowiedzi :)"

Twoja ironia za to mnie powala.
Widze ze nie jestes na poziomie ludzi z ktorymi mozna normalnie dyskutowac, nie wciskajac do tego twoich jakze przesmiesznych "zarcikow".

Nie zamierzam juz dalej sie wypowiadac poniewaz "dyskusja" z toba nie prowadzi kompletnie do niczego. Gratulacje. ;)

'Rodder i sikorka94: moze nie umiecie czytac ale ja juz dawno temu napisalam, ze to tylko dlatego ze przekroczyla 1000 glosow, wiec moze sie laskawie juz zamknijcie ;) '
Fakt , Ty idealnie rozpoczęlaś owocną dyskusje.. dodatkowo do zadania domowego dochodzi Ci chyba sprawdzenie znaczenia slowa 'hipokryta'
Również kończe rozmowe z Tobą bo nie dość że również nie prowadzi do niczego to na dodatek nie jest konstrukywna :) Gratulacje :)

użytkownik usunięty
Rodder

Brawo,ze konczysz rozmowe. Jestem przeszczesliwa ;)
Prosiłam cie o to 10 postów temu, ale jak widac do niektorych ludzi trzeba mówic po kilka razy. ;)

Kolejny głupi i bezcelowy temat ! Ludzie nauczcie się w końcu ktoś ma więcej niż 1000 głosów wskakuje na jakieś miejsce w rankingu. i koniec tematu zaraz spadnie ostro w dół i tyle a ludzie którzy zawsze zakładają te tematy są na filmwebie chyba bardzo krótko i zazwyczaj piszą tak samo " co to za aktorka i dla czego jest lepsza od Streep czy Blanchett dajmy jej 1 " nadal widzicie jakiś cel w podejmowaniu tych tematów

dominika1092

już spadła.

....................

bitter_sweet_2

A ja się zastanawiam...
O co tyle krzyku? Czy to rzeczywiście stanowi dla kogoś na tyle duży problem, żeby nie tylko zjechać Bogu ducha winną aktorkę, która nie jest znowu taka najgorsza, a jej jedyną winą jest to, że w jakimś rankingu przegoniła aktorki o większym dorobku, ale również żeby zjechać siebie nawzajem?