spokojnie. to tylko dlatego ze dopiero przeskoczyla limit 1000 głosów. jak bedzie miala troche wiecej to sie zmieni.
tak jest zawsze gdy ktos przekracza 1000 glosów, bo dopiero od tej liczby umieszczaja w rankingu ;)
no nerwica mnie lapie gdy jakie takie 'rodzynki' ni z gruchy i z pietruchy pojawiaja sie o zgrozo na 1 miejscu.
też się przeraziłam właśnie , gdyż wogóle kobiety nie kojarze a tu nagle mistrzynie przeskoczyła. heh
też jej nie obczajałam z nazwiska i twarzy, dopiero jak spojrzałam na jej filmy to widziałam dokładnie jeden jedyny film z nią. ;)
Mam nadzieję, że zaraz ostro spadnie w rankingu. Ładne to jest, ale nic poza tym. Nie zasługuje nawet na miejsce w pierwszej 20.
napewno niedługo spadnie ;)
jeszcze kilka dni temu na 2 miejscu była Jennifer Morrison, tez dlatego ze przekroczyla 1000 glosów, a teraz jest juz na 94.
w ogóle kto to jest????? jak ona mogła przebić Blanchett??? albo Winslet czy Hepburn ????? to jakis wielki shit!!! ona nawet nie dostała ani jednej nominacji do prestiżowych a co najważniejsze międzynarodowych nagród!!!!
'Te rankingi potrafią zestresować człowieka' -> pogratulować :]
Po za tym masakra to jest nie jak jakaś gwiazdka znajdzie się na I miejscu w TOP100 tylko jak się czyta Wasze debilne komenatrze : 'Jak ona mogla wyprzedzic Streep , Heburn , Blanchett'. Naprawde nie macie pojęcia na czym dziala TOP100 ?!
Ona niedlugo spadnie , wyleci z TOP100 z hukiem , takie wysokie miejsce bo przekroczyla limit 1000 glosów. Sam znam ją z jedenj roli więc nawet nie oceniam.
'ona nawet nie dostała ani jednej nominacji do prestiżowych a co najważniejsze międzynarodowych nagród!!!! ' -> to w ogole jeden z lepszych komentarzy jakie ostatnio czytalem :)
Rodder zgadzam się. Jak nie raz wejdę na jakiś profil to zaraz czytam : A ja się pytam kim on/ona jest?!
I zaraz dyskusja na wysokim poziomie o tym kim ten nieszczęśnik jest. Ale ja już się zamknę bo jak będę odpisywała to znajdzie się kolejna osoba, która zechce odpowiedzieć i ta rozmowa nie będzie miała końca...
Rodder i sikorka94: moze nie umiecie czytac ale ja juz dawno temu napisalam, ze to tylko dlatego ze przekroczyla 1000 glosow, wiec moze sie laskawie juz zamknijcie ;)
Miałam się już zamknąć ale po prostu nie mogę jak widzę taki komentarz... Czy ty gdzieś zauważyłeś/aś, że ja napisałam coś na temat rankingu, że to niesprawiedliwe czy coś? Jakbyś dokładniej czytał/a to byś wiedział/a, że pisałam na temat bezsensownych komentarzy typu :" Kim on/a jest, że zajmuje pierwsze miejsce? "
Więc następnym razem nie udzielaj się, jeśli nie zrozumiesz co czytasz.
Rogger napisal na temat rankingu a ty go poparłaś w tym co napisał.
Moge ci zacytowac "Rodder zgadzam się."
W poprzednim poscie zwrocilam sie takze do ciebie, poniewaz oboje zaczeliscie uzalac sie nad innymi uzytkownikami,ze pytaja sie kim ona jest, ale to niewazne, bo i tak jest na top100 tylko dlatego ze przekroczyla 1000 glosow. i o tym własnie juz pisalam.
Wiec tak na przyszlosc sama lepiej zastanawiaj sie nad rozumieniem tekstu, zanim cos napiszesz. ;)
To albo faktycznie nie rozumiesz co czytasz albo jesteś ślepa , po Twoim kometarzu ponownie wyrosly wiadomości typu " Kim ona jest'' , więc zwrócilem na to uwage. Pseudo-krytycy zabieraja glównie glos jak pojawi się w TOP100 jakas nowa nieznana osoba , większość pewnie za nazwiska : Streep , Blanchett czy Winslet z rankingu na FW i prasy ale jakby na żywo zapytac się o 5 dobrych filmów z tymi aktorkami czy o ich wybitne role to pewnie bylby to nie lada problem.
Po za tym to jest forum ( wiesz na czym polega ? ) to jeśli oni mają prawo do jego zaśmiecania to ja mam prawo do tego komentowania :)
No to była bardzo inteligenta wypowiedź. usmialam sie normalnie.
Zgrywasz kogos fajnego piszac o tym top100 i 1000 glosach, skoro ja juz o tym pisalam.
Jezeli twoim zdaniem ci wszyscy ludzie sa tak glupi, a po moim komentarzu nadal pisali swoje posty, to czy naprawde uwazasz ze jestes taki wspanialy, ze po twoim przestana to pisac.?
'Zgrywasz kogos fajnego piszac o tym top100 i 1000 glosach, skoro ja juz o tym pisalam. ' - pogratulować systemu wartości , skoro to dla Ciebie takie istotnie , dobrze , Ty pierwsza o tym napisalaś , podjęlaś się nawracania użytkowników Drogie Dziecię.
'No to była bardzo inteligenta wypowiedź. usmialam sie normalnie.'
Za to twoja ironia jest znacznie mniej udana niż sens mojej wypowiedzi :)
Po za tym nie obrazilem Cię , problem czytania ze zrozumieniem mozna szybko zwalczyć np czytając coś dwukrotnie lub bardzo powoli , nie zniechęcaj się , na pewno dasz radę :)
"Za to twoja ironia jest znacznie mniej udana niż sens mojej wypowiedzi :)"
Twoja ironia za to mnie powala.
Widze ze nie jestes na poziomie ludzi z ktorymi mozna normalnie dyskutowac, nie wciskajac do tego twoich jakze przesmiesznych "zarcikow".
Nie zamierzam juz dalej sie wypowiadac poniewaz "dyskusja" z toba nie prowadzi kompletnie do niczego. Gratulacje. ;)
'Rodder i sikorka94: moze nie umiecie czytac ale ja juz dawno temu napisalam, ze to tylko dlatego ze przekroczyla 1000 glosow, wiec moze sie laskawie juz zamknijcie ;) '
Fakt , Ty idealnie rozpoczęlaś owocną dyskusje.. dodatkowo do zadania domowego dochodzi Ci chyba sprawdzenie znaczenia slowa 'hipokryta'
Również kończe rozmowe z Tobą bo nie dość że również nie prowadzi do niczego to na dodatek nie jest konstrukywna :) Gratulacje :)
Brawo,ze konczysz rozmowe. Jestem przeszczesliwa ;)
Prosiłam cie o to 10 postów temu, ale jak widac do niektorych ludzi trzeba mówic po kilka razy. ;)
Kolejny głupi i bezcelowy temat ! Ludzie nauczcie się w końcu ktoś ma więcej niż 1000 głosów wskakuje na jakieś miejsce w rankingu. i koniec tematu zaraz spadnie ostro w dół i tyle a ludzie którzy zawsze zakładają te tematy są na filmwebie chyba bardzo krótko i zazwyczaj piszą tak samo " co to za aktorka i dla czego jest lepsza od Streep czy Blanchett dajmy jej 1 " nadal widzicie jakiś cel w podejmowaniu tych tematów
A ja się zastanawiam...
O co tyle krzyku? Czy to rzeczywiście stanowi dla kogoś na tyle duży problem, żeby nie tylko zjechać Bogu ducha winną aktorkę, która nie jest znowu taka najgorsza, a jej jedyną winą jest to, że w jakimś rankingu przegoniła aktorki o większym dorobku, ale również żeby zjechać siebie nawzajem?