To znaczy ze ten koles ma klase i nie uwaza tego malolata justina biebera za nowego najwiekszego artyste..... to jest dopiero podejscie!! tak trzymac! :)
a kiedy on sie z niego nasmiewał i jak? powiedzcie bo jestem bardzo zaciekawiona :D:D:D bieber - artysta hahahaha
hmmmm Może i naśmiewa się z Bimbera ale to nie znaczy że go nie lubi własciwie to jest na odwrót i tu was zaskocze Russell bardzo lubi Biebera!
baby, baby, baby.. ooooooooooooooo co kaman! ;P
a tak poważnie to aż mnie przerażają cyfry pod jego wypocinami na youtube... dowodzi to iż...martwica mózgu ma się świetnie!!!! :)
baby, baby, baby ooooooooooooo.... O_o
Też w sumie koleś mi się nie podoba za komerche którą robi koło siebie (jak 70% polskich artystów ale ich przecież "kochamy") ale akurat piosenkę z Kingstonem ma niezłą
Możecie cieszyć pyski ile chcecie, prawda jest natomiast taka, że ten Bieber ma tyle kasy że może w niej pływać, i tylu fanów ilu każdej naszej gwiazdce się w życiu nie śniło.
Nie ważne ma talent czy nie, ważne natomiast że ludzie chcą go słuchać i kupują jego płyty, a my niestety mamy jakże utalentowaną Dodę, Mandarynę, że o Joli Rutowicz nie wspomnę ;)
A ten Russell Brand to nadaje się do kopania rowów w zimie, ani jego gra nie zachwyca, ani tym bardziej wygląd stylizowany na jakiegoś hipisa z lat 60 tych.
Aż dziw mnie bierze co Katy Perry w nim widziała?!
Może w życiu prywatnym jest bardziej lekko strawny, bo jak oglądałem wczoraj z nim film "Arthur" to niestety ale myślałem, że szlak mnie trafi na tą jego beznadziejną grę aktorską!
Co ma kasa do tego kim się jest? Kasę mają wszyscy bez wyjątku co zaistnieli w Świecie Showbusiness'u.
Fanów ma Bieber? Hmm a to ciekawe bo ja zauważyłem ..i chyba nie tylko ja że jego fani to 99.9% młodych dziewczynek, wczesnych nastolatek lub po prostu dzieci płci żeńskiej Co kiedy fani za rok, dwa trzy podrosną i nie będą pamiętać już tego co im się podobało, dla dziecka rok czy dwa lata to szmat czasu z jego perspektywy... Na pewno nie jest od żadnym artystą tylko wypromowanym dzieciakiem na którym zarabia sztab osób..jakich wielu już było i pewnie będzie.....