Russell Crowe

Russell Ira Crowe

8,5
85 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Russell Crowe

TRZECH NAJLEPSZYCH

użytkownik usunięty

W ŚWIECIE FILMU JEST TRZECH WIBITNYCH AKTORÓW: RUSTY (RZECZ JASNA),JOHNNY DEPP I SEAN PENN. MARZY MI SIĘ ZOBACZYĆ Z NIMI "BRACI KARAMAZOW"... ZNA KTOŚ PRODUCENTA, KTÓRY WYŁOŻY KASĘ I ZACIĄGNIE TYCH TRZECH GIGANTÓW NA JEDEN PLAN?! POPYTAJCIE, PROSZĘ. POZDRAWIAM.

użytkownik usunięty

Przykro mi nie znam żadnego takiego reżysera czy producenta, jednak....
To zabawne, wiesz, ale Al Pacino poproszony o wytypowanie trzech najlepszym aktorów tego pokolenia wskazał właśnie ich...
Crowe, Depp, Penn

Zgadzam sie z nim w zupełności

użytkownik usunięty

Al Pacino wytypował tę trójkę w wywiadzie dla "Playboy`a", wiem o tym i cieszę się, że zgadzasz się z jego zdaniem. Pozdrawiam:)

Hopkins też Crowa docenił :) Cos w tym jest. Ale gdybym ja miał podać swoją trójkę, to po przemyśleniu chyba, żaden z tych trzech wybrańców Pacino by sie nie znalazł na niej.

użytkownik usunięty
Szajba

Ktoś zwrócił mi uwagę, że Penn, Crowe i Depp są już za starzy do ról synów. Obawiam się, że miał rację. Dzięki za komentarz szajba:)

No ja jezeli chodzi o to młodsze pokolenie od mistrzów takich jak Robert De Niro, Alfred Pacino czy Jack Nicholson wybrałem bym : Russela Crowe'a, Kevina Spacey i Seana Penna.

Klinar

A dla mnie: Mel Gibson ,Tom Hanks ,Brad Pitt. Penn jest w mojej piątce. Crowea nie lubie bo zagrał takiego debila w Pięknym Umyśle a Depp jest troche przereklamowany

Klinar

A dla mnie: Mel Gibson ,Tom Hanks ,Brad Pitt. Penn jest w mojej piątce. Crowea nie lubie bo zagrał takiego debila w Pięknym Umyśle a Depp jest troche przereklamowany

goandrewgo_

Debila? To był 'Piękny Umysł', a nie brzydki ;D. No ale cóż, taka rola. A on ją zagrał olśniewająco.
Moim zdaniem Crowe, Depp i Hanks. Każdy film z ich udziałem
ogląda się bardzo miło.
A przereklamowany jak dla mnie jest Pitt. Uważam, że niektóre role zagrał dobrze, ale i tak nie ma w sobie nic szczególnego. I przepraszam, ale
on mnie w ogóle nie podnieca ;p

yabol

hmmm z mlodego pokolenia aktorow to:
1.Russell Crowe(moj ulubiony aktor)
2.Kevin Spacey
3.Sean Penn

no a starsze pokolenie:
1.Al Pacino
2.Robert De Niro
3.Jack Nicholson

Maximus_D_M_

zamiast Penna dalbym Washingtona-najlepszy czarmoskory aktor(bez watpienia)

Maximus_D_M_

Russel jest murowanym kandydatem do Oscara? w tym roku. Jak nie "American Gangster" to "3:10 do Yumy". Należey się facet jest świetny.

Klinar

gary oldman...