Russell Crowe

Russell Ira Crowe

8,5
91 660 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Russell Crowe

użytkownik usunięty

W ŚWIECIE FILMU JEST TRZECH WIBITNYCH AKTORÓW: RUSTY (RZECZ JASNA),JOHNNY DEPP I SEAN PENN. MARZY MI SIĘ ZOBACZYĆ Z NIMI "BRACI KARAMAZOW"... ZNA KTOŚ PRODUCENTA, KTÓRY WYŁOŻY KASĘ I ZACIĄGNIE TYCH TRZECH GIGANTÓW NA JEDEN PLAN?! POPYTAJCIE, PROSZĘ. POZDRAWIAM.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

Przykro mi nie znam żadnego takiego reżysera czy producenta, jednak....
To zabawne, wiesz, ale Al Pacino poproszony o wytypowanie trzech najlepszym aktorów tego pokolenia wskazał właśnie ich...
Crowe, Depp, Penn

Zgadzam sie z nim w zupełności

użytkownik usunięty

Al Pacino wytypował tę trójkę w wywiadzie dla "Playboy`a", wiem o tym i cieszę się, że zgadzasz się z jego zdaniem. Pozdrawiam:)

Hopkins też Crowa docenił :) Cos w tym jest. Ale gdybym ja miał podać swoją trójkę, to po przemyśleniu chyba, żaden z tych trzech wybrańców Pacino by sie nie znalazł na niej.

użytkownik usunięty
Szajba

Ktoś zwrócił mi uwagę, że Penn, Crowe i Depp są już za starzy do ról synów. Obawiam się, że miał rację. Dzięki za komentarz szajba:)

No ja jezeli chodzi o to młodsze pokolenie od mistrzów takich jak Robert De Niro, Alfred Pacino czy Jack Nicholson wybrałem bym : Russela Crowe'a, Kevina Spacey i Seana Penna.

Klinar

A dla mnie: Mel Gibson ,Tom Hanks ,Brad Pitt. Penn jest w mojej piątce. Crowea nie lubie bo zagrał takiego debila w Pięknym Umyśle a Depp jest troche przereklamowany

Klinar

A dla mnie: Mel Gibson ,Tom Hanks ,Brad Pitt. Penn jest w mojej piątce. Crowea nie lubie bo zagrał takiego debila w Pięknym Umyśle a Depp jest troche przereklamowany

goandrewgo_

Debila? To był 'Piękny Umysł', a nie brzydki ;D. No ale cóż, taka rola. A on ją zagrał olśniewająco.
Moim zdaniem Crowe, Depp i Hanks. Każdy film z ich udziałem
ogląda się bardzo miło.
A przereklamowany jak dla mnie jest Pitt. Uważam, że niektóre role zagrał dobrze, ale i tak nie ma w sobie nic szczególnego. I przepraszam, ale
on mnie w ogóle nie podnieca ;p

yabol

hmmm z mlodego pokolenia aktorow to:
1.Russell Crowe(moj ulubiony aktor)
2.Kevin Spacey
3.Sean Penn

no a starsze pokolenie:
1.Al Pacino
2.Robert De Niro
3.Jack Nicholson

Maximus_D_M_

zamiast Penna dalbym Washingtona-najlepszy czarmoskory aktor(bez watpienia)

Maximus_D_M_

Russel jest murowanym kandydatem do Oscara? w tym roku. Jak nie "American Gangster" to "3:10 do Yumy". Należey się facet jest świetny.

Klinar

gary oldman...