Oglądam właśnie Pamiętnik. W sumie kojarzę go jeszcze z Herkulesa i to nie jest miłe skojarzenie :P Ale w Pamiętniku... Oj wiele z nas chciało by spotkać takiego Noaha ;) Żeby tylko tak patrzył...
Też własnie ogladam Pamietnik...Rayan wtdaje sie fajnym kolesiem i nawet jest przystojny ^^ A fil jak narazie spox! Pzdr
Tez ogladam pamietnik... boze on tu jest boski.. wyglada cudnie i te oczy... matko wyglada jak prawdziwy zakochany...ahh te oczeta...:):)
Sorka za bledy...:p Ja nie ogladalam Herkulesa ale pamietam aktora z zy boisz sie ciemnosci? (ogladam z nim odcinek) xD
Też właśnie oglądałam Pamiętnik... Piękny film. Rzeczywiście chyba każdy chciałby spodkać swojego Noah...
No i koniec... Powiedzieć o Pamiętniku, że jest piękny, to za mało. Ryan zagrał doskonale (no ale w koncu byli parą naprawdę, więc nie dziwię sie zachwytowi w jego oczach gdy na nią patrzył) :) I w ten sposób mam nowy ukochany film.
Dokładnie tak jak piszesz..... :) Pewnie będzie to kolejny z filmów które kupię na dvd i będę oglądać bez końca i nigdy mi się to nie znudzi..
No wiem że byli parą... ale już nie są... on był tu boski.. poprostu boski... te oczy jego byly cudowne...
a gdzies czytalam ze jak krecili film to sie bardzo nie lubili:) tylko potem cos ich do siebie przyciagnelo. no ale kto ich tam wie...
Niestety, te jego oczy mają inny kolor ;) podobno nosił brązowe soczewki, bo aktor który grał starego Noah'a ma brazowe oczy a Ryan niebieskie ;) Ale i tak wyglada w tym filmie cudnie :D
Tak, wg mnie to piękna historia. Po obejrzeniu tego filmu byłam dokładnie cała zalana łzami... mezalians, dwa swiaty, a jednak miłość zwyciężyła... ja też pragnę takiej miłości;(