Hmm zacznijmy od tego, że strasznie mnie denerwuje jego postać, jego wyraz twarzy i mimika. Nie chce tutaj denerwować fanów Ryana, ale filmy typu Fanatyk i Stay mnie irytowały przez tego typa. Nie podoba mi się, że on zagra Kurta Cobaina.. Wcale przez to nie mówię, że jest słaby, bo aktor z niego bardzo dobry, ale jak już wcześniej mówiłem on mnie po prostu denerwuje. To nie jest żadna prowokacja czy coś w tym stylu, bo widzę, że ten aktor ma same pochlebne opinie na tym forum. Wystawiłem mu wysoką ocenę 8/10 oceniając jego aktorstwo. Sądzę, że każdy ma takiego aktora, który go po prostu denerwuje. To chyba było by na tyle.
kazdy ma prawo do wlasnego zdania. wg mnie filmy fanatyk i zostan tylko zyskaly na tym, ze zagral w nich ryan;)
ja za to nie cierpie scarlett johansson, chocby nie wiem jak mnie do niej przekonywali - nie trawie jej...
Aktor ktorego wrecz nienawidze to: Jan Claude van Damme (sorry nie wiem jak sie pisze) Ryan jest świetny... zwłaszcza w pamiętniku... pięknie gra.. i mimike ma switna! o co Tobie chhodzi koles?
ja mysle ze kolega nie chcial nas (fanów Ryana) obrazic a jedynie posdzielic sie swymi odcuciami;) wydaje mi sie, ze wiekszosc z nas ma takiego aktora na ktorego nie moze patrzec.
"kazdy ma prawo do wlasnego zdania. wg mnie filmy fanatyk i zostan tylko zyskaly na tym, ze zagral w nich ryan;)
ja za to nie cierpie scarlett johansson, chocby nie wiem jak mnie do niej przekonywali - nie trawie jej..."
J.w.
Magnum, masz rację, on ma coś takiego irytującego w sobie. Zawsze ma taki zawadiacki uśmieszek na twarzy, pewnie w każdym filmie (widziałam tylko 3). Szczególnie w filmie "Pamiętnik" nie zawsze to do roli pasowało, momentami wygladało to sztucznie, lepiej gdyby miał czasem poważniejszą minę.
Po raz pierwszy zobaczyłam tego aktora w filmie Fanatyk i muszę przyznać że zrobił na mnie duże wrażenie, miał coś przykuwajacego uwagę. Trochę mało elastycznie gra w filmach, w tych które widziałam miał podobny wyraz twarzy i powinien nad tym popracować jeszcze. Ogólnie go lubię, może kiedyś wreszcie dostanie tego Oscara (bo nominację już chyba miał).
Taaaa mam kolegę, który ma podobne zdanie co Ty. I nie potrafi znieść oglądania żadnego filmu z nim. A widział ich... no nie wiem... może jeden? Wynika z tego więc, że każdemu może nie spodobać się coś co inni niesamowicie zachwalają :) Ja tam Ryana bardzo lubię - za jego grę to jedno, ale wydaje mi się, że ma fajną i ciekawą osobowość.
No ale jak widać niektórych on irytuje - i dobrze, bo co by to było jakby wszyscy lubili te same filmy i doceniali tych samych aktorów ;)
hmmm, jasne, mnie np. denerwuje Georg Clooney i Penelope Cruz... Nie mówiąc już o polskich aktorach :P A Rayan jak dla mnie jest świetny i uwielbiam na niego patrzeć, po prostu jest dla mnie w czołówce!! Świetnie wykonuje swoja pracę, choć oczywiście nie wszystkim musi się podobać...
Mnie też denerwuje Penelope Cruz, chociaż uważam, że jest dobrą aktorką. Do Goslinga nic nie mam, wręcz przeciwnie, uwielbiam jego grę. Denerwuje mnie strasznie Mel Gibson, do tego stopnia, że nie mogę oglądać filmów z nim.
no ma specyficzny ryj, co zrobic... zawsze wyglada jakby byl smutny albo przecpany, mimo to dobry aktor
Wiem w czym tkwi szkopuł, on w każdym filmie pociera rękami o twarz w wyrazie takiej bezsilności albo jakiejś inne emocji, w taki charakterystyczny dla niego sposób- to moze kogoś irytowac;)ostatnio własnie to mi ktos uświadomił, jednak Ryan i tak zostaje moim numerem jeden!
A mi się bardzo podoba:) Jest dobrym aktorem i świetnie wciela się w role myślę że na Oscara przyjdzie pora, musiałbybyć to nie tylko dobra rola ale i film
Każdy aktor ma jakieś cechy rozpoznawcze :) może i robi te same miny, ale jakie ma robić? :) każdego ktoś wkurza i denerwuje, ale akurat Ryan nie jest u mnie jednym z tych aktorów :)
ja z kolei niecierpie Sylvesrta Stallone. Przede wszystkim ta twarz... i zresztą nie jest dobrym aktorem. Ale co do Goslinga to mój ulubiony aktor! Zastanawiam się jakim prawem nie dostał nominacji do Oscara za Fanatyka... za Szkolny chwyt nal;eżała mu się jak najbardziej. Jest niesamowity i charyzmatyczny. Jego gra aktorska dosłownie wbija mnie w fotel i każe mi oglądać film z ogromną uwagą i zainteresowaniem. Co do jego mimiki i twarzy...był jedyną osobą, która nadawała się do zagrania tej roli w Fanatyku!! Był niesamowity. Wg mnie ( i nietylko) to najzdolniejszy młody aktor. Pozdrawiam :-)