Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 142 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Mam pytanie do fanek/fanów tego aktora. Dlaczego jest na liście top aktorów wyżej od: Garego Oldmana, Seana Connerego, Marlona Brando czy MIchaela Caina?

Kuki_fw

a ja mam pytanie do ciebie: dlaczego powaznie traktujesz ten ranking?

użytkownik usunięty
Kuki_fw

nie wiem. mam w dupie ten ranking. wiadomo, że nie jest od nich lepszy, więc skąd takie głupie pytania?

dokladnie:)

Kuki_fw

nadal są ludzie nie rozumiejący, że to ranking POPULARNOŚCI a nie umiejętności :/

pixi222

Nie wydaje mi się żeby moje pytanie było głupie. Ranking aktorów to ranking aktorów. Oceniamy ich fach. A jeżeli przyjąć Twój sposób rozumowania to w top 10 powinny być osoby popularne jak np Rihana która tez jest ghm aktorką

Kuki_fw

idea rankingu może i była oceną aktorstwa, ale widać od dawna, że ludzie dają więcej gwiazdek głównie za to, że kogoś lubią, albo za 1 rolę :/ i mamy przez to taki miszmasz...
A skąd tą Rihannę wytrzasnąłeś ? :P to jest portal filmowy, więc głownie ludzie wysoko oceniają popularnych i znanych aktorów, a piosenkarzy mniej...

pixi222

No i to jest głupie. Prosty przykład: wiele niepochlebnych opinii słyszałem o Robercie De Niro, o tym że jest bucem ale mimo to nie mogę wystawić mu mniej niż 8/9 bo jest genialnym aktorem.
Tak samo jak można tu ocenić mroczków można ocenić również ww piosenkarkę, która grała niedawno w filmie o inwazji. Jeżeli ranking tworzono z myślą o ocenia aktorskich umiejętności to tak powinno pozostać.

Kuki_fw

Właśnie ludzie przez takie info dają mniej lubi więcej gwiazdek zapominając, że powinni oceniać sama grę.
A apele to tu działają, jak grochem o ścianę niestety...