Mam pytanie do fanek/fanów tego aktora. Dlaczego jest na liście top aktorów wyżej od: Garego Oldmana, Seana Connerego, Marlona Brando czy MIchaela Caina?
nie wiem. mam w dupie ten ranking. wiadomo, że nie jest od nich lepszy, więc skąd takie głupie pytania?
Nie wydaje mi się żeby moje pytanie było głupie. Ranking aktorów to ranking aktorów. Oceniamy ich fach. A jeżeli przyjąć Twój sposób rozumowania to w top 10 powinny być osoby popularne jak np Rihana która tez jest ghm aktorką
idea rankingu może i była oceną aktorstwa, ale widać od dawna, że ludzie dają więcej gwiazdek głównie za to, że kogoś lubią, albo za 1 rolę :/ i mamy przez to taki miszmasz...
A skąd tą Rihannę wytrzasnąłeś ? :P to jest portal filmowy, więc głownie ludzie wysoko oceniają popularnych i znanych aktorów, a piosenkarzy mniej...
No i to jest głupie. Prosty przykład: wiele niepochlebnych opinii słyszałem o Robercie De Niro, o tym że jest bucem ale mimo to nie mogę wystawić mu mniej niż 8/9 bo jest genialnym aktorem.
Tak samo jak można tu ocenić mroczków można ocenić również ww piosenkarkę, która grała niedawno w filmie o inwazji. Jeżeli ranking tworzono z myślą o ocenia aktorskich umiejętności to tak powinno pozostać.