Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 152 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

No jak sie pytam?? Po pierwsze: wcale nie ma ladnej twarzy, ma oryginalna urode i nie jest typowym przystojniakiem. Po drugie: Jego gra aktorska jest niesamowita w kazdej roli byl bardzo przekonujacy doskonale (wedlug mnie)zagral powierzone mu role. Polecam wszystkie filmy z Nim a szczegolnie: Odmienne stany moralnosci, Szkolny chwyt, Zostan i oczywiscie Fanatyk, a Pamietnik tez jest bardzo dobry choc scenariusz nie jest tak ambitny jak reszty filmow z Jego udzialem. Ale czytalam ksiazke przed obejrzeniem filmu i nie zawiodl mnie w swojej roli (za to zmiana scenariusza bardzo).

kaktus3000

on nie ma ladnej twarzy -.- jest swietnym aktorem to wszystko

guga_buzka

Popieram. Na ulicy nawet bym na kogoś takiego uwagi nie zwróciła ;P Najpierw obejrzałam Odmienne stany moralności, już tam byłam zachwycona. Jak obejrzałam Stay, wiedziałam że jest świetny. Jak przeszłam przez wszystkie pozostałe filmy, wiedziałam, że Go uwielbiam :P

Przede wszystkim duży plus za to, że potrafi się znaleźć w kazdej roli, od fenomenalnego Half Nelson aż po Śmiertelną wyliczankę, gdzie budziłam się za kazdym razem jak był na ekranie ;]