Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Moglibyscie mi polecic jakieś fajne filmy z nim ? Widziałam już Śmiertelną wyliczankę, Pamiętnik i jeszcze jeden, ale nie pamietam jak sie nazywa ( pamiętam, że grał Żyda) Są jeszcze jakieś ciekawe filmy?

dziewiona

ten gilm w którym grał Żyda to "Fanatyk" tez fajny film =) i w sumie chyba tylko te filmy ogladałam z nim ;)

dziewiona

musze przyznac ze wiekszosc filmow w ktorych gral mi sie podoba:) polecam odmienne stany moralnosci, ZOSTAN i szkolny chwyt

dziewiona

Zdecydowanie Pamiętnik.Nie widziałam innych, prócz Szkoła na fali,ale wiem, że w tej roli jest rewelacyjny. Pozdrawiam;]

użytkownik usunięty
dziewiona

Ciekawa rola w "Słabym punkcie" u boku Anthony'ego Hopkinsa, "Szkolny chwyt", "Śmiertelna wyliczanka", świetny "Fanatyk" i "Pamiętnik" - można płakać cały wieczór (jak to melodramat). Ciekawe jaki będzie (prawdopodobnie) jako Cobain?

dziewiona

oczywiscie kazdy z nim film jest po prostu swietny... wiec najlepiej ogladnij je wszystkie :).... ale zdecydowanie musisz obejrzec "odmienne stany moralnosci" i "zostan"... sa to dwa (oczywiscie oprocz "fanatyka" ) najlepsze z nim filmy... polecam rowniez "szkolny chwyt" i "slaby punkt"

dziewiona

'Pamiętnik' i 'Słaby punkt'. Dwa najlepsze chyba.

dziewiona

Jednym słowem obejrzyj wszystkie ;p nie powinnaś się zawieść :)

dziewiona

CZLOWIEKU WCHODZISZ NA FILMWEB'A I PYTASZ SIE INNYCH JAKIE FILMY MOGLIBY TOBIE POLECIC ... ??? WIESZ CZYM JEST FILMOGRAFIA DANEGO AKTORA NA FILMWEB'IE I CZYM JEST OBEJRZENIE ZWIASTONOW ... JEZU

dziewiona

a ktos z was wie jak zdobyc Slaughter Rule?

dziewiona

Ja polecam Zostań,Odmienne stany moralności,Szkolny chwyt,Słaby punkt i oczywiscie Pamiętnik. W sumie wszystkie filmy które z nim ogladałam są swietne,aaa i jeszcze Lars and the real girl,koniecznie obejrzyj:) Ryan Gosling gorą:D:D

dziewiona

Half Nalson lodzio-miodzio!!! (jak by powiedzaiały pingwiny z "Madagaskaru")