A pamiętam tego Pana jako szalonego Seana z liceum na morzu, był moim ulubionym bohaterem xD (serial oglądałem w wieku 9 lat). Występował także w tym Młodym Herkulesie ;]
Wydawałoby się, że słuch o takiej aktorzynie dla nastolatek zaginie... A tu prosze! Ryan Gosling wyrósł nam na najlepiej zapowiadającego się aktora młodego pokolenia. Unikalny aktor, świetne możliwości i umiejętność doboru ciekawych ról.
TEN CZŁOWIEK ZA 20 LAT BĘDZIE LEGENDĄ KINA!
ha i ja go pamietam z 'liceum na morzu'-lecial chyba na fox channel kiedy mialam 16 lat.gosling byl tam taki chudy i mial smieszna fryzure.
ciesze sie ze wyrosl z niego taki siwetny aktor z tak wyrazistymi rolami w dorobku.trzymam kciuki za niego i czekam na kolejne:)
hehe ja pamiętam go bardzo dobrze z Herkulesa- uwielbiałam go -widziałm wszystkie odcinki niektóre nawet po kilka razy- miał w sobie to "coś" że chciało sie na niego patrzeć -(oczywiści dalej to ma) ale w serialu takim jak Herkules maiło to wyjątkowe znaczenie-bo wiadomo taka bajeczka jak Xena;D - fajnie żartował i grał.. ale troche za bardzo go przyciemnili;) prada? hehe oj obejrzała bym sobie ..