Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 152 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Chłopak świetnie się zapowiada! Widziałam go póki co w "Fanatyku" i w"Śmiertelnej wyliczance". Gra niesamowicie, potrafi przekonać widza do kreowanej postaci. JAk patrzę na jego gesty, wyraz twarzy, szyderczy uśmiech... no bomba! Doskonała gra!. Mówcie co chcecie, ale moim zdaniem chłopak kiedyś na pewno załapie się na Oscara!

użytkownik usunięty
dull

Ryan Ryan Ryan !
niesamowity..moim zdanie zdeecydowanie za malo powiedziane..on jest..niesamowicie C-U-D-O-W-N-Y!!! i cholernie utalentowany..nie tylo aktorsko..o jego atutach zewnetrznych moglabym pisac cale strony..ale kazdy widzi wiec nie warto:) jest najpiekniejszym laskiem jakiego widzialam..te usta..zabki..nosek..klata..chudziutka figurka..aaach..ale glos to juz w ogole potega..zapowiada sie nie tylko nam wspanialy aktor ale takze piosenkarz..jego kawalek "put me in the car" jest calkiem calkiem..nawet bardzo..
a w "murder by murders"juz naprawde wyglada tak ze chcialoby sie go zjesc! szczegolnie w momencie jak siedzi sam w samochodzie i gada do Lisy..
RYAN GOSLING jest najlepszy..i co tu duzo mowic..
and his numer is six hundret and sixty six :)
pozdroofka dla wszystkich lasek tak samo zafscynowanych jak ja!

użytkownik usunięty

pomylka
o shit..
pomylilo mi sie..w slowie number oczywiscie zjadlam "b"
to tak w woli wyjasnienia..
and his number is six hundret and sixty six

użytkownik usunięty

Olka:Macie świętą racje! Ja bym go normalnie pożarła!!! A co do kawałka
z tym autem i Lisą!OH... Nie mam już słów! Bądźmy w klubie ,,Fanów Ryana Goslinga!" Piszcie!