Myślę, ze to świetny aktor. Sposób jego gry wyróżnia się na tle Holywoodzkich gwiazdeczek. Nie mogę się doczekać jakiś nowych filmów z jego udziałem:D
Ja Ryana obserwuję juz od paru ładnych lat i uważam,że ma talent.Faktycznie jest trochę niedoceniany,ale miejmy nadzieję,że to tylko chwilowe;)
niestety w Hollywood bywa i tak, że jednostki niezwykle utalentowane przez całe życie nie odnajdą się w świecie fabryki słów i to bynajmniej nie ze swej winy. tak już bywa w świecie filmu... weźmy takiego Johnnego Deppa! Gdy się dowiedziałam, że nie otrzymał Oscara za Jacka Sparrowa, to myślałam, że włosy sobie wyrwę wraz z cebulkami.
Takie niedocenianie to po prostu czyta niesprawiedliwość, a my, jako wierni fani, możemy bez przeszkód nadal fascynować się tymi, którzy w naszych oczach są docenieni aż zanadto :).
Zgadzam się. Ryan się naprawdę wyróżnia i naprawdę świetnie gra. Poza tym jest niezwykle sympatyczny (no przynajmniej taki się wydaje bo kto go tam wie ;p ). Poza tym potrafi sobie dobierać różnorodne role, nie jest jakiś monotematyczny (nie gra w samych komediach romantycznych czy w samych horrorach) i naprawdę wciela się w graną przez siebie postać. A wszystkei filmy jakie do tej pory z jego udziałem widziałam były naprawdę świetne - Śmiertelna wyliczanka, Pamiętnik, Zostań, Fanatyk - nie ma tu żadnej chały :] Ciekawe czy doczekamy się premiery polskiej jego nowego filmu "Half Nelson"...
Zgadzam się z wami wszystkimi.
Ryan jest cudowny itp.tid.
Ale ja z jego udziałem widziałam tylko 2 filmy
- Śmiertelna wyliczanka
- Fanatyk
No i pare odcinków herkulesa :]
Acha mam pytanie, czy on nie grał czasem we filmie "Wzgórze nadziei" ?
Bo kiedyś o tym czytałam(nie pamietam teraz gdzie).
chciałabym naprawde, ale nie mam tego filmika.
A jak leci w tv to na HBO.
A ja HBO nie mam:/
Ma ktoś może namiary na link co można ten film ściągnać?
polecam Half Nelson...rewelacja, z resztą jak większość jego filmów. A co do tego,że Pamiętnik tylko na HBO.. zawsze można iść do wypożyczalni;] wraz z Tytanikiem chyba najpiękniejszy film romantyczny,świetny Ryan i Rachel:D:D:D
witam:)właśnie dzisiaj ściągałam "Pamiętnik" BitLordem.Więc może i Ty tak spróbuj,dwie godzinki i mam:)
Naprawde dobry film!!!
A mi się podoba to co nazywacie niedocenieniem. On poprostu nie rzuca się na role nieciekawe, a przynoszące sławe. Wydaje mi się, że wybiera tylko te naprawdę stanowiące wyzwanie i które coś w nosza, bo inaczej mógłby zagrać w jenym serialu typu "skazany na śmierć" i ustawić się do końca życia. Jest poprostu świetny!