Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 142 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Myślę, ze to świetny aktor. Sposób jego gry wyróżnia się na tle Holywoodzkich gwiazdeczek. Nie mogę się doczekać jakiś nowych filmów z jego udziałem:D

i_ness

Ja Ryana obserwuję juz od paru ładnych lat i uważam,że ma talent.Faktycznie jest trochę niedoceniany,ale miejmy nadzieję,że to tylko chwilowe;)

Alexz_5

niestety w Hollywood bywa i tak, że jednostki niezwykle utalentowane przez całe życie nie odnajdą się w świecie fabryki słów i to bynajmniej nie ze swej winy. tak już bywa w świecie filmu... weźmy takiego Johnnego Deppa! Gdy się dowiedziałam, że nie otrzymał Oscara za Jacka Sparrowa, to myślałam, że włosy sobie wyrwę wraz z cebulkami.
Takie niedocenianie to po prostu czyta niesprawiedliwość, a my, jako wierni fani, możemy bez przeszkód nadal fascynować się tymi, którzy w naszych oczach są docenieni aż zanadto :).

panna_niesmiala

fabryki snów*
wybaczcie literówkę... nowa klawiatura to ciężka sprawa ;]

i_ness

Zgadzam się. Ryan się naprawdę wyróżnia i naprawdę świetnie gra. Poza tym jest niezwykle sympatyczny (no przynajmniej taki się wydaje bo kto go tam wie ;p ). Poza tym potrafi sobie dobierać różnorodne role, nie jest jakiś monotematyczny (nie gra w samych komediach romantycznych czy w samych horrorach) i naprawdę wciela się w graną przez siebie postać. A wszystkei filmy jakie do tej pory z jego udziałem widziałam były naprawdę świetne - Śmiertelna wyliczanka, Pamiętnik, Zostań, Fanatyk - nie ma tu żadnej chały :] Ciekawe czy doczekamy się premiery polskiej jego nowego filmu "Half Nelson"...

Fluorescent

Zgadzam się z wami wszystkimi.
Ryan jest cudowny itp.tid.
Ale ja z jego udziałem widziałam tylko 2 filmy
- Śmiertelna wyliczanka
- Fanatyk

No i pare odcinków herkulesa :]

Acha mam pytanie, czy on nie grał czasem we filmie "Wzgórze nadziei" ?
Bo kiedyś o tym czytałam(nie pamietam teraz gdzie).

why_nOt

Ryan na pewno nie grał w "Wzgórzu nadziei" bo oglądałam ten film i nigdzie go tam nie widziałam :P

Fluorescent

Kaze! Ty obejrzyj Pamiętnik to zwariujesz! :D to obowiązkowy film :D

Charlies_own_

chciałabym naprawde, ale nie mam tego filmika.
A jak leci w tv to na HBO.
A ja HBO nie mam:/
Ma ktoś może namiary na link co można ten film ściągnać?

why_nOt

polecam Half Nelson...rewelacja, z resztą jak większość jego filmów. A co do tego,że Pamiętnik tylko na HBO.. zawsze można iść do wypożyczalni;] wraz z Tytanikiem chyba najpiękniejszy film romantyczny,świetny Ryan i Rachel:D:D:D

why_nOt

witam:)właśnie dzisiaj ściągałam "Pamiętnik" BitLordem.Więc może i Ty tak spróbuj,dwie godzinki i mam:)

Naprawde dobry film!!!

i_ness

A mi się podoba to co nazywacie niedocenieniem. On poprostu nie rzuca się na role nieciekawe, a przynoszące sławe. Wydaje mi się, że wybiera tylko te naprawdę stanowiące wyzwanie i które coś w nosza, bo inaczej mógłby zagrać w jenym serialu typu "skazany na śmierć" i ustawić się do końca życia. Jest poprostu świetny!

i_ness

Zgadzam się. Uważam, że świetnie zagrał w filmie "Odmienne stany moralności", czy w "Stay".
Serdecznie pozdr :)