Po obejrzeniu "Fanatyka" byłam pod wielkim wrażeniem jego kreacji aktorskiej i niesamowitego talentu. W głównej mierze to dzięki jego grze film jest taki niesamowity. A Ryan miał tylko 21 lat jak zagrał ta rolę. Ktos może powiedzieć, że są młodsi, którzy grają świetnie , ale ja i tak twierdzę, że jak na ten wiek wykazał się grając w Fanatyku niesamowita dojrzałością.
Potem widziałam go w śmiertelnej wyliczance. Znów ciekawa i niełatwa rola i wspaniale grający Ryan.
Dziś obejrzałam "Słaby punkt" i dalej jestem pod wrażeniem jego talentu.
Czas na obejrzenie innych filmów z jego udziałem.
Obejrzyj przedewszystkim "Zostań" - w tym filmie aktorstwo Ryana było niesamowite. Polecam również "Half Nelson". Według mnie Ryan Gosling jest najbardziej obiecującym aktorem młodego pokolenia.
POZDRAWIAM !!!
Dzięki za wskazówkę. A "Half Nelson" już widziałam i jak zwykle Gosling był niesamowity. A widziałeś "Fracture", gdzie grał z Hopkinsem?
Polecam.
"Farcture" świetny film i świetny dobór aktorów. Gosling niczym nie ustępował starem, doświadczonego aktorowi, jakim jest Hopkins. Obaj byli wspaniali.
100% poparcia dla tych słów! Nie widziałam "Stay", ale to dlatego, że nigdzie nie mogę wypożyczyć tego filmu, nad czym bardzo ubolewam.
POTWIERDZAM!!! Chyba najlepszy młody aktor dużego ekranu. Wspaniała gra aktorska. Gdy obejrzałem "Słaby punkt", od razu mi się spodobał. Od tej pory z miłą chęcią śledzę jego postępy, np. oglądając starsze filmy z jego udziałem. Ostatnio widziałem np. "Tytanów", Ryan zagrał rolę drugoplanową, ale też świetnie mu to poszło :D
jest po prostu rewelacyjny. widziałam go w fanatyku, half nelsonie, słabym punkcie, pamiętniku,odmiennych stanach moralnosci, zostań. stwierdzam że jest wysmienitym aktorem, nawet z takiego błahego pamiętnika potrafił wyczarować magiczną opowieść. pięknie się oglądało ten film, nie mogę wyjść z podziwu. gosling otrzymuje zasłuzoną 10