Kto też tak uważa, niech się tu wpisuję, bo trzeba się zorientować ile ma wiernych fanów ;) Ten uśmiech i te oczy i ten głos!!!!!! I ten sudowny sposób, w jaki gra!!!! Faktycznie najlepszy był w "Fanatyku", ale w "Pamiętniku" i "Stay" i "Śmiertelnej wyliczance" też był super i zdecydowanie wyróżniał się spośród innych aktorów. Jest naprawdę świetny!!!!!
Ryan jest moją miłością. Naprawdę. Dawno nikt nie zrobił na mnie takiego wrażenia, wciąż widzę jego twarz w NOTEBOOKU albo w FANATYKU, a to zupełnie dwie różne twarze aktora. Dobry aktor to kameleon , nie ktoś, kto przez całe życie gra jedną rolę. I on to ma. Bardzo dobrze buduje swoją karierę , nie gra w tanich hitach, niewiarygodnie kiczowatych superprodukcjach, jego świat , to kino mądre, niezależne. Chyba nie zależy mu na tym rodzaju popularności , który daje hollywoodzka tandeta. Ma czas. Jest jeszcze dzieciakiem, wszystko przed nim, ale z tą charyzmą , umiejętnością przykuwania uwagi, przed trzydziestką dostanie Oskara. To pewne.
Znakomity aktor.. Prawdziwe objawienie w Fanatyku. najbarzdeij utalentwoany młody aktor obok Edwarda Nortona.
Uwielbiam Ryana, uważam, że jest genialnym aktorem i ma niesamowitą urodę.
Uwielbiam charakterystyczny, rozpoznawalny sposób jego gry (który przy okazji jest SUPER ) i sposób w jaki mówi.
Uwielbiam, kiedy oblizuje usta.
Uwielbaim jego dłonie i jego głos.
Uwiel biam jego klatę i włosy.
Nieważne czy ma zarost, czy nie. Jest piękny.
A za Fanatyka należy mu się jakaś nagroda. Chyba że dostał, a ja o tym nie wiem??
Ryan Gosling, Charlie Hunnam to aktorzy, którzy naprawde są nadzieją kina.
Syszeliście jak śpiewa "Put me in the car" ?
Co o tym sądzicie?
Hej:)Kcoham Ryana za wszystko-za talent aktorski, niezwykla inteligencje(bo inaczej nie wybieralby takich ambitnych filmow), za wyglad, sposob bycia, aure tajmniczosci jaka go otacza,za to "cos".Boshe jest cudowny!!!!!najbardziej obok fanatyka podobal mi sie w filmie united states of leland(rozne stany moralnosci).On i Charlie Hunnam sa moim idealami faceta(choc sie roznia)!!!!!!!Precioza111(Doro tka:)
no proszę koleżanki od Charliego nawet tu zawędrowały :)
ołlłł Ryan po prostu rządzi, po roli w "Pamiętniku" w tym chłopaku można się zakochać na zabój :) nie będę tu wymieniać za co, bo już ładnie to uczyniły moje przedmówczynie :)
świetny aktor!!!!
zacytyje fidelio - bo genialne slowa padly:
'Znakomity aktor.. Prawdziwe objawienie w Fanatyku. najbarzdeij utalentwoany młody aktor obok Edwarda Nortona." - i michaela pitta (to moja mala modyfikacja :))))
Ja równiez uwielbiam Ryanka. Jest po prostu cudowny. A jego oczy są tak piekne, ze aż brak mi słów....
pozdrawiam:):):)
Ryan w poniedzialek na tv4 w "fanatyku" =D
oglądajcie konniecznie!!! godzina 23!!!
;)
ps. ja tez go lubię ale widziałam go tylko w "pamiętniku" (swoją drogą kocham ten film) i czas to zmienić :P bede miala do tego okazje w poniedzialek jak obejrze "fanatyka" bo to podobno jego zyciowa rola
Oj, coś mało nas tutaj... chodzi o fanki Ryana. Co jest?
Pokażmy sobie nawzajem ile możemy zdziałać ! :D
Rogue, Fanatyka oglądałam już chyba z 3 razy, więc tym razem sobie odpuszczę:) Ale Ty oglądaj dziecinko, oglądaj bo warto!!!!!!
Zgadzam sie!!!Zakochałam sie w nim gdy po raz pierwszy zobaczyłam "Fanatyka".Widziałam ten film już 4 razy a i następny obejrze na pewno!!!
Taaaaaaaaak, ja także zgłaszam się do tego klubu Ryana. Właśnie pościągałam jego muzę i muszę przyznać, że jest nawet, nawet:)) Ja go natomiast jeszcze widziałam w pewnym serialiku, a mianowicie "Liceum na morzu" . Czy któraś z Was widziała ten serial ???
Aha, właśnie zauważyłam, że tutaj, tzn na filmwebie serial ten nazywa się bodajże "Szkoła na fali". Piszę to, żeby nie było :)))
Ryan jest cudowny... nie dosc ze niezly z niego przystojniak, to jeszcze znakomity aktor... a piosenka put me in the car long hmmmm bajeczna
No jasne Lady X że oglądałam Liceum na morzu! Miałam może z 10 latek albo nawet mniej, kiedy to oglądałam, a już wtedy mi się podobał Sean czyli Ryan Gosling! Grał świetnie. Właśnie od tamtego momentu stałsię moim ulubionym aktorem.
Moim zdaniem NAJNAJNAJlepiej wygląda w Śmiertelnej Wyliczance. No poprostu ta fryzura, te usta, sposób ubierania i wogóle ten filmowy image jest boski. No i jeszcze super wygląda w Pamiętniku, ale jak nie ma brody ;/. W Fanatyku też bosko wygląda.., Boże no on wszędzie bosko wygląda,ale dla mnie Śmiertelna wymiata. Szkoda, że w Stay ma non stop brudne włosy ;/
A Waszym zdaniem gdzie wygląda najlepiej?
Zdecydowanie w "Fanatyku" :D ale zaznaczam że nie widziałam "Śmiertelnej wyliczanki" to mozliwe że tam by mi się bardziej spodobał... ;) ;P
Jeszcze "Odmienne stany moralności" - jak zwykle świetna robota Ryana... Zauważyliście, że on wprost kocha takich "trudnych nastolatków"? Zawsze dostaje takie role... Wewnętrznie nabuzowani, na zewnątrz zadziwiająco spokojni...
Ryan to nadzieja kina. Przez duże N.
Z tą nadzieją kina to się zgadzam.
Z tymi trudnymi nastolatkami też po części, bo musze dodać, że to sam on wybiera takie role, a nie że tylko takie dostaje.
Gdzieś czytałam, że dostaje mnóstwo propozycji gry w różnych komediach romantycznych, ale on narazie wybiera granie postaci "o trudniejszym charakterze niż on sam ma" -jak to określił! - a pozostałę odrzuca. To dlatego do tej pory widzimy go w takich poważnych filmach.
Swoją drogą, myśle że w jakiejś DOBREJ komedii romantycznej niewątpliwie też wyglądałby bosko!
Po obejrzeniu "Fanatyka" stwierdziłam, że to niesamowicie dobry aktor...
Widziałam z nim także Zostań, lecz dopiero rola Danne'go zwróciła na niego moja uwagę, genialna rola w genialnym filmie...
Ja wczoraj obejrzałam go w "Śmiertelnej wyliczance". Ma tam FENOMENALNIE GENIALNĄ rolę. Polecam wszystkim fanom/fankom ;].
chciałam tylko zauważyć że on każdą rolę dobiera sobie fenomenalnie ;) nie gra w zwykłych filmach, w takich pospolitych, tylko kazdy film z jego udzialem jest calkowicie inny :] i znakomicie wciela sie w graną postać - "Zostań", "Pamietnik", "Śmiertelna wyliczanka", "Fanatyk" - no czy to nie są wspaniałe role i filmy?? ;>
chciałabym jeszcze "Half Nelson" z nim obejrzeć... ciekawe cZy bedzie premiera w Polsce...
No, Half nelson sie za#ebistym filmem wydaje być! czekam, az mi sie ściągnie :P Fabuła JAK ZWYKLE niebanalna... w końcu gra tam Ryan, film musi być dobry.
No fakt...Ryan jest świetny:)W jakim filmie by ni€ zagrał i tak wyjdzi€ sup€r!:) I naw€t najmni€jsza rola zawsze mocno si€ wyroznia:) Zd€cydowani€ j€d€n z najlepszych albo najl€pszy mlody aktor...moz€ ni€ j€st id€al€m w wygladzie i nie przypomina zadnego supermana ale mi sie wlasnie taki podoba...i nie tylko mi jak widz€ na filmw€bi€:):) Al€ odchodzac od wygladu to on gra po prostu fantastyczni€! W fanatyku[swi€tny film swoja droga:)] zagral po prostu genialnie...nie ma nikogo kto by to tak zagral...w pami€tniku t€z byl genialny:) zr€szta jakiego to filmu bym z nim ni€ wymi€nila to i tak zagral bosko:) Nawet w takim "szczeniackim" serialiku[ktory zr€szta bardzo lubilam i ogladalam...al€ juz wtedy tylko z€ wzgledu na Ryana:)] jak "Liceum na fali"[chociaz wt€dy to tlumaczyli jako liceum na morzu al€ nic:P] wyroznial sie sposrod tylu postaci:) Ni€ wszyscy sie spodzi€wali z niego takiej gwiazdy...a tu prosze:) stalo sie tak jak zawsze myslalam[a przynajmni€j mialam nadzieje]:) Ryan po prostu w jakim to filmi€ by ni€ zagral i tak bedzi€ swi€tny:)[chociaz w sumie on gra racz€j tylko w takich ambitni€jszych filmach:) w koncu to madry chlopak:]....chyba:)]...RYAN JEST PO PROSTU FENOMENALNYM AKTOREM!Pod kazdym wzgledem:)Jestes jego wielka fanka:) a filmy z j€go udzialem zaliczaja sie do moich ulubionych:) Mam wielka nadzi€j€ ze Ryan juz pod koni€c kari€ry b€dzie mial wielka kolekcje oscarow bo niewatpliwie zasluguj€ na t€go typu wyroznienia:)
a i przy okazji prz€praszam za to dziwaczn€ "€" w moj€j odpowi€dzi ale nic na to nie moge poradzic:( to cos ni€ tak z komputerem i samo si€ wlacza i wylacza...ja t€go ni€ kontroluj€:(
Boże halli@ co Ty tak wcześnie tutaj robisz!!!!!!!!!!!!! Nie mów że sie naturalnie o takiej godzinie budzisz :D
Ryan JEST idealny z wyglądu - to taka mała poprawka :P
Uwielbiam GO.Jest moim ulubionym aktorem:* Uwielbiam film "Stay", ale w "Śmiertelnej wyliczance" był na prawdę bosssski.Jestem Jego 100% fanką .Pozdrawiam Resztę zagorzałych fanek:)
To że ryan jest cudowny to malo powiedziane, on jest przecudowny, mam jego wiele piosenek ale szczegolnie pokochalam "Long", zachecam do sciagniecia:D
Film jest zajebisty co Ty gadasz Justine?? ;p naiwny bo naiwny, ale opowiada najpiękniejszą historię miłosną o jakiej zdarzyło mi się słyszeć i to jest własnie w tym filmie piekne! :D
a Ryan sprawdził się tutaj tak jak w każdej swojej roli =)
Ryan tak, choć wolę ambitniejsze filmy z jego udziałem, Fanatyk - genialny...
Historią piękna, z tymże aż ciut za bardzo ;) Nie do połknięcia, nie dla mnie... ;D