Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 142 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Kto też tak uważa, niech się tu wpisuję, bo trzeba się zorientować ile ma wiernych fanów ;) Ten uśmiech i te oczy i ten głos!!!!!! I ten sudowny sposób, w jaki gra!!!! Faktycznie najlepszy był w "Fanatyku", ale w "Pamiętniku" i "Stay" i "Śmiertelnej wyliczance" też był super i zdecydowanie wyróżniał się spośród innych aktorów. Jest naprawdę świetny!!!!!

Tara_3

Ładnie ładnie...prosze prosze... co ja tu widzę - zdradzasz Charliego :P

Tara_3

Ryan jest moją miłością. Naprawdę. Dawno nikt nie zrobił na mnie takiego wrażenia, wciąż widzę jego twarz w NOTEBOOKU albo w FANATYKU, a to zupełnie dwie różne twarze aktora. Dobry aktor to kameleon , nie ktoś, kto przez całe życie gra jedną rolę. I on to ma. Bardzo dobrze buduje swoją karierę , nie gra w tanich hitach, niewiarygodnie kiczowatych superprodukcjach, jego świat , to kino mądre, niezależne. Chyba nie zależy mu na tym rodzaju popularności , który daje hollywoodzka tandeta. Ma czas. Jest jeszcze dzieciakiem, wszystko przed nim, ale z tą charyzmą , umiejętnością przykuwania uwagi, przed trzydziestką dostanie Oskara. To pewne.

Tara_3

Znakomity aktor.. Prawdziwe objawienie w Fanatyku. najbarzdeij utalentwoany młody aktor obok Edwarda Nortona.

fidelio

Uwielbiam Ryana, uważam, że jest genialnym aktorem i ma niesamowitą urodę.
Uwielbiam charakterystyczny, rozpoznawalny sposób jego gry (który przy okazji jest SUPER ) i sposób w jaki mówi.
Uwielbiam, kiedy oblizuje usta.
Uwielbaim jego dłonie i jego głos.
Uwiel biam jego klatę i włosy.
Nieważne czy ma zarost, czy nie. Jest piękny.
A za Fanatyka należy mu się jakaś nagroda. Chyba że dostał, a ja o tym nie wiem??
Ryan Gosling, Charlie Hunnam to aktorzy, którzy naprawde są nadzieją kina.
Syszeliście jak śpiewa "Put me in the car" ?
Co o tym sądzicie?

Charlies_own_

Hej:)Kcoham Ryana za wszystko-za talent aktorski, niezwykla inteligencje(bo inaczej nie wybieralby takich ambitnych filmow), za wyglad, sposob bycia, aure tajmniczosci jaka go otacza,za to "cos".Boshe jest cudowny!!!!!najbardziej obok fanatyka podobal mi sie w filmie united states of leland(rozne stany moralnosci).On i Charlie Hunnam sa moim idealami faceta(choc sie roznia)!!!!!!!Precioza111(Doro tka:)

go_siak

ja tez sie zglaszam do "fan klubu"ryana:D

Tara_3

Ja widziałam go tylko w Fanatyku i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie :):)

Tara_3

no proszę koleżanki od Charliego nawet tu zawędrowały :)

ołlłł Ryan po prostu rządzi, po roli w "Pamiętniku" w tym chłopaku można się zakochać na zabój :) nie będę tu wymieniać za co, bo już ładnie to uczyniły moje przedmówczynie :)

świetny aktor!!!!

Mana

"Pamiętni" ogólnie to cudowny film. A ten aktor bardzo mi tam pasował.

stella

niop chłopak pasuje tam idealnie :)

Tara_3

zacytyje fidelio - bo genialne slowa padly:

'Znakomity aktor.. Prawdziwe objawienie w Fanatyku. najbarzdeij utalentwoany młody aktor obok Edwarda Nortona." - i michaela pitta (to moja mala modyfikacja :))))

Tara_3

Ja równiez uwielbiam Ryanka. Jest po prostu cudowny. A jego oczy są tak piekne, ze aż brak mi słów....
pozdrawiam:):):)

I_do_not_wanna_grow_up

Ryan w poniedzialek na tv4 w "fanatyku" =D
oglądajcie konniecznie!!! godzina 23!!!

;)

ps. ja tez go lubię ale widziałam go tylko w "pamiętniku" (swoją drogą kocham ten film) i czas to zmienić :P bede miala do tego okazje w poniedzialek jak obejrze "fanatyka" bo to podobno jego zyciowa rola

Fluorescent

Oj, coś mało nas tutaj... chodzi o fanki Ryana. Co jest?
Pokażmy sobie nawzajem ile możemy zdziałać ! :D

Rogue, Fanatyka oglądałam już chyba z 3 razy, więc tym razem sobie odpuszczę:) Ale Ty oglądaj dziecinko, oglądaj bo warto!!!!!!

Tara_3

Zgadzam sie!!!Zakochałam sie w nim gdy po raz pierwszy zobaczyłam "Fanatyka".Widziałam ten film już 4 razy a i następny obejrze na pewno!!!

Meredith_2

Taaaaaaaaak, ja także zgłaszam się do tego klubu Ryana. Właśnie pościągałam jego muzę i muszę przyznać, że jest nawet, nawet:)) Ja go natomiast jeszcze widziałam w pewnym serialiku, a mianowicie "Liceum na morzu" . Czy któraś z Was widziała ten serial ???

Queen_of_Spiders

Aha, właśnie zauważyłam, że tutaj, tzn na filmwebie serial ten nazywa się bodajże "Szkoła na fali". Piszę to, żeby nie było :)))

Queen_of_Spiders

Ryan jest cudowny... nie dosc ze niezly z niego przystojniak, to jeszcze znakomity aktor... a piosenka put me in the car long hmmmm bajeczna

___Dark_Phoenix___

o rany oczywiscie nie "put me in the car" nie wiem skad tam sie long wzielo :P

___Dark_Phoenix___

on jest genialny!! Ta gra w Fanatyku czy Stay ... Swietny !!

mr_jogger

No jasne Lady X że oglądałam Liceum na morzu! Miałam może z 10 latek albo nawet mniej, kiedy to oglądałam, a już wtedy mi się podobał Sean czyli Ryan Gosling! Grał świetnie. Właśnie od tamtego momentu stałsię moim ulubionym aktorem.

Moim zdaniem NAJNAJNAJlepiej wygląda w Śmiertelnej Wyliczance. No poprostu ta fryzura, te usta, sposób ubierania i wogóle ten filmowy image jest boski. No i jeszcze super wygląda w Pamiętniku, ale jak nie ma brody ;/. W Fanatyku też bosko wygląda.., Boże no on wszędzie bosko wygląda,ale dla mnie Śmiertelna wymiata. Szkoda, że w Stay ma non stop brudne włosy ;/

A Waszym zdaniem gdzie wygląda najlepiej?

Charlies_own_

Zdecydowanie w "Fanatyku" :D ale zaznaczam że nie widziałam "Śmiertelnej wyliczanki" to mozliwe że tam by mi się bardziej spodobał... ;) ;P

Fluorescent

Jeszcze "Odmienne stany moralności" - jak zwykle świetna robota Ryana... Zauważyliście, że on wprost kocha takich "trudnych nastolatków"? Zawsze dostaje takie role... Wewnętrznie nabuzowani, na zewnątrz zadziwiająco spokojni...

Ryan to nadzieja kina. Przez duże N.

lady_akira

Z tą nadzieją kina to się zgadzam.
Z tymi trudnymi nastolatkami też po części, bo musze dodać, że to sam on wybiera takie role, a nie że tylko takie dostaje.
Gdzieś czytałam, że dostaje mnóstwo propozycji gry w różnych komediach romantycznych, ale on narazie wybiera granie postaci "o trudniejszym charakterze niż on sam ma" -jak to określił! - a pozostałę odrzuca. To dlatego do tej pory widzimy go w takich poważnych filmach.
Swoją drogą, myśle że w jakiejś DOBREJ komedii romantycznej niewątpliwie też wyglądałby bosko!

użytkownik usunięty
Charlies_own_

Po obejrzeniu "Fanatyka" stwierdziłam, że to niesamowicie dobry aktor...
Widziałam z nim także Zostań, lecz dopiero rola Danne'go zwróciła na niego moja uwagę, genialna rola w genialnym filmie...

Ja wczoraj obejrzałam go w "Śmiertelnej wyliczance". Ma tam FENOMENALNIE GENIALNĄ rolę. Polecam wszystkim fanom/fankom ;].

panna_niesmiala

chciałam tylko zauważyć że on każdą rolę dobiera sobie fenomenalnie ;) nie gra w zwykłych filmach, w takich pospolitych, tylko kazdy film z jego udzialem jest calkowicie inny :] i znakomicie wciela sie w graną postać - "Zostań", "Pamietnik", "Śmiertelna wyliczanka", "Fanatyk" - no czy to nie są wspaniałe role i filmy?? ;>
chciałabym jeszcze "Half Nelson" z nim obejrzeć... ciekawe cZy bedzie premiera w Polsce...

Fluorescent

No, Half nelson sie za#ebistym filmem wydaje być! czekam, az mi sie ściągnie :P Fabuła JAK ZWYKLE niebanalna... w końcu gra tam Ryan, film musi być dobry.

Tara_3

No fakt...Ryan jest świetny:)W jakim filmie by ni€ zagrał i tak wyjdzi€ sup€r!:) I naw€t najmni€jsza rola zawsze mocno si€ wyroznia:) Zd€cydowani€ j€d€n z najlepszych albo najl€pszy mlody aktor...moz€ ni€ j€st id€al€m w wygladzie i nie przypomina zadnego supermana ale mi sie wlasnie taki podoba...i nie tylko mi jak widz€ na filmw€bi€:):) Al€ odchodzac od wygladu to on gra po prostu fantastyczni€! W fanatyku[swi€tny film swoja droga:)] zagral po prostu genialnie...nie ma nikogo kto by to tak zagral...w pami€tniku t€z byl genialny:) zr€szta jakiego to filmu bym z nim ni€ wymi€nila to i tak zagral bosko:) Nawet w takim "szczeniackim" serialiku[ktory zr€szta bardzo lubilam i ogladalam...al€ juz wtedy tylko z€ wzgledu na Ryana:)] jak "Liceum na fali"[chociaz wt€dy to tlumaczyli jako liceum na morzu al€ nic:P] wyroznial sie sposrod tylu postaci:) Ni€ wszyscy sie spodzi€wali z niego takiej gwiazdy...a tu prosze:) stalo sie tak jak zawsze myslalam[a przynajmni€j mialam nadzieje]:) Ryan po prostu w jakim to filmi€ by ni€ zagral i tak bedzi€ swi€tny:)[chociaz w sumie on gra racz€j tylko w takich ambitni€jszych filmach:) w koncu to madry chlopak:]....chyba:)]...RYAN JEST PO PROSTU FENOMENALNYM AKTOREM!Pod kazdym wzgledem:)Jestes jego wielka fanka:) a filmy z j€go udzialem zaliczaja sie do moich ulubionych:) Mam wielka nadzi€j€ ze Ryan juz pod koni€c kari€ry b€dzie mial wielka kolekcje oscarow bo niewatpliwie zasluguj€ na t€go typu wyroznienia:)

helli

a i przy okazji prz€praszam za to dziwaczn€ "€" w moj€j odpowi€dzi ale nic na to nie moge poradzic:( to cos ni€ tak z komputerem i samo si€ wlacza i wylacza...ja t€go ni€ kontroluj€:(

helli

Boże halli@ co Ty tak wcześnie tutaj robisz!!!!!!!!!!!!! Nie mów że sie naturalnie o takiej godzinie budzisz :D

Ryan JEST idealny z wyglądu - to taka mała poprawka :P

Tara_3

Uwielbiam GO.Jest moim ulubionym aktorem:* Uwielbiam film "Stay", ale w "Śmiertelnej wyliczance" był na prawdę bosssski.Jestem Jego 100% fanką .Pozdrawiam Resztę zagorzałych fanek:)

Tara_3

To że ryan jest cudowny to malo powiedziane, on jest przecudowny, mam jego wiele piosenek ale szczegolnie pokochalam "Long", zachecam do sciagniecia:D

użytkownik usunięty
marzenaaa

Oglądam Pamiętnik ;)
I fell in love heh ;]

użytkownik usunięty

Ale czemu taki słaby film, buuu :(

Film jest zajebisty co Ty gadasz Justine?? ;p naiwny bo naiwny, ale opowiada najpiękniejszą historię miłosną o jakiej zdarzyło mi się słyszeć i to jest własnie w tym filmie piekne! :D
a Ryan sprawdził się tutaj tak jak w każdej swojej roli =)

użytkownik usunięty
Fluorescent

Ryan tak, choć wolę ambitniejsze filmy z jego udziałem, Fanatyk - genialny...
Historią piękna, z tymże aż ciut za bardzo ;) Nie do połknięcia, nie dla mnie... ;D

on jest w końcu z Rachel McAdams czy z Sandrą Bullock ? :D

MaDzIuS

Z Rachel, a co? Chcialaś startować??

;p

Fluorescent

nie no co ty:p
tylko widzialam jakies jego nowe zdj z Sandrą.. wiec sie zdziwilam z deczka ;/