Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
111 716 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Rozumiem, że może być dobrym aktorem, ale miejsce 10 to chyba przesada :(? Czy ktoś się
ze mną zgadza?

asik91_2

W ogóle kto to jest???????

forzamilan1

Żałuje, że przeczytałam te wszystkie wypowiedzi!! To świadczy o mojej głupocie i o utożsamianiu się z bandą kretynów( nie mówię o wszystkich!!) Chciałam sobie poczytać coś na temat Ryana Goslinga, po obejrzeniu prawie wszystkich jego filmow. Bylam przekonana, że wypowiedzi będą bardzo pochlebne, że większość z Was będzie oczarowana jego grą aktorską tak jak ja jestem! Niestety jakże wielce się rozczarowałam... Myślalam, że znajde tu inteligentnych ludzi, którzy w inteligentny sposób będą potrafili wypowiadać się na dany temat, a tu proszę. nawet nie potraficie uargumentować dlaczego Waszym zdaniem Ryan Gosling nie zasługuje na miano dobrego aktora. Tragedia!!!

Azgalor

Część z was nawet nie wie kto to jest. Czemu? Gosling gra głównie w dramatach, gdyż jak sam powiedział, w którymś wywiadzie, nie interesują go bezbarwne role. Skupia się przede wszystkim na graniu w filmach gdzie ukazywane są wewnętrzne rozterki bohatera, sposób jego myślenia i postępowania. I to mu wychodzi świetnie. Pomijając wspominany wcześniej Pamiętnik, (który osobiście spodobał mi się bardziej z uwagi na McAdams) radziłbym zwrócić uwagę na świetną rolę chociażby w Fanatyku, United States of Leland czy nawet Half Nelson. Życzyłbym niektórym, żeby obejrzeli sobie coś bardziej ambitnego niż American Pie czy Nagą Broń ;)

Azgalor

Jest rewelacyjny i rzeczywiście "Pamiętnik" to za mało, żeby wyrobic sobie opinię na jego temat. Po obejrzeniu "L and the real girl" czy "Blue Valentine" jest dla mnie głównym pretendentem do Oskara.