Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 142 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Czyli przystojny a w rzeczywistości aktor 1 miny. Nic dodać, nic ująć.

użytkownik usunięty
ILoveHaribo

Sądząc po twoich ocenach, nie tylko tu prowokujesz :)

To nie prowokacja tylko obiektywizm. Bądźmy konsekwentni. To że wystawiłem mu 1 nie znaczy że prowokuję.

użytkownik usunięty
ILoveHaribo

A, przepraszam. Twoje oceny mnie zmyliły.

Rozumiem że to sarkazm? :)

użytkownik usunięty
ILoveHaribo

Skądże :)

użytkownik usunięty
ILoveHaribo

Dobra, to kto jest aktorem wielu min?

użytkownik usunięty

PS. Zgadzam się co do Goslinga. Dowodem są jego zdjęcia tu na filmwebie – 90% jedna mina, następne 5% – druga mina

przepraszam bardzo, a co z pozostałymi 5%? nie chodziło się na matematykę?...

użytkownik usunięty
KaCy093

Następne 5% to pojedyncze przypadki dziwnych min :]

Aktor wielu min to Jack Nicholson w "Locie..."

użytkownik usunięty
ILoveHaribo

A co sądzisz o Robinie Williamsie?

Powiem Ci tak: z nim jest różnie: czasem zagra wspaniale np. u van Santa czy np. w "Między piekłem a niebem" a niektóre kreacje takie jak Popeye to tragedia.

ILoveHaribo

święta prawda.Marny z niego aktor

użytkownik usunięty
linkin14

Powiem tak: podałem go jako przykład, bo to aktor wielu min. Jest ekspresyjny.

Wydaje mi się, że łatwo dać się zmanipulować aktorom jednej miny – głównie posępnej. To dodaje powagi, dumy, aury profesjonalizmu. Na tej samej zasadzie funkcjonował Hitler i III Rzesza. Też byli cholernie poważni i posępni.

tutaj miałem na myśli Goslinga,a Williams jest niezłym aktorem

ILoveHaribo

E tam. Gościu nie jest zły. Po prostu cały czas dostaje takie role w których za fest nie ma jak się wykazać. Jak się mówi na film 2 czy 3 kwestie jak w Drive to ile on też może przy tym min zrobić. Moim zdaniem typ ma potencjał na gwiazdę dobrego kina sensacyjnego. Przynajmniej tak mi się wydaję, że powinien zagrać w czymś z większą ilością wybuchów i akcji, a nie tylko w tych melodramatycznych lekko depresyjnych filmach noir albo jakichś innych komediach.

Sidestep

Nie zapominaj że sam sobie dobiera te filmy. A od filmów akcji mamy Stathama i Starą Gwardię jeśli wiesz co mam na myśli.

ILoveHaribo

O tym ze jest dobrym aktorem świadczą liczne nagrody, ktore przyznaja osoby ktore znaja sie na sztuce aktorskiej. uroda nie ma tu nic do tego, poza tym Gosling nie wyznacznikiem kanonu meskiej urody. zwykły zwyczajny ale z cała pewnością dobry aktor

BanyCukino

Od kiedy Amerykańska Akademia Filmowa zna się na sztuce? xD